Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak dosáhnout toho, po čem toužíte? Naučte se správně si přát!

/
  • Nestačí si jen přát. Musíte si přát správně...
    Nestačí si jen přát. Musíte si přát správně... (profimedia.cz)
    11. března 2019 ● 06:00

    Jaro s sebou vždycky přináší touhu po změnách i energii k nim. Co dělat, aby se tentokrát naše přání opravdu vyplnila?

  • 1.

    Začněte zvolna

    Autor: shutterstock.com

    Nejlepší je začít nejprve s drobnými věcmi a pomocí prvních úspěchů přesvědčit rozum o tom, že je možné úspěšně si přát. Nic není tak úspěšné jako samotný úspěch, protože přitahuje další úspěchy. Potom se můžeme pustit do velkých věcí.

  • 2.

    Formulujte správně

    Autor: Shutterstock.com

    Přejte si vždy v přítomném čase, nikdy ne v čase budoucím! „Jsem bohatý," a ne: „Chci být bohatý!" Čím přesnější a stručnější člověk musí být, tím více je nucen dostat se k vlastnímu jádru svého přání. Dokáže-li člověk vyjádřit své přání dvěma větami, pak sám mnohem přesněji ví, co si skutečně přeje.

  • 3.

    Přání si napište

    Autor: Shutterstock

    Jestliže si své přání zapíšeme, projevíme je navenek. Od tohoto okamžiku existuje naše přání ve hmotě. Je to naše pevná, neotřesitelná a zcela jasná vůle. A když je nám přání následně doručeno, lze jednoduše dohledat, co si člověk vlastně přál a jak má vylepšit formulaci svých přání, aby dostal přesně to, co si v hloubi srdce opravdu přeje. Díky zapisování přání se na tom dá velice dobře pracovat.

  • 4.

    Dělejte, jako že jste toho už dosáhli

    Autor: Shutterstock.com

    Stále znovu se pozitivním způsobem zabýváme přicházejícími věcmi a s očekáváním se na to připravujeme. Tím se dostáváme do správné vibrace a náležitě přitahujeme očekávanou událost do svého života.

  • 5.

    Nezapomínejte poděkovat

    Autor: Shutterstock.com

    Poděkováním rozmnožujeme dobro, protože začínáme ve svém životě sledovat věci, které se daří. Věnujeme jim svou pozornost a uznání. A k věcem, kterým věnujeme svou pozornost, přivádíme energii. Prostřednictvím díků člověk znásobí všechny ty skvělé věci, jež se v jeho životě už vyskytují, protože jim přidává ještě více energie.

  • 6.

    Namísto pochybností důvěřujte

    Autor: Shutterstock.com

    Pochybnost představuje zcela jasné přání, které je vyplněno. Pochybnostmi člověk své přání odvolává, sotva je vyslovil. Často si už s vyslovením přání člověk řekne nebo alespoň pomyslí: „Stejně to nefunguje." I takové vyslané přání je přesně do puntíku vyplněno. Úspěch máme vždy, většinou ovšem v utváření svých neúspěchů. Ten, kdo nevěří v úspěch, nemůže žádných úspěchů dosáhnout.

  • 7.

    Zachovejte mlčenlivost


    Autor: Shutterstock.com

    Hovoříme-li o svém přání, oslabujeme ho. Jednak přání ztrácí kvůli neustálému „omílání" svou energii, jednak okamžitě k našemu plánu přivoláváme protivníky, závistivce a pochybovače a poskytujeme tak prostor jejich víře a přesvědčování.

  • 8.

    Připravte se na náhody

    Autor: shutterstock.com

    Způsob „dodávky" splněného přání si člověk nemůže vymyslet, protože přání je téměř vždy splněno cestou, kterou by člověk nepokládal za možnou. Člověk by tedy měl být pouze připraven, že se přání vyplní. Universum vždy hledá nejsnadnější cestu a tu nemůžeme předvídat.

  • 9.

    Poslouchejte intuici

    Autor: shutterstock.com

    Protože všechno je otázkou energie, jsme někdy vedeni „jen" velmi jemně. A to tam, kde můžeme to, co jsme si přáli, nalézt. Když člověk odeslal přání, pak jednoduše postačí, aby byl bdělý a dobře naslouchal. Potom obdrží všechny potřebné informace. Potřebuje-li si člověk vytvořit spojení s intuicí, nemusí dělat nic jiného než jít za tím, z čeho má dobrý pocit.

  • 10.

    Rozpoznejte ta pravá velká přání

    Autor: Shutterstock.com

    Která přání jsou pro mne vhodná? To je zásadní otázka. Nemá cenu přát si něco, co vůbec neodpovídá našemu naturelu. Přesto to ale většina z nás dělá. Často si přejeme jen něco, co si přejí nebo co už mají jiní. Ženeme se za ideálem, který není naším vlastním. Budeme se po splnění přání opravdu cítit lépe? Přání změní i naše životní podmínky, a proto bychom měli přesně zkoumat, jsme-li na tuto změnu skutečně připraveni. Vyzkoumejte proto své skutečné touhy a opravdová přání, která vás učiní vskutku šťastnými. Přejte si a buďte připraveni vpustit všechny ty zázraky do svého života.

    Z knihy Pierra Franckha – Přejte si jednoduše, ale úspěšně! 

Autor: neo

Klíčová
slova

přání magie meditace

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz