Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Síla numerologie: Den, kdy jste se narodili, ovlivňuje vaši povahu

/
  • Den, kdy jste se narodili, ovlivňuje vaše dobré i špatné vlastnosti
    Den, kdy jste se narodili, ovlivňuje vaše dobré i špatné vlastnosti (shutterstock.com)
    24. února 2016 ● 06:00

    To, kolikátého jste se narodili, ukazuje na vaši minulost, duševní dědictví a podstatu minulého života, ale také vám poskytuje informace o vašem charakteru a temperamentu. Objevte své číslo narození a zjistěte, co je ve vás hluboce skryto.

  • 1.

    Číslo jedna (narození 1., 10., 19., nebo 28.)

    1
    1
    Autor: shutterstock.com
    + Jste plní síly, ctižádosti, aktivity a zdraví. Máte pozitivní vyzařování, jste otevření, máte organizační schopnosti a jste si vědomi svých povinností. Jste přirozenými vůdci a máte silnou vůli.

     

    - Můžete být netaktní a egoističtí. Často příliš tvrdošíjně prosazujete své mínění, odmítáte každou radu a pokoušíte se všemi prostředky dosáhnout svého cíle. Ukázat vlastní pocity je vám za těžko.

  • 2.

    Číslo dva (narození 2., 11., 20., nebo 29.)

    2
    2
    Autor: shutterstock.com
    + Jste většinou velmi citliví a intuitivní. Máte umělecké nadání a bujnou fantazii. Máte takt, porozumění pro ostatní a řešíte problémy diplomaticky. Rádi spolupracujete a přijímáte sny a vize.

     

    - Někdy podceňujete své schopnosti, jste nejistí, nerealističtí a rychle začnete pochybovat. Často jste velmi emocionální, bojácní a se vším proto raději souhlasíte. Jste závislí na náladě svého okolí.

  • 3.

    Číslo tři (narození 3., 12., 21., nebo 30.)

    3
    3
    Autor: shutterstock.com
    + Jste optimističtí, humorní, angažovaní, nadaní, přívětiví a duchaplní. Lidé s tímto číslem jsou mnohostranně nadaní, kreativní a schopní překvapit. Máte obrovskou fantazii a pochopení. Trojky chtějí být milované a jsou samy schopny hluboké, trvalé lásky,

     

    - Musíte si pro sebe najít to pravé místo, na kterém můžete pozitivně prosadit své schopnosti, jinak máte tendence k domýšlivosti a panovačnosti a velmi rychle se uzavřete do sebe. Ukrýváte v sobě silné emoce, které mohou vést k vnitřnímu chaosu.

  • 4.

    Číslo čtyři (narození 4., 13., 22., nebo 31.)

    4
    4
    Autor: shutterstock.com
    + Jste rození individualisté, revolucionáři a reformisté s nekompromisními představami a způsoby myšlení. Máte nadání pro společenské a technické záležitosti. Jste spolehliví, věrní, upřímní, přímí, velkorysí a tolerantní. Máte také silnou touhu pracovat. Ideální pro vás je jakýkoliv druh práce, který vyžaduje detailní znalosti, disciplínu a výdrž.

     

    - Čtyřky jsou tvrdošíjné s vlastním neměnným názorem. Vaše myšlení na bezpečí často stojí v cestě volné realizaci vašich plánů. Vaše přímočarost může občas, když se dostanete do úzkých, vést až k velkým urážkám.

  • 5.

    Číslo pět (narození 5., 14., nebo 23.)

    5
    5
    Autor: shutterstock.com
    + Jste inteligentní, impulzivní a máte nadání rychle pochopit situaci. Milujete změnu a především osobní svobodu. Jste citliví a romantičtí. Skutečného přítele ale máte většinou jen jednoho. Se svou schopností nadchnout se pro věc jste velmi dobrými prodavači a organizátory.

     

    - Pětky jsou neklidné, neúnavné a netrpělivé. Často nemáte výdrž a rádi "tancujete na mnoha svatbách". Vaše popudlivost rychle vyústí až do výbuchů vzteku, které ale hned zase odezní. Velké změny nálad zatěžují všechny vaše vztahy.

  • 6.

    Číslo šest (narození 6., 15., nebo 24.)

    6
    6
    Autor: shutterstock.com
    + Šestky jsou nápadně šarmantní, rozzářené, erotické a smyslné. Máte příjemný hlas a jste otevření flirtování. Jste starostliví, ochotní pomoci, spontánní a velkorysí. Máte silnou potřebu harmonie, vysoké ideály a v životě potřebujete hodně lásky, uznání a náklonnosti, abyste mohli rozvinout svoji sílu.

     

    - Občas činíte příliš mnoho dobrého. Tato osobitost vám může uškodit jak ve zdravotních, tak v společenských situacích. Jste uchvatitelé a vaši blízcí se na vás stávají emocionálně závislí. Neměli byste přeceňovat svoji sílu.

  • 7.

    Číslo sedm (narození 7., 16., nebo 25.)

    7
    7
    Autor: shutterstock.com
    + Máte sklon k mystice, filozofii, náboženství a jste neustále na cestě za hledáním podstaty života. Jdete životem s intuicí a kritickým pohledem. Rádi pozorujete své nejhlubší pocity, jste samotáři a často máte jen pár přátel. Ti jsou vám ale vskutku oddaní.

     

    - Neradi ustupujete, máte rádi převahu a jen málokdy akceptujete názory ostatních. Jste kritičtí a těžko uspokojitelní. Nejste ani přizpůsobiví, ani nepatříte mezi domácí typy. Partnerství někdy činíte velmi těžkým.

  • 8.

    Číslo osm (narození 8., 17., nebo 26.)

    8
    8
    Autor: shutterstock.com
    + Upřímné, spravedlivé a nekompromisní, to jsou osmičky. Máte měkké srdce, které plane vášní. Navenek se to ale neprojevuje. Vše vyřizujete s nadšením a plným nasazením, ale očekáváte to i od ostatních. Vaše silná vůle a schopnost soustředit se z vás dělají skutečné osobnosti. Máte šťastnou ruku ve finančních záležitostech.

     

    - Vaše životní cesta často není vůbec jednoduchá. Cesta k osobnímu úspěchu je lemována těžkou prací a většinou je na ní řada překážek a zklamání. Jste na sebe velmi přísní a vypadáte proto uzavřeně a nepřístupně. Netrpělivost a hrubé chování k těm, kteří jsou pro vás nejdůležitější, není žádnou výjimkou. Jen neradi si připouštíte vlastní city.

  • 9.

    Číslo devět (narození 9., 18., nebo 27.)

    9
    9
    Autor: shutterstock.com
    + Mnohostranné nadání, pochopení, soucit a sympatie - takové jsou vlastnosti lidí narozených s číslem devět. Váš horizont se neustále rozšiřuje novými zážitky. Odvaha, statečnost a odhodlání, ale také připravenost pomoci z vás dělají silné ochránce. V manželství a přátelství zažíváte hodně náklonnosti.

     

    - Vzniká u vás sklon k prchlivosti, nerozvážnosti a netaktnosti. Devítky jsou velmi kritické a náročné. Úspěchy k vám přicházejí v dospělosti, ve chvíli, kdy o sobě přestanete pochybovat a naučíte se ovládat své pocity.

     

    Velká kniha numerologie, Editha Wüstová a Sabine Schieferleová, vydalo nakladatelství Grada, 379 Kč
    Velká kniha numerologie, Editha Wüstová a Sabine Schieferleová, vydalo nakladatelství Grada, 379 Kč
    Autor: archiv firem
    Více o své osobnosti z hlediska numerologie naleznete ve Velké knize numerologie Edithy Wüstové a Sabine Schieferleové, kterou vydalo nakladatelství Grada.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz