Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jakou barvu má vaše aura? Naučíme vás, jak ji vidět a co lze z ní vyčíst

/
  • (shutterstock.com)
    19. března 2016 ● 06:00

    Aura je velmi fascinující – odhaluje nejen naše charaktery, duševní i fyzický stav, ale také životní cestu. Zobrazují se v ní totiž naše myšlenky i pocity. Pokud v ní dokážete „číst“, můžete se toho o sobě i o svých blízkých hodně dozvědět. Jak na to?

  • 1.

    Jak vidět svoji auru?

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Cvičení provádějte v místnosti s jednobarevnou stěnou nejlépe bílé nebo krémové barvy. Nesmí vás oslňovat žádný zdroj světla! Světla v místnosti ztlumte a postavte se asi metr před stěnu, čelem k ní. Pravou rukou předpažte a dlaň otočte tak, aby prsty směřovaly ke stropu. Prsty mírně roztáhněte a skrz ně se dívejte na stěnu. Soustřeďte se na ni, nepozorujte prsty. Po chvíli uvidíte kolem prstů výraznou šedavou, až téměř bezbarvou mlhu. V tom okamžiku přesuňte svou pozornost ze stěny na ni.

     

    V ten okamžik mlha pravděpodobně zmizí. Když se tak stane, soustřeďte se opět na stěnu, dokud se mlha znovu neobjeví, a pokus opakujte. Ve chvíli, kdy si na mlhu zvyknete a ona před vámi už nezmizí, se podívejte na konečky prstů. Můžete vidět jemné paprsky energie, které z nich budou vycházet. Pozorujte mlhu obklopující vaši ruku – bude se neustále pohybovat. Tato mlha je vaše aura.

  • 2.

    Tmavě červená

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou zemití a pracovití. Obvykle rádi sportují, život si užívají, nevyhýbají se výzvám. Jsou konzervativní, opatrní, rodinně založení. Jejich nejdůležitějším úkolem v životě je naučit se vyjadřovat své emoce pozitivním způsobem.

  • 3.

    Červená

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou společenští, cílevědomí a neuvěřitelně vytrvalí. Mívají sklon k sebestřednosti, materialismu a netrpělivosti ke všemu, co se postaví do cesty jejich cílům. Potřeba neustálého pohybu jim však brání zpomalit a uvolnit se.

  • 4.

    Oranžová

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou velmi nezávislí, mají kreativní schopnosti. Rádi vymýšlejí, plánují a uskutečňují. Někdy je pro ně těžké pochopit potřeby a pocity ostatních. Tato schopnost se však může zlepšit, když dokážou odhalit svoje vlastní – často potlačované – pocity a porozumí jejich podstatě.

  • 5.

    Žlutá

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé se žlutou aurou mají bystré myšlení a rádi přicházejí s novými nápady. Snadno konverzují – jsou schopni vést rozhovor téměř o čemkoliv. Mají báječný smysl pro humor, jsou spontánní, štědří a laskaví. Je pro ně ale těžké udržet vážnou tvář po delší dobu, což na někoho může působit lehce nadřazeně.

  • 6.

    Zelená

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou starostliví, zajímají se o zdraví a pohodu ostatních. Snadno vyjadřují své pocity, nijak se nesnaží je potlačovat nebo skrývat. Pokud je jejich aura mdle zelená a vypadá zkaleně, mají problém s rozhodností, jsou nešťastní a jen těžko dosáhnou svých cílů.

  • 7.

    Modrá

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s modrou aurou rádi cestují, nechtějí být svázaní, děsí je omezení jakéhokoliv druhu. Jsou laskaví, ochotni pomáhat. Mají vyvinutou intuici a nejlépe se rozhodují podle svého vnitřního pocitu. Lidé s mdlou modrou aurou jsou však těžcí introverti, a pokud se ocitnou v jakékoliv těžké situaci, představa, že by měli někoho požádat o pomoc, je pro ně naprosto nesnesitelná.

  • 8.

    Fialová

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s touto aurou jsou vysoce duchovně založení. Jsou citliví, tvořiví, mají charisma. Jsou schopní jemně motivovat a inspirovat ostatní. Přestože někdy působí odměřeně, jsou vášniví a láskyplní. Pokud svou barvu využívají správně, jejich aura vypadá jako hustý samet. V opačném případě (mdlá fialová barva) se jen těžko vyrovnávají se svou duchovní podstatou a snaží se proti ní bojovat.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz