Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Test osobnosti: Vyberte si strom a poznejte své nitro

/
  • Vyberte si strom, který je nejbližší vašemu srdci, a poznejte, co to o vás vypovídá.
    Vyberte si strom, který je nejbližší vašemu srdci, a poznejte, co to o vás vypovídá. (shutterstock.com)
    5. června 2015 ● 06:00

    Tento test je zaměřen na odhalení pozitivních stránek vaší osobnosti. Podívejte se na následující stromy a vyberte ten, který se vám líbí nejvíce. Nepřemýšlejte o tom moc dlouho a jděte do toho. Co říká vaše volba o vašem nitru?

  • 1.

    Vyzrálá osobnost

     

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste vyzrálá osobnost, která touží po neustálém sebezdokonalování. Nedáváte si malé cíle a většinou myslíte na své okolí. Často toužíte změnit své okolí k lepšímu. Máte na sebe velké nároky. Stejné nároky máte ale i na lidi ve svém okolí. Proto si někdy vaši blízcí mohou myslet, že není jednoduché s vámi vyjít. Vy ale pro ně máte velké pochopení, dokud vás někdo z nich nezraní.

  • 2.

    Vnímavý a přemýšlivý typ

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste velmi emotivní a hloubavý člověk. Potřebujete si hájit svůj vnitřní prostor. Dokážete se vcítit do lidí kolem sebe, což vám může někdy dost komplikovat život. Vaše rozhodnutí jsou ovlivňována především intuicí, nikoliv rozumem. I proto se můžete někdy ostatním jevit jako tajemný, nepředvídatelný člověk. Na druhou stranu jsou to právě vaše předtuchy nebo nejasné pocity, které dají mnoha vašim přátelům další a vysoce ceněný pohled na věc.

  • 3.

    Vyrovnaný člověk


     

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste šťastný a vyrovnaný člověk. Jste spokojeni s tím, co máte, ale zároveň si kladete i zvládnutelné cíle do budoucnosti. Váš život se skládá z mnoha ostrůvků radosti – v práci, v rodině, ve volném čase. Dokážete naslouchat lidem kolem sebe. Máte pro ně pochopení, ale nikomu nic nenalháváte. Víte, že co vás nezabije, to vás posílí, a totéž z vás cítí i vaše okolí.

  • 4.

    Laskavý a dobrý člověk

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste laskavý člověk, pro kterého je nejdůležitější se všemi dobře vycházet. Máte moho přátel, kterým je s vámi dobře a kteří se na vás s důvěrou obracejí. Dokážete věřit v dobro i ve chvíli, kdy ostatní víru ztrácejí. Jste hotový poklad v zaměstnání, kde je potřeba naslouchat lidem a pečovat o jejich tělo i duši.

  • 5.

    Moudrý myslitel

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste vysoce přemýšlivý typ. Snažíte se mít teorii na všechno, na každého člověka ve svém okolí, na každou událost si musíte udělat názor. Nemáte rádi nedořešené a nedořečené věci. Při debatách postupujete systematicky, s přáteli při běžných rozhovorech neradi skáčete z tématu na téma. Dokážete bravurně analyzovat všechna pro a proti  a kvůli tomu si vás vaše okolí cení.

  • 6.

    Přirozená autorita

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste velice zodpovědný a přímý člověk se smyslem pro spravedlnost. Obhájce slabších a utlačovaných. Nesnášíte přetvářku a intriky. Věříte, že každý je svého štěstí strůjcem. Jste přirozenou autoritou a lidé k vám rychle získávají důvěru.

  • 7.

    Kreativní člověk

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com
    Jste kreativní a zajímavý člověk. Každý, kdo vás zná, řekne, že jste jedineční. Máte touhu poznávat nové věci, místa i lidi. Život s vámi je jedno velké dobrodružství. Máte mnoho zájmů, přesto se najde vždycky něco, co stojí za další prozkoumání. Pokud se do toho pustíte, děláte rychlé pokroky.
  • 8.

    Radostný optimista

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste velice zábavný a okouzlující člověk. Vaši přátelé vědí, že žádnou zábavu nezkazíte a mnohé kousky sami vymýšlíte. Umíte druhé rozesmát, a to nejen historkami, kterých máte v zásobě přehršel. Dokážete také odhadnout, co lidi z vašeho okolí potěší a co na každého platí. Přátelé vás vyhledávají pro pozitivní energii, která z vás tryská. Dokážete se na každou věc dívat z té lepší stránky.

  • 9.

    Zásadový člověk

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com

    Jste člověk, který je velice pevný ve svých názorech. Jste zásadoví a morální. Pokud vás někdo jednou zklame, je pro něj velice těžké od vás dostat další šanci. Věříte, že úspěch přinese jen každodenní poctivá a vytrvalá práce. Své názory neměníte, i když vám to přináší problémy a komplikace.

  • 10.

    Sebevědomá osobnost

    strom
    strom
    Autor: shutterstock.com
    Jste velice sebevědomý a energický člověk. Vy přesně víte, co chcete. A nebojíte se za tím jít. Na cestě za vaším snem se nestaráte o to, co vašemu chování říká okolí. Jste velice odolní vůči stresu, ve chvíli, kdy si stanovíte prioritu, jsou ostatní věci nedůležité. Dokážete je bez výčitek hodit za hlavu a nekomplikovat si jimi život.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz