Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jakýma očima hledíte na svět? Vyberte si to svoje a poznejte svou povahu

/
  • Jakýma očima se díváte na svět?
    Jakýma očima se díváte na svět? (archiv redakce)
    15. června 2015 ● 15:11

    Říká se, ž oko je okno do duše. Jakýma očima se díváte na svět vy? Úhlel pohledu totiž významně obvlivňuje to, co vidíte.

  • 1.

     

    Hluboko v sobě jste otevřená a laskavá bytost, která je ochotná přijmout kohokoli do svého srdce i života. Věříte, že je lepší riskovat zklamání, než se uzavírat před světem.
    Svoje slzy a tajemství však skrýváte v sobě a snažíte se je vyřešit sami. Jste tu pro ostatní, ale svou bolest si odžijete sami. Pomáháte ostatním a doufáte, že to pomůže i vám.

  • 2.

     

    Vaším heslem je svědomitost. Dáváte si záležet na tom, abyste udělali dobrý dojem a chovali se správě. Věříte, že práce a úsilí je to, co od sebe lidi odlišuje. Neukazujete světu, jak ustaraní a smutní jste. Vidíte hodně nespravedlnosti, ale necháváte si to pro sebe. Snažíte se být co nejlepší a žít co nejsprávněji, to považujete za nejdůležitější věc ve svém životě.

  • 3.

     

    Hluboko v sobě máte bolest. Patříte mezi lidi s bouřlivou minulostí, kterou stále nesete v sobě. Život někdy považujete za krutý žert a snažíte se najít klid a rovnováhu.
    Neukazujete ale světu své temné myšlenky, jste velmi odolní a dokážete působit šťastně i ve chvílích, kdy vám není do zpěvu. Pokud „padnete“, vždycky se dokážete zvednout a jít dál.

  • 4.

     

    Jste filozof. Rádi přemýšlíte o všem a o všech. Potřebujete si na věc udělat svůj názor, rozebrat jevy a proniknout až na dřeň, to však znamená, že se stále zmítáte v pochybnostech. Vidíte život jako hlavolam, který se snažíte vyřešit. Není to jednoduchý život, ale vy ho žijete rádi.

  • 5.

     

    Vaším klíčovým slovem je tajemství. Jste typ člověka, který neukazuje navenek, jaký je, a ten, kdo vás chce opravdu poznat, se zapotí.
    Skrýváte v sobě mnoho různých poloh a vaše nálada se mění den ode dne. Raději lidi poznáváte, než abyste se nechali poznat. Jste opatrní, uzavření a neriskujete. Okolí ukážete jen to, co sami chcete.

  • 6.

     

     Jste citliví. Všechno vycítíte a všechno si pamatujete. Všechno hluboce prožíváte a rozhodí vás někdy i maličkosti. Od smíchu k pláči je u vás jen krok, ale snažíte se nedat najevo, jak křehcí ve skutečnosti jste.
    Jste tak trochu „jasnovidci“, předvídáte a často jste první, kdo ví, co přijde.

     

  • 7.

    Temperament, to je vaše charakteristika. Vždy jste energičtí a vášniví, váš život je buď anebo, milujete, nebo nenávidíte. Rychle se rozhodujete a o svém názoru nepochybujete. Máte hodně energie, tolik, že můžete působit příliš výbušně a neuroticky. Leccos vás znepokojuje, všechno berete vážně.

  • 8.

     

    Jste výstřední. Často děláte neobvyklé věci a okolí vás považuje za podivína. Neděláte si těžkou hlavu s pravidly a tradicemi, uvažujete po svém a nic neskrýváte. Nestaráte se o to, co si o vás ostatní myslí, a ze všeho nejvíc byste si přáli, aby ostatní byli víc jako vy. Svobodný život má mnoho půvabů, ale i spoustu úskalí.

  • 9.

     

    Jste citliví. Chápete ostatní i okolní svět, ale neukazujete vždycky vše, co víte. Dokážete uhodnout mnohé už z výrazu tváře, z tónu hlasu. Dokážete v ostatních číst jako v knize, ale víte také, jak zabránit ostatním, aby četli ve vás. Poznáte manipulaci a dokážete manipulovat ostatními, když potřebujete. Obvykle to však neděláte.

     

    1989946:gallery:true:true

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz