Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Test osobnosti: Mandaly napoví, co v životě hledáte a jak toho dosáhnout

/
  • Mandaly jsou prastaré magické symboly.
    Mandaly jsou prastaré magické symboly. (profimedia)
    22. března 2016 ● 06:00

    Síola mandal vychází z lidského nitra, a už dávné civilizace znaly její uklidňující efekt. Potřebujete radu, zamyšlení, útěchu? Vyberte si mandalu, která vám ukáže cestu. 

  • 1.

    Vyberte si svou mandalu

    Vyberte si svou mandalu. Chybí vám v životě láska, porozumění, hledáte inspiraci nebo vizi? Možná právě tady získáte odpověď.

     

    mandala
    mandala
    Autor: archiv

  • 2.

    Harmonie

    Harmonie
    Harmonie
    Autor: archiv

    Ovládá ji prvek ducha a symbolizuje jin a jang, spojení mužské a ženské energie.  Mandala nese ducha Labutě, má v sobě elegantní ženskost, ale i sílu. Připomíná nám důležitost rovnováhy. Pokud vás zaujala, zřejmě toužíte po vytvoření harmonie ve svém současném životě. Uvažujte o tom, co chcete, kdy můžete ustoupit a na čem musíte trvat.

  • 3.

    Léčení

    Uzdravování
    Uzdravování
    Autor: archiv

    Tato mandala nese ducha a energii žáby a přináší hluboké čištění energie.  Připomíná nám, abychm se léčili na všech úrovních, nejen na té fyzické, ale i emocionální a duchovní.  Pokud vás zaujala tahle mandala , znamená to, že se máte méně soustředit na hmotné záležitosti a více se věnovat sobě a zahojení vlastních ran.

  • 4.

    Intuice

    Intuice
    Intuice
    Autor: archiv

    Mandalu řídí prvek Ducha a nese v sobě energii sovy, její ostrý zrak a schopnost najít světlo ve tmě.  Probouzí vnitřní moudrost a schopnost intuitivně vycítit ten pravý okamžik.  Pokud vás zaujala tato mandala, uvažujete o tom, jestli můžete své intuici důvěřovat. Naučte se využívat své vrozené schopnosti, víc si důvěřujte.

  • 5.

    Odpuštění

    Vize
    Vize
    Autor: archiv

    Patří k vodnímu živlu a nese v sobě energii psa. Připomíná nám, že lásku i strach čerpáme ze stejného zdroje. Připomíná nám bezpodmínečné přátelství a pocit sounáležitosti a důležitost odpuštění, včetně velmi důležité schopnosti odpuštění sobě. Teprve, pokud je člověk schopen odpustit, mohou se některé rány zahojit.

  • 6.

    Dorozumění

    Odpuštění
    Odpuštění
    Autor: archiv

    Tato mandala je jako ochranná koule, která v sobě skrývá jemnou kresbu a mnoho různých vrstev vědomí. Nese v sobě ducha velryby, pomáhá nám ponořit se hlouběji do podvědomí a poznat sama sebe.
    Pokud promeditujete tuto mandalu, pochopíte nejen to, co by v určité situaci mělo být vyřčeno, ale také to, co nahlas vyřčeno nebylo, i když to bylo předmětem komunikace.
    Pomůže vám vyjadřovat se tak, aby vaše potřeby i přání pochopili i ostatní.

  • 7.

    Vize

    Komunikace
    Komunikace
    Autor: archiv

    Tuhle mandalu řídí prvek Ducha a má v sobě energii bílého tygra. Inspiruje nás k tomu, abychom jasně viděli to podstatné, zaměřovali se na důležité, abychom oddělili podstatné od nepodstatného.
    Pokud v ní hledáte moudrost, znamená to, že uvažujete o své budoucnosti. Stanovte si jasné cíle a neztrácejte je ze zřetele.

  • 8.

    Imaginace

    Představivost
    Představivost
    Autor: archiv

    Této mandale vládne vodní živel. Nese ducha vážky a inspiruje k pohledu pod povrch věcí.  Pomáhá najít nové příležitosti a potěšení, nadšení pro věc a tvůrčí nápady.
    Pokud uvažujete v duchu této mandaly, může to znamenat, že potřebujete přejít od snů k činům, realizovat své nápady, najít svou životní cestu, nenechat se zviklat obavami a následovat to, co milujete.

  • 9.

    Láska

    Láska
    Láska
    Autor: archiv

    Této mandale vládne prvek Vody a nese ducha mořského koníka. Symbolizuje lásku jako ústřední motivaci pro vše, co se ve vesmíru děje.
    Pokud vás zaujala, znamená to, že máte silnou potřebu ve svém životě lásku znovu najít. Nejen lásku k lidem, ale i lásku k životu celkově. Abyste ji našli, musíte mít ovšem nejdříve rádi sami sebe.

  • 10.

    Soucit

    Soucit
    Soucit
    Autor: archiv

    Tato mandala znamená, že vaším hlavním citem je milosrdenství.  Snažíte se ostatní chránit před zraněními těla nebo duše. Nese v sobě ducha slona.
    Bojujete za to, čemu věříte, někdy ale k sobě můžete být příliš tvrdí a nároční. Nekladete na sebe jiné nároky než na ostatní? Dokážete cítit soucit i sami se sebou, neženete sami sebe nelítostně do bojů, kde budete zraněni?
    Snažte se nebýt příliš negativní a odpouštět nejen ostatním, ale i sobě.

  • 11.

    Síla

    Síla
    Síla
    Autor: archiv

    Tuto mandalu určuje prvek vzduchu. Mandala je jako hradba zkřížených mečů, kopí a šípů. Symbolizuje naši potřebu spojit se s vnitřní silou, nese v sobě sílu orla. Připomíná nám naši schopnost změnit ve vítězství i zdánlivě ztracené situace a budí vnitřního bojovníka.
    Pokud vás oslovila tato mandala, můžete v hloubi duše postoupit na vyšší úroveň a bojovat o to, co si zasloužíte.  Chcete probudit svou vnitřní sílu a dosáhnout předmět své touhy.

  • 12.

    Inspirace

    Inspirace
    Inspirace
    Autor: archiv

    Mandala Inspirace patří prvku Vzduchu a nese v sobě ducha Páva. Nese jeho krásu a hrdost, neobvyklý pohled na život.
    Připomíná nám, abychom se nebáli ukázat světu, co můžeme nabídnout, abychom se nestyděli za to, kým opravdu jsme.  Pokud uvažujeme v duchu této mandaly, toužíme vidět kolem sebe krásu a také předvést své schopnosti  stejně jako objevovat další podněty, které nás budou inspirovat. Nezalekněme se a pokračujme dál na své cestě k pochopení vlastních schopností.

  • 13.

    Ochrana

    Ochrana
    Ochrana
    Autor: archiv

    Mandale vládne prvek Vzduchu.  Nese v sobě ducha medvěda.  Připomíná nám, že v hloubi duše instinktivně víme, kdy ustoupit a kdy bojovat.  Pokud nás tato mandala oslovila, je to pokyn, abychom se naučili se svou silou pracovat, odhadovat, kdy se držet zpátky a kdy se bít za své přesvědčení. Ustoupit pokaždé totiž rozhodně není v našem zájmu. Chraňme své city, ale nevyhýbejme se vždycky konfliktu.

  • 14.

    Důvěra

    Důvěra
    Důvěra
    Autor: archiv

    Tuto mandalu řídí ohnivý živel, je plná jisker, postava, která v ní roste, roste z ohně. Je prostoupena duchem lva.  Ten nese horkou, pyšnou, dominantní energii, která však nezapomíná ani na  ostatní.
    Pokud vás zaujala tato mandala, je ve vás touha bojovat, lovit, řešit situace přímo a bez vytáček a zachovat si hrdost. Chcete čelit výzvě,  která přijde.

  • 15.

    Motivace

    Motivace
    Motivace
    Autor: archiv

    Této mandale vládne prvek Ohně. Symbolizuje schopnost soustředěného a vytrvalého úsilí stejně jako vůli probojovat se ke svobodě.  Mandala nese ducha koně, představuje bezmeznou energii, sílu a krásu a pocit volnosti.  Pokud vás oslovila tato mandala, vaše duše touží po akci, netrpělivě čekáte, až se splní vaše přání. Splnění vašich přání se blíží, ale nezapomeňte, že sklízet můžete jen to, co jste zaseli.

  • 16.

    Transformace

    Transformace
    Transformace
    Autor: archiv

    Této mandale vládne Oheň. Její kresba představuje pohyb zevnitř, novou duchovní sílu, která nabírá na obrátkách. Nese v sobě ducha hada, jeho smyslnost, jeho proměnlivost, jeho schopnost zbavit se staré kůže a zregenerovat. Připomíná nám, že je možné získat hodně, pokud budeme připraveni.
    Pokud nás zaujala tato mandala, může to znamenat, že naše duše se převtěluje do něčeho nového, vyvíjí se a čeká, až ve své nové roli zesílí.

  • 17.

    Příležitost

    Příležitost
    Příležitost
    Autor: archiv

    Mandalu ovládá prvek Ohně a nese ducha datla. Symbolizuje pohyb vpřed, optimistický a rozhodný přístup k životu, schopnost najít potěšení v obyčejných věcech.  
    Pokud jsme si všimli této mandaly, může to znamenat, že jsme dosud přehlíželi příležitosti, které vám osud nabízí. Opravdu je svět kolem nás šedý nebo skrývá spoustu výzev a pozitivních věcí?

  • 18.

    Tvořivost

    Tvořivost
    Tvořivost
    Autor: archiv

    Mandala souvisí s živlem Země a symbolizuje rozkvět tvůrčích činů. Nese v sobě ducha orangutana, má jeho zemitost, zručnost a také schopnost v přírodě nejen žít, ale také jí prospívat.
    Připomíná nám, jak dokážeme být vynalézaví, když je třeba.
    Pokud nás oslovila, je vidět, že toužíme uplatnit tvůrčího ducha. Pečujme o svou schopnost sebevyjádření a věnujme se uměleckým činnostem.

  • 19.

    Vděčnost

    Vděčnost
    Vděčnost
    Autor: archiv

    Mandalu ovládá prvek Země a nese ducha buvola. Symbolizuje hluboký respekt k přírodě a připomíná nám, že máme žít v rámci svých možností a své osudové role.
    Pokud nás mandala zaujala, zhodnoťme svůj současný život a uvažujme, jestli máme za co být vděčni. Někdy se honíme za vysněným cílem a zapomínáme na to, co už máme.  Soustřeďme se víc na reálný život a na dary, které nám poskytuje.

  • 20.

    Instinkt

    Instinkt
    Instinkt
    Autor: archiv

    Tuto mandalu řídí prvek Země a nese v sobě ducha žraloka. Inspiruje nás, abychom se snažili dosáhnout cíle, věřili si a nedávali příliš najevo své obavy, neukazovali slabá místa.
    Pokud nás oslovila tahle mandala, nejspíš se chceme znovu vrátit do hry. Nedívejme se zpátky, ale dopředu, hluboko v sobě věřme, že víme, co chceme, a můžeme uspět.

  • 21.

    Spojení

    Spojení
    Spojení
    Autor: archiv

    Mandalu řídí prvek Země a nese ducha Vlka. Symbolizuje schopnost kolektivního cítění, společenské morálky, rovnováhy, která je potřebná, abychom mohli žít spolu s ostatními, ale také připomíná, že máme svou vlastní roli, kterou ve smečce hrajeme.  Pokud nás zaujala, pochybujeme možná o své roli ve společnosti a potřebujeme znova najít pevnou půdu pod nohama.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz