Dobrý den, už 4. rokem se léčím s ledvinovými kameny, byla jsem 2x na drcení, ale pokaždé se mi to vrací. Velké problémy s tím zatím nemám, ale kameny stále rostou a lékaři nevědí proč? Nějaký nápad? Děkuji (Kristýna)

Dobrý den, Kristýno, píšete o svém zdravotním problému jako v posledním tažení. „Nějaký nápad“, ano, těch mám spoustu, ale tady nejde o „nápad“, ale o zjištění pravé příčiny Vašeho zdravotního stavu a to je sakra rozdíl!

Osobní konzultace je vždycky lepší, protože klient hned reaguje a léčitel vnímá, cítí, ví a může hned pracovat na uzdravování osoby a řešení daného problému. Já Vám zde v těchto řádcích popíšu, kde nastala příčina Vašeho zdravotního problému, ale jak a kam dál, to se musíte rozhodnout sama. Váš zdravotní problém je nyní v hlubším stadiu vědomí, takže věci, které zde budu popisovat si nemusíte uvědomovat, protože jste takzvaně v zajetých kolejích.

Zkuste si vzpomenout na dobu zhruba 3 měsíce předtím, než se objevil problém s ledvinami. Tady hledejte příčinu svého zdravotního problému. Ledviny jsou poslední v řadě osobních neúspěchů, podceňování se, ztráty sebe sama. Ve výše uvedeném období mohlo také dojít k citovému napětí mezi Vámi a jedincem z rodiny, z níž pocházíte.

Zdravotním problémům s ledvinami předchází většinou problémy s močovým měchýřem a gynekologické problémy. Podáváte pomocnou ruku lidem ve svém okolí a sama si svou pomoc, úctu k sobě samé odpíráte. Dívám se do karet a ptám se, zda vám můžu doporučit následující změny, odpověď je ano. To mám radost, protože to znamená, že informace z tohoto článku pochopíte, přijmete a sama se vydáte sobě na pomoc. Já Vám můžu ukázat směr, cestu k cíli – uzdravení musíte dojít sama. Moc ráda Vám tuto cestu osvětlím.

Pokud umíte meditovat, meditujte na téma já a mé vnitřní dítě. Přijměte ho, mazlete se s ním a dopřejte mu dorůst Vašich rozměrů, poté ho přijměte do svého nitra, kde dojde ke spojení, což je pro nový začátek v přijímání sebe sama hodně důležité. Pokud nemeditujete, zkuste si najít na internetu nějaké řízené meditace na téma vnitřní dítě a při poslechu hudby a slov se snažte pracovat sama na sobě. Určitě Vám to hodně pomůže.

Pokud se Vám podaří přijít na to, co se stalo ve vašem životě (nemusí jít nutně o katastrofu, příčinou může být i úlek či velká životní změna), zkuste si to všechno vrátit a ptejte se sama sebe, proč jste od té doby k sobě změnila své chování. Určitě bych přistoupila k očistě těla, a to nejen meditacemi, ale podpořila bych zdraví očistou taky fyzickou. Napíšu několik z nich.

V den, kdy nemusíte jít ven, udělejte tuto očistu:

Kupte si v lékárně Zaječí kyselku hořkou a vypijte ji asi hodinu poté, co vstanete. Kyselka má silně projímavé účinky, ale nezpůsobuje křeče ve střevech. Opakujte dle potřeby, při zasažených ledvinách doporučuji 1x měsíčně.

Moxování bodu na chodidle pelyňkovou moxou:

Bod na chodidle se nachází v 1/3 chodidle od prstů. Tento bod moxujeme zapálenou moxou cca 10 minut, a to na každé noze zvlášť. Negace z těla odchází potem, dechem, stolicí, močí a podobně. Určitě vás tato očista nebude obtěžovat fyzicky, stejně tak nebudete nijak pociťovat eliminaci negací z těla. Moxujte zhruba 3x za týden, postupně snižujte.

Očistu citronovou šťávou určitě znáte:

Tato očista je velmi známá a běžně mezi lidmi používaná, přesto zde popíšu, jak na to. Tento nápoj můžete pít každý den. Převařte 300 ml vody a smíchejte s 1 lžíci čerstvé citronové šťávy. Pijte ráno nalačno a po vypití ještě asi půl hodiny nic nepijte a nejezte. Pokud chcete vidět a cítit účinky této nenáročné kúry, dodržujte ji 8 týdnů.

Pokud máte náročné zaměstnání a málo času na pravidelné očisty, kupte si čaj Jiřího Janči a pijte 200 ml třikrát denně. Snažte se o pravidelnost, až se úspěch dostaví, budete překvapená.

Držím pěsti a přeji hodně štěstí v léčení.

Odpověď poselstvím afirmačních karet POHLEDY DO DUŠE směrem k otázce:

UNIVERSUM MI DÁVÁ POUZE TAKOVÉ ZKOUŠKY, KTERÉ JSEM SCHOPNÁ ZVLÁDNOUT. PŘIJÍMÁM ŽIVOT TAKOVÝ, JAKÝ JE, VNÍMÁM KAŽDÝ OKAMŽIK, KTERÝ JE PRO MĚ ZKUŠENOSTÍ NA MÉ CESTĚ.

1.12.2015, Křídla Andělská, Praha