Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tarotová věštba: Co vám přinese konec zimy?

/
  • Chcete vědět, co vás čeká? Zeptejte se karet.
    Chcete vědět, co vás čeká? Zeptejte se karet. (shutterstock.com)
    17. února 2016 ● 06:00

    Jaro už sice klepe na dveře, ale do konce zimy ještě může přijít mnoho změn. Co byste měli dořešit a s čím se poprat, než nastane jaro a s ním období nových začátků a plánů? Karty vám to prozradí!

  • 1.

    Beran - Deset pohárů

    2592465:gallery:true:true

    Dokončíte nějaký důležitý projekt v osobním či pracovním životě, což vám přinese zejména notnou dávku uspokojení. Zároveň si ale uvědomíte, že vám chybí nějaký nový cíl, za nímž byste se mohli co nejdříve vydat. Pokud nenajdete nic, čemu byste se mohli věnovat, začnete se brzy nudit, bez nových impulsů zkrátka nedokážete fungovat. Byly vytvořeny ideální podmínky, abyste začali uvažovat o změně profese. Zkuste se zamyslet nad tím, zda existuje něco, co by vás bavilo víc než vaše současná práce.

  • 2.

    Býk - Dva meče

    2592471:gallery:true:true

    Ocitnete se v roli nezávislého pozorovatele, který sice bedlivě sleduje, co se kolem něj děje, ale sám do ničeho nijak nezasahuje. Uvědomíte si, jaké role zastávají lidé kolem vás a jakou pozici v tomto dramatu přisoudil život vám. Konečně pochopíte, že některé záležitosti se mnohem lépe vyřeší samy. Nalezení vnitřního klidu patří k největším metám lidského života. Dnešek se absolutně nehodí pro jakékoli pracovní či finanční změny, dělejte všechno tak, jak jste zvyklí, předejdete tak škodám.

  • 3.

    Blíženci - Páže mečů

    2592466:gallery:true:true

    Nepříjemné potíže, s nimiž se momentálně potýkáte, jsou výsledkem vašeho předchozího jednání. Svalování viny na druhé vám nepomůže, čím déle se v tom budete plácat, tím hůře si s tím nakonec dokážete poradit. Situace si žádá rychlé řešení, pokud nic neuděláte, jen stěží vybřednete ze svých problémů. Obrátí se na vás přítel, který se ocitne v nouzi. I když si nejste jisti, zda mu umíte poradit, měli byste ho aspoň vyslechnout, i to se počítá. Nakonec najdete ideální variantu vhodnou pro oba dva.

  • 4.

    Rak - Devět mečů

    2592476:gallery:true:true

    Ačkoli ze všeho nejvíc toužíte po splnění jednoho svého tajného přání, měli byste si uvědomit, že jeho realizace zkrátka není v lidských možnostech. Zbytečně se trápíte kvůli něčemu, s čím stejně nedokážete vůbec nic udělat. Svoje černé myšlenky bohužel přenesete i na ostaní členy rodiny, což vytvoří u vás doma velice dusnou atmosféru plnou vzájemných výčitek a obviňování. Pozor na finanční ztrátu způsobenou nevhodnou investicí, která může vaši rodinu krátkodobě uvrhnout do hmotné tísně.

  • 5.

    Lev - Deset pentaklů

    2592474:gallery:true:true

    Zdá se, že bylo dosaženo všech cílů, které jste si stanovili, a není kam dál jít. Nenechte se ale ukolébat představou, že tento zdánlivý klid bude trvat i nadále, karta deset pentaklů uzavírá určitý životní cyklus a oznamuje vám, že se blíží nějaký nový začátek. Ideální doba na změnu zaměstnání, hledání nových přátel, zajímavých koníčků, cestování po neznámých krajích. Nejhorší, co můžete udělat, je zůstat stát na jednom místě. Sestavte si nové plány a začněte pracovat na jejich realizaci.

  • 6.

    Panna - Šest mečů

    2592475:gallery:true:true

    Konečně pochopíte význam některých nepříjemmých událostí, které se vám v poslední době staly. Škoda jen, že jste si to neuvědomili o něco dřív, mohli jste si ušetřit spoustu bolesti a zklamání. Některé tazatele čeká změna zaměstnání, bohužel to může být i z důvodu výpovědi ze strany zaměstnavatele, nicméně špatný konec jednoho zpravidla odstartuje dobrý začátek jiného. Uklidní se spory ve vztazích s vašimi příbuznými. Povede se vám uskutečnit dobrou investici, která přinese dlouhodobý zisk.

  • 7.

    Váhy - Eso holí

    2592467:gallery:true:true

    S Esem holí zasáhne osud v té nejčistší podobě. Tato karta přináší tak prudkou energii, že ani v nejmenším nemá smysl s ní bojovat, je mnohem lepší ji využít pro vlastní potřebu. Bude to však chtít obrovskou dávku odvahy a nasazení, jinak při tom velkém třesku skončíte zavaleni v hlubinách vlastních iluzí. Chcete očistit své já? Najděte ve svém podvědomí démony, kteří vám neustále otravují život a vyzvěte je na souboj. Čeká vás sice krutá bitva, ale nakonec z ní vyjdete jako morální vítězové.

  • 8.

    Štír - Král pohárů

    2592479:gallery:true:true

    Zmatek, nejistota, smolné období. Zprávy, které obdržíte, budou natolik rozporuplné, že se v nich nedokážete zorientovat. Dostanete se do víru událostí, které se vám mohou zdát naprosto bezvýchodné, nicméně cesta ven existuje. Počkejte, až vyšumí ty nejhorší emoce a situace se trochu zklidní, teprve pak můžete podniknout nějaké konkrétní kroky. Naučte se rozlišovat, co je podstatné a nad čím můžete mávnout rukou. Určete si cíl, kterého chcete dosáhnout, a stanovte si, jak budete postupovat.

  • 9.

    Střelec - Páže pohárů

    2592478:gallery:true:true

    Něco se vznáší ve vzduchu, ale veškeré události kolem vás mají zatím poněkud nejasné obrysy. Nepokoušejte se za každou cenu zjistit, o co se vlastně jedná, raději v klidu počkejte, až celá situace vykrystalizuje do nějaké jasnější podoby a teprve potom reagujte. Vaše vyhlídky jsou vcelku dobré, ale to platí pouze v případě, že nebudete mít přemrštěné požadavky a dokážete být maximálně trpěliví. Ve vašem okolí existuje jistá osoba, která vám nezištně pomůže, ocitnete-li se nečekaně v nouzi.

  • 10.

    Kozoroh - Milenci

    2592473:gallery:true:true

    Milenci nemusí vždycky oznamovat pouze události spojené s láskou, jak se mnozí domnívají. Jedná se sice o kartu týkající se srdečních záležitostí, ty však mohou souviset také s volbou mezi dvěma stejně zásadními skutečnostmi. Stojíte na důležité životní křižovatce a musíte si vybrat, kterou z nabízených cest se vydáte, což může být někdy provázeno obrovským citovým napětím. Není čas na špatná a zbrklá rozhodnutí, pečlivě zvažujte všechna pro a proti, než si vyberete to, co považujete za správné.

  • 11.

    Vodnář - Rytíř pentaklů

    2592469:gallery:true:true

    Čeká na vás spousta práce, ale pokud si ji dokážete správně zorganizovat, nebude to pro vás žádný problém. Rytíř pentaklů radí, abyste se vyhnuli nevyzkoušeným experimetům a postupovali raději nějakým osvědčeným způsobem, dosáhnete tak svých cílů mnohem rychleji. Lásky si moc neužijete, ale to vám nevadí, stejně momentálně plujete spíš na pracovní vlně. Stále víc si uvědomujete své možnosti i schopnosti a vaše sebevědomí zdravě roste. V jisté záležitosti se můžete spolehnout na pomoc přítele.

  • 12.

    Ryby - Šest pohárů

    2592477:gallery:true:true

    Důležitá informace přispěje k tomu, že konečně pochopíte skryté motivy svého jednání. K sebepoznání dojdete především skrze chování jiné osoby, v níž dokážete najít sami sebe. Porozumíte-li tomu, kdo vlastně jste a kam směřujete, váš život se výrazně zlepší. Ve finančních záležitostech buďte opatrní, projeví se u vás tendence k přílišnému utrácení a extrémnímu nakupování. Věnujte se hlavně sami sobě, srovnejte si v hlavě životní priority a zklidněte svoji mysl pomocí nějaké účinné meditace.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz