Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Numerologie rodiny: Co o vás prozradí vaše příjmení?

/
  • Vaše rodinné číslo odhalí, jací jste a jak budete působit na své děti
    Vaše rodinné číslo odhalí, jací jste a jak budete působit na své děti (profimedia.cz)
    27. února 2015 ● 06:00

    Rodina je prostředím, které vás ovlivní na celý život. A to nejen ze sociologického hlediska, ale také z hlediska numerologie. Tak to alespoň tvrdí odborníci na tyto magické číselné vibrace. Zjistěte, co vám přináší numerologické číslo vašeho příjmení.

  • 1.

    Výpočet rodinného čísla

    Zjistit numerologické číslo svého příjmení je podobně snadné jako zjistit své životní číslo. Stačí si jen k jednotlivým písmenům přiřadit jejich numerickou hodnotu na základě naší tabulky. Jednotlivé číslice je pak nutné VŠECHNY sečíst dohromady.

     

    1969491:gallery:true:true

     

    Například pro jméno Novák by se vaše rodinné číslo počítalo jako 5 + 6 + 4 + 1 + 2 = 18. Dvojciferné číslo je nám ale takříkajíc k ničemu, takže ho zase rozdělíme na dvě jednociferná a sečteme je. Tedy: 1 + 8 = 9. V tomto případě je tedy rodinným číslem devítka. Podle numerologie každé číslo od 1 do 9 vyjadřuje vlastní význam, energii i poslání. Co o vás říká vaše rodinné číslo?

  • 2.

    Číslo 1

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kdo nic neriskuje, nic nezíská. Takto by se dala ve zkratce shrnout filozofie vaší rodiny. Vlastnosti, kterých si u vás lidé nejvíce cení, jsou energie, odvaha a tvrdá práce.

     

    Můžete čekat přednášku od otce a smutné pohledy, či dokonce slzy od maminky, když přinesete ze školy špatné známky. A i když jste to sami nenáviděli, pravděpodobně budete svým dětem dělat totéž. Díky tomu jste člověkem, který si umí zorganizovat čas, zná své hodnoty a nebojí se výzev.

     

    Rodinné motto: Bez práce nejsou koláče.

  • 3.

    Číslo 2

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rodinné cennosti u vás nejsou stříbro po babičce nebo dům po pradědečkovi. To, na čem u vás záleží nejvíc, jsou upřímnost, skromnost, schopnost stát nohama pevně na zemi a především loajalita.

     

    Máte velmi vyvinutý smysl pro spravedlnost a soucit s ostatními. Jakmile si přisvojíte nějaké zásady, víru nebo životní filozofii, už nikdy z nich neustoupíte. Máte velmi silné rodinné vazby a málokdy si do rodiny někoho pustíte. Váš partner nebo budoucí partneři vašich dětí to s vámi ze začátku rozhodně nebudou mít jednoduché.

     

    Rodinné motto: Chudoba cti netratí.

  • 4.

    Číslo 3

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Základním stavebním kamenem vaší rodiny je komunikace, naslouchání a možnost vyjádřit vlastní názor. Pravděpodobně s údivem zjistíte, že až podezřele velké množství členů vaší rodiny pracuje v umělecké, politické nebo mediální sféře.

     

    Přestože se většinou vymykáte všem standardům a normám, jste velmi veselými lidmi s bystrým úsudkem a přirozenou inteligencí. Občas je ale potřeba si uvědomit, že váš život není jedna dlouhá nekončící párty a že se nelze jednoduše "vykecat" z každého problému, který vás potká.

     

    Rodinné motto: Veselá mysl, půl zdraví.

  • 5.

    Číslo 4

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše rodina je svými zásadami a hodnotami velmi podobná starým aristokratickým rodům. Tím nejdůležitějším je pro vás totiž osobní důstojnost a zodpovědnost a snad ničeho si na lidech neceníte víc. Okolí vás i na základě toho většinou velmi respektuje a cení si vašich rad.

     

    Jako dítě jste pravděpodobně nenáviděli, že si musíte úkoly dělat hned po příchodu ze školy, i když si všichni vaši spolužáci ještě hrají venku, nebo že jste naopak museli na rodinnou procházku, i když venku pršelo. I když jste se ale v pubertě snažili revoltovat a přísahali si, že takoví nikdy nebudete, od svých potomků budete pravděpodobně vyžadovat to stejné.

     

    Rodinné motto: Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil.

  • 6.

    Číslo 5

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste hotová rodina cestovatelů. Neustále potřebujete poznávat nové kraje, ochutnávat exotická jídla nebo se alespoň zaposlouchat do tradiční hudby, na hony vzdálené té naší. Kdykoliv se nebezpečně přiblížíte každodenní rutině, berete nohy na ramena a vrhnete se do dalšího dobrodružství.

     

    Na druhou stranu potřebujete objevovat úplně všechno a nesnášíte, když se lidé baví o něčem, o čem nic nevíte. Je potom jedno, jestli se jedná o jaderný reaktor nebo o to, která z vašich kolegyň je těhotná. Také díky tomu budete pro vaše okolí nejspíš často za drbnu.

     

    Rodinné motto: Všude dobře, doma nejhůř.

  • 7.

    Číslo 6

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ve vaší rodině s největší pravděpodobností nikdy nezažijete žádné drama. Nehádáte se o peníze nebo názory, nic si nevyčítáte a nekřičíte na sebe. Všechny spory a neshody se u vás řeší v klidu, věcně a u šálku kávy. Co by pro někoho mohla být trochu nuda, je pro vás zenová zahrada uprostřed stresového světa kolem vás.

     

    Organizovanost a plnění svých povinností máte v krvi a nikdo vám je nemusí připomínat. Pravděpodobně máte na lednici tabulku, do které si zapisujete, kdy má kdo splnit jaké domácí práce. Na scény nereagujete – práskání dveřmi považujete za nepříjemný zvuk, který nechcete poslouchat, a proto jej okázale ignorujete.

     

    Rodinné motto: Psí štěkot na měsíc neplatí.

  • 8.

    Číslo 7

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jestli je o někom vůbec možné říct, že je kreativní, pak je to vaše rodina. Jste volnomyšlenkářští, nezávislí, nonkonformní a potrpíte si na styl a originalitu. Už vaše prababička byla pravděpodobně feministka a váš bratr byl zřejmě jediným, kdo na základní škole nepodlehl vlně pogů a pokémonů.

     

    Musíte být za každou cenu originální a raději byste umřeli, než abyste splynuli s davem. Přesto rozhodně nejste povrchní a máte velmi stabilní osobnost. Cesta, kterou se vydáte, vás nakonec vždy zdárně dovede k cíli, i kdyby byla sebevíc trnitá.

     

    Rodinné motto: Zakázané ovoce nejlíp chutná.

  • 9.

    Číslo 8

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když vám to pravděpodobně nikdo nemusí říkat, jste rodina perfekcionistů. Dokud nejste stoprocentně spokojení s výsledkem, nikdy od práce neodejdete – ať už se připravujete na zkoušky na vysoké, kupujete nové auto nebo pouze grilujete oběd přátelům. Ke všemu přistupujete s maximální zodpovědností.

     

    Máte rádi všechno rozplánované do posledního detailu, ale i přesto si občas zahrajete na "rebely" a snažíte se chovat spontánně. Naštěstí vám ale vžitá organizovanost pomáhá vyhnout se obloukem bláznivým nápadům. Pravděpodobně vás také nikdy nečekají finanční nouze nebo existenční problémy.

     

    Rodinné motto: Dvakrát měř, jednou řež.

  • 10.

    Číslo 9

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pravděpodobně toho zrovna moc nenamluvíte okolo a raději jednáte. Alespoň takové jsou rodiny, jejichž číslem je devítka. Neplýtváte energií na zbytečnosti a raději se soustředíte na to, co vás opravdu zajímá. Nejoblíbenější činnost? Jednoznačně čtení knih!

     

    V žádném případě ale nejste nudnými patrony. Záleží jen na tom, na co se zrovna zaměříte. Baví vás vaše zaměstnání? Vaše kariéra půjde pravděpodobně strmě nahoru. Jdete s přáteli pařit? Ve vypitých panácích vám nikdo nebude stačit! Ale pozor, snadno by se mohlo stát, že se ponoříte tak hluboko, že se z vás stane workoholik nebo alkoholik.

     

    Rodinné motto: Cvik dělá mistra.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz