Hlavní energií Panny je rozum, analýza, moudrost, ale také kritičnost, nedůvěra, puntičkářství… Panna je dobrým hospodářem, ale tvrdým kritikem a úplněk pod její vládou přináší neklid, ale také šanci zbavit se toho, co nás tíží.

Jste k sobě příliš kritičtí, nedůvěřujete si? Teď máte šanci zbavit se strachu a začít si důvěřovat. Tento úplněk je také obzvláště vhodný k věštění a vůbec nacházení odpovědí.  Chcete najít řešení nebo osobu, která vám pomůže, posune vás dál?
Zkuste to právě o tomto úplňku.

Na co si dát pozor?
Neztraťte se v detailech, otevřete svou mysl a vyhněte se zbytečným pochybnostem.

Úplňková kouzla
Pokud chcete přivolat lásku, nakapejte na sytě růžovou svíci několik kapek růžového oleje a zapalte ji v okamžik astronomického úplňku.
Pro přivolání přátelství zapalte svíci světle růžovou.


Kouzlo pro úspěch: Na zlatém provázku nebo stužce uvažte za sebou tři uzly. Přitom odříkejte následující verše:
Tyto uzly vážu silou tří,
ať se mi vše podaří.
Pokud to nikomu neuškodí, staň se tak.

Provázek pak uvažte kolem zápěstí a noste ho tam až do příštího novoluní.


Kouzlo na přivolání peněž:Potřete zelené svíce olejem pačuli, natírejte je od dolního konce do poloviny svíce a soustřeďte se na svůj cíl. Svíce pak zapalujte každý večer po dobu dvou týdnů a pozorujte, kolik svíce uhořelo.

K přivolání úspěchu si také můžete pořídit malý citrín a nosit ho měsíc v peněžence, nebo v kapse. Krystal vyčistíte a nabijete tak, že ho za úplňku umístíte do rituálního kruku do misky s vodou. Misku držte v rukou a představuje si, že lunární energie prostupuje vodou. Potom kámen vyjměte z vody a sevřete ho v dlaních a soustřeďte se na představu svého úspěchu.

Chytání Luny do mísy
Posaďte, nebo postavte se do úplňkového světla v úplňkové noci. Pokud jste vevnitř, zatáhněte závěsy, pak naplňte mísu čistou vodou a zrcátkem usměrněte měsíční světlo do mísy. Připravte se na intenzivní zážitek, lunární síla je v tuto chvíli velmi patrná.