Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pozor, tyto věci vám berou energii a odhánějí štěstí. Vyhoďte je!

/
  • Vyžeňte negativní energii z domu.
    Vyžeňte negativní energii z domu. (profimedia.cz)
    28. ledna 2016 ● 06:00

    Také občas máte pocit, jako byste se doma dusili? Všechno na vás padá, zdá se vám, jako by na všem ležel prach, ať gruntujete, jak gruntujete?  Feng shui má pro vás návod, jak se zbavit negativní atmosféry v bytě.

  • 1.

    Vyhazujte!

    Feng Shui znamenalo ve staré Číně umění udržovat ve správné rovnováze vodu (shui) a vítr (feng). Voda je důležitý zdroj zemské energie pro život lidí, rostlin a zvířat, vítr je zdroj energie z nebes. Oba tyto elementy v harmonické rovnováze lidem pomáhají, ale dokáží člověku i škodit (povodně, divoká voda, vichřice). Feng shui umožňuje nastolit harmonii energií, zlepšit životní situaci, zdraví a mezilidské vztahy.

    Odstraňte ze své domácnosti všechno, co má negativní vibrace. Víte, co škodí nejvíc? Možná budete překvapeni. 

  • 2.

    1. Umělé květiny

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Sebekrásnější umělé květiny jsou mrtvé a přináší do vašeho bytu negativní energii. Nahraďte je živými květinami a rostlinami, ty šíří v bytě či domě životní energii. Zasaďte si orchidej, fíkus nebo vysejte trávu. Ale od mrtvých kytic raději dále. Podle staré čínské pranostiky patří živé květiny živým a mrtvé mrtvým.

  • 3.

    2. Rozbité a otlučené nádobí

    s
    s
    Autor: archiv

     

    Je jedno, že je nádobí ještě funkční. Prasklé nádobí je podle čínské kosmologie nejjistějším magnetem na negativní energii a je třeba se ho zbavit, abychom nebyli v nebezpečí. Odedávna bylo nádobí symbolem bohatství a dostatku v domě. Praskliny na nádobí znamenají praskliny na blahobytu domácích. Mějte doma jenom pěkné, celé nádobí, které váš byt naplní radostí a štěstím!

  • 4.

    3. Veteš – obnošené oblečení a obuv

    s
    s
    Autor: profimedia

     

    Staré, roztrhané, poničené nebo neoblíbené oblečení je hodně nepříjemný spolubydlící. Mnohem lepší je se ho zbavit, darovat nebo vyhodit.
    A co se ještě říká o starých věcech? Chcete-li získat něco nového, zbavte se něčeho starého. A uvolněné místo určitě zabere pár nových střevíčků nebo sako, po kterém jste dávno toužili!

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz