"V příbězích lidí se snažím najít příčinu nemocí, kterou následně léčím. Samozřejmě potřebuji jejich pomoc a tou je právě otevřenost. Jen tak můžeme společně dojít k problému, který stejně jako „uzlík“ začneme společně rozvazovat a nit našeho života smotávat tak, jak má být," říká Eva Kalivodová.

 Od kdy se věnujete léčitelství?
Od dětství jsem si uvědomovala, že jsem jiná než děti v mém věku. Některé věci jsem dokázala vnímat dál než ostatní a připadalo mi to neskutečné. Dlouhou dobu jsem se toho bála a snažila se tomu utíkat. Dnes  už vím, že se utéct nedá. Důležité je se rozhodnout.
Přijmout nebo nepřijmout. V mém rozhodování mi pomohl můj otec, léčitel, který mi vysvětlil některé věci mezi nebem a zemí. Mlčky jsem poslouchala a přemýšlela. Přijala jsem a otevřela svou mysl k přijímání informací. Na každou otázku jsem dostala adekvátní odpověď.
Začali se na mně obracet nejdříve lidé z blízkého okolí a „jen tak, mezi řečí“ mně požádali o pomoc. Já jsem neodmítla, tak začala má léčitelská pouť ke které se poté přidávaly další disciplíny jako například výklad karet, harmonizace čaker, zjišťování geopatogenních zón, karmická zatížení, regrese, meditace a další.

Máte hodně aktivit, jak to zvládáte, jak relaxujete?
Jsem zakladatelkou Akademie Křídla Andělská, která vede lidi duchovně smýšlející k naukám a jejich poznání, vše v praktických cvičeních.
Vydala jsem knihy, karty, CD s meditacemi, spolupracuji s časopisy, TV a hlavně s lidmi, kteří potřebují pomoct, nasměrovat na své životní cestě.
Jsem léčitelka, kartářka, regresní terapeut. '
Ve volných chvílích ráda chodím do přírody, čtu, jezdím na kole, plavu a zpívám ve sboru Zuzany Stirské Fine Gospel Time, se kterým vystupuji.

Takže hudba léčí?
Určitě. 7.10.2015 v 19 hodin má soubor 15. výročí a s ním přichází i koncert v divadle Broadway se spoustou zajímavých hostů.
Přijďte si poslechnout léčivou hudbu, která pohladí Vaše srdce, nabije energií a vykouzlí tak úžasnou atmosféru, kterou si odnesete s sebou ve své duši. Srdečně Vás tímto zvu na úžasný koncert v jedinečném podání Zuzany Stirské a Fine Gospel Time.

 

Zde můžete psát své příběhy. Eva Kalivodová pak na vybrané dotazy odpoví. 

Online chat
Dobrý den,už 4 rokem se léčím s ledvinovými kameny byla jsem 2x na drcení,ale pokaždé se mi to vrací.Velké problémy s tím zatím nemám ale stále rostou a lékaři nevědí proč? Nějaký nápad?Děkuji (Kristýna)
Foto