Online chat
Dobrý den, co mě čeká v letošním roce ? Děkuji.(Janík.)
Foto
Nejsem jasnovidec. Chcete-li vědět,kde budete příští rok, podívejte se, čemu věnujete svou pozornost letos. Protože jdete tam, kam jde vaše pozornost. Nezapomeňte, že jste víc než jen fyzické tělo, jste energie, vědomí, uvědomění... Jste součástí konstantní výměny s vesmírnou inteligencí - stále a všemi způsoby.
Dobry den, je mozne rekonektivni leceni i na dalku? Popr. jake choroby dokaze lecit? Dekuji(Kamila K.)
Foto
Ano, na výukové,programu Level II učíme i léčení na dálku. Pokud jde o nemoci, při kterých může rekonektivní léčení pomoci, prosím uvědomte si, že rekonektivní léčení neléčí konkrétní nemoc nebo zdravotní problém,ale umožňuje člověkiu navrátit se do stavu rovnováhy. Každému se dostane léčení, které je pro nějna jeho životní cestě nejvhodnější. Nevěřím, že existujeněco, v čem by rekonektivní léčení nemohlo pomoci. Nicméně, protože výsledky se liší právě podle toho, co je pro koho nejlepší, tři lidé mohou přijít se stejnou diagnózou a stejnými symptomy a mohou mít zcela odlišné výsledky. Stejně jao umedicíny nedáváme žádné sliby ani záruky. Může se vám dostat léčení, které jste očekávali,nebo léčení, které má pro vás vesmír připravené. Ale narozdíl od medicíny rekonektivní léčení nic nezhorší.
Dobrý den, pročetla jsem vaše knihy, udělala vše dle návodu a nic...nefunguje to u mě....A to jsem tomu silně věřila, vlastně ještě věřím, ale prostě nic...co s tím? Mám stále zkoušet aktivovat ruce? Děkuji za odpověď Monika(Monika)
Foto
Když čteme napsaná slova, každý si je interpretujeme jinak. Můžete si přešíst knihu o kadeřnictví nebo zubařině, ale to neznamená, že budete schopna vytvořit krásné účesy nebo spravovat lidem zuby. Někteří lidé udělají větší pokrok po přečtení knihy než jiní. Neznamená to, že někdo je lepší a někdo horší, ale různí lidé se učí různě. Každý roste a vyvíjí se. Proto přinášíme tento víkend úplně nový výukový program do Prahy. Je jiný, než všechny předchozí semináře. Budeme se věnovat více věcem pokročilejším způsobem. Tento pátek od 18:30 do 22:00 proběhne tříhodinová přednáška v Top Hotelu v Praze, kde budeme mluvit o historii, filozofii, vědě rekonektivního léčení. Na dobrovolnících z obecenstva předvedeme ukázky léčení a každému z přítomných umožníme procítit tuto energii v rukách. Dokonce vás začneme učit, jak využívat tuto novou úrovň léčení. Výukový program Level I pokračuje v sobotu a v neděli. Tam se naučíte rekonektivní léčení na osobní úrovni, jak léčit sami sebe, své blízké přátele a rodinu. To z vás ještě neudělá profesionálního praktika rekonektivního léčení. Jestliže se rozhodnete naučit se rekonektivní léčení na profesionální úrovni, můžete pokračovat s programem Level II v pondělí a úterý. To neznamená, že se musíte stát profesionálním praktikem rekonektivního léčení, ale naučíte se to na té nejvyšší úrovni a budete si moci vybrat, jestli se stanete základním praktikem rekonektivního léčení, což je nejvyšší profesionální úroveň, které můžete dosáhnout. Nový výukový program zahrnuje mnohé nové segmenty. Přivedeme lidi, kteří nejsou účastníky semináře, abyste s nimi mohli na semináři pracovat. Vyzkoušíme si léčení na dálku, holografické léčení, a získáte přístup k novým úrovním objevů, až vás budeme učit jak rozpoznat nuance a detaily, které způsobí dramatické změny ve vašich prožitcích a v prožitcích vašich klientů. Také vás - pokud si budete přát - naučíme, jak si založit a vybudovat vlastní profesionální praxi. Můžu vám slíbit, že po absolvování našeho výukového programu a) budete schopni dělat v oblasti energetického léčení všechno, co umím já,a b) budete schopni - v tomto poli energetického léčení - dělat vše, co umí kterýkoli jiný člověk na této planetě. Naučíte se,jak ztělesnit a stát se nástrojem léčení, kterým doopravdyjste.
Dobrý den, pane Pearle kolik je vám let?(Zdena Nováčková)
Foto
Existuji mimo čas a prostor - stejně jako vy.
Vážený pane doktore, lze "přirozeným způsobem" - novými energiemi vyléčit např. vysoký tlak a počáteční zelený zákal? Zajisté je třeba nejprve odstranit duchovní příčinu. Srdečně děkuji za případnou odpověď a Vám přeji úžasný a pohodový život.(Jarmila Hatinová, Praha 6)
Foto
Objevuje se tu mnoho podobných otázek. Je to proto, že jsme zvyklí léčit symptomy. Rekonektivní léčení je daleko komplexnější přístup. Není to pouze léčení, není to pouze terapie. Je to návrat docelkového stavu rovnováhy. Tento stav rovnováhy zahrnuje léčení nejen na fyzické úrovni, ale také na úrovni mentální, emoční, duchovní a dalších. Takže když se vám dostane toho, co vypadá jako fyzické léčení, naučili jste se své lekce i na dalších úrovních. Nemusíte je jít hledat, už je o ně postaráno. Pro mnohé probíhá toto učení na vědomé úrovni, ale mnozí si to ani neuvědomují. To je částěčně důvod,proč uzdravení po rekonektivním léčení většinou trvá po zbytek života.
Předem Vám chci poděkovat za Vaše šíření a činnost,kterou děláte a měníte lidské životy. Děkuji Vám. Chtěla bych se zeptat, jak vnímáte negativní věci ve světě-války, protesty, agresi? Tato skutečnost je velmi ožehavá a je otázkou, zda se na to člověk bude zaměřovat, nebo ne. Přeci jen vnímáte tuto skutečnost z komplexního pohledu - jako např. tak, že je vše v pořádku?Děkuji za odpověď a přeji krásný den(Aneta)
Foto
Ovlivňujeme všechno a všechny, se kterými se setkáme. Jsme zároveň mikrokosmos i makrokosmos. Nemůžeme nic pozorovat, aniž to ovlivníme. Nemůžeme mít pocity, aniž ovlivňujeme všechny. Jsme tu, abychom se naučili soucitu. To, co vidíte ve světě, je odrazem vás samých. Pojďme tedy začím naším vědomím. Jdeme tam, kam jde naše vědomí a svět jde také tam, kam jde naše vědomí. Válka je dočasný stav barbarství. Jak rychle se stane minulostí záleží na tom, jak rychle my vstoupíme do nové přítomnosti. Jsme tu, abychom si uvědomili, že jsme všichni jedno. Žijeme ve světě, kde si připadáme oddělení, stejně jako každý paprsek slunce je oddělený, ale ve skutečnosti každý sluneční paprsek obsahuje hologram celého slunce. Každý sluneční paprsek je kompletní reprezentací slunce tady na zemi. Stejně jako každý paprsek vypadá, že je oddělený, připadá nám, že i každá lidská bytost je oddělená. Ale každý z nás obsahuje nekonečné množství hologramů Boha, lásky, inteligence vesmíru, protože každý z nás jsme komplexní reprezetací těchto věcí zde. Když si dovolíme to uvědomit, začneme si uvědomovat sami seme v každém člověku, kterého potkáme. Je čas přestat se ptát, v čem jsme každý z nás zvláštní a začít se ptát, v čem jsme všichni stejní. Báli jsme se ptát, v čem jsme stejní, protože se bojíme, žekdyž budeme stejní, ztratíme svou identitu a přestaneme existovat. Iluze oddělení přináší mimo jiné soutěživost, války a nenávist. Když si uvědomíme, že jsme všichni stejní, uvědomíme si, že jsme součástí většího obrazu. Když vidíme sami sebe v ostatních, učíme se milovat.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, je možné že by i léčitel dokázal na někoho hodit nemoc tak jako dokáže člověku pomoct tak jestli je možné i druhý opak. děkuji(Lussy)
Foto
V žádném případě. Léčení na úrovni rekonektivního léčení je na tak vysoké úrovni, že může být jen tím největším darem pro ty, kteří ho podstoupí. Rekonektivní léčení nás vede až za energii do aspektů světla, které na této planetě až doposud nebyly přítomné. Světlo může jen zahnat temnotu. Nemůže přinášet temnotu a nemůže ji na sebe přebírat. Temnota se nedá přenést, protože temnota neexistuje. Temnota je pouze místo, kde jsme si nedovolili zářit jako světlo, kterým jsme. Mnohým připadá skutečná, protože mnohé z našich lekcí pocházejí z procházení našimi strachy, jen abychom objevili,že strach je pouze iluze. Strach, že na sebe přetáhneme negativitu nebo nemoc, je pouhou iluzí.Jedním z darů naučení se reonektivnímu léčení,je projít touto iluzí.
Dobrý den, co můžu udělat pro zlepšení svého zdravotního stavu? Děkuji.(dana)
Foto
Když se naučíte udědomovat si frekvence rekonektivního léčení a pracovat s nimi, začnete rezonovat na vyšší úrovni rovnováhy - vyšší úrovni zdraví, krásy, celistvosti. Mnohé vědecké studie ukazují, že vaše DNA se změní a vyzařuje vyšší, koherentnější a harmoničtější úrovně světla. Na těchto vyšších úrovních světla vaše "zhuštěniny" - zdravotní obtíže - se nemají čeho držet a často vibrují ze systému a mizí. Nezapomeňte, že jsme víc, než naše fyzická těla, jsme energie.
Když si budu přát něco vesmír mi to splní.A je vesmír nekonečný?(Renata Rulíková)
Foto
Ano, vesmír je neomezený a nekonečný. Vždy vám přinese to, co je pro vás nejlepší, což může, ale nemusí být ve fromě, jakou si přejete. Pro to, co zažíváme může být mnoho důvodů. Například je mnoho důvodů, proč máme nemoci nebo zdravotní problémy... Někteří lidé potřebují nemoc, aby mohli dávat lásku, jiní proto, aby ji dostávali. Často si lidé myslí, že se z nemoci mají poučit jen oni sami, ale ve skutečnosti naše zdravotní problémy mohu sloužit i k poučení našich blízkých.