Numeroložka Lenka Suchardová vidí jako krizovou dobu zejména odpoledne, kdy se ukáže, jestli dokážeme odmítnout něco, co nechceme. Neschopnost jednat podle svého přesvědčení nás totiž může snadno dostat do velkých problémů.

A jaký bude podle numeroložky pátek krok za krokem?
Ráno pomalé až líné, spíš hravé, nebude se chtít vstávat. Je potřeba se na něco těšit a tím nechuť k čemukoli přemůžeme. Pak zažehneme motory a dokážeme vše. 
Dopoledne nám už povinnosti překážet nebudou, dokonce se je budeme snažit všechny co nejdříve udělat. Určitě nic nepřehánějte – ani výdej, ani příjem – peněz, energie, lásky, péče, práce...

Opatrně na finance i majetek, mohl by se rychle vytratit, buď kvůli vaší důvěřivosti, nebo ochotě či vaší neopatrnosti.

Odpoledne je systematické, lépe nám bude vyhovovat pravidelnost. Tělo se bude hlásit o své potřeby – můžeme být hladoví nebo unavení, nebo naopak natolik nabití energií, že ji budeme muset vybít sportem nebo fyzickou aktivitou. 

Tato část dne přeje úklidu a pořádku, nejen navenek, ale je možné, že budete v mysli probírat cestou z práce svůj život, program na víkend, své trable, zklamání. Nebojte se, od půl páté už se hlava vzpamatuje a opět bude fungovat přítomností.


Večer je potřeba zapojit mozek do jakýchkoliv aktivit, společenské akce, divadlo, koncert nebo večírek spojený se sportovní zábavou. Při nedostatku duševních impulzů by si mozek sám našel téma, které by chtěl řešit a zbytečně komplikovat. Pak by vás bolela hlava i záda. Nicméně máte-li problém a uvědomujete si ho, můžete najít rychlé řešení a bleskově se ho zbavit. 

Pátek 13. 11. může být hezký den pro každého, protože  při uvědomění si sebe sama a ujasnění si a nejlépe i vyřčení svých žádoucích potřeb se dočkáme příjemného, možná až překvapivého vyplnění těchto snů. Zaměřte se na práci, vztahy, bydlení i zdraví. Vše s jasným cílem lze změnit k lepšímu.

Numerologie nepovažuje třináctku za nešťastnou, přesto ale jde o silné číslo. Věští obrození, změnu, nový směr, ale také varuje před neznámým.


Klidné vyrovnání a přizpůsobení se změně rozvine sílu vibrace 13 a zároveň sníží možnost všeho negativního.


Ubývající měsíc stejně novým začátkům zrovna nepřeje, takže se vyhněte radikální akci, takže spíš novou situaci dobře promyslete, než se vrhnete na její řešení.

Zahrádkářům tenhle pátek přeje. Nejen že ještě můžete sklízet pozdní zeleninu, ale také vysévat některé druhy jarní zeleniny.