Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Den, kdy jste se narodili, ovlivňuje, jak se chováte v partnerských vztazích

/
  • (shutterstock.com)
    6. dubna 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jestli vám to bude klapat, nebo naopak zjišťujete, že řešíte ve vztahu stále tytéž problémy dokola? Možná za to může den, kdy jste se narodili! Jak datum vašeho narození ovlivňuje, co od vztahů očekáváte?

  • 1.

    Den narození 1., 10., 19. nebo 28.

    Autor: shutterstock.com

    Jste nezávislá, podnikavá, svobodomyslná, rozhodná, energická, osobnost. Umíte se dobře vyjadřovat. Máte sklony přebírat velení i v lásce, druhý se často musí podřídit. Vaše velká samostatnost vede někdy k osamělosti a uzavřenosti. Jen zřídka dáváte najevo city a dělá vám problém přiznat slabost. Haste včas svou žárlivost, pramení jen ze strachu, že by někdo jiný mohl být dokonalejší, a tedy atraktivnější než vy.

  • 2.

    Den narození 2., 11., 20. nebo 29.

    Autor: shutterstock.com

    Jste laskaví, citliví, něžní a trpěliví a máte velkou intuici i šestý smysl. Konfliktům se vyhýbáte. Když už nemáte na vybranou, snažíte se dojít k porozumění. V práci i v lásce je pro vás velmi důležité harmonické ovzduší, rádi se necháváte vést. Význam pro vás má láska, manželství, přátelství, vztahy s ostatními lidmi. Máte silné osobní kouzlo. Někdy se zaslepeně řídíte heslem „Láska všechno překoná“ a jste pro ni schopní zdolávat spoustu překážek.

  • 3.

    Den narození 3., 12., 21. nebo 30.

    Autor: shutterstock.com

    Jste bystří, inteligentní, máte bohatou představivost, jste vtipní, společenští, aktivní a rádi pomáháte. Samota není nic pro vás. Potřebujete hodně vnějších podnětů, v jednotvárném prostředí i partnerském vztahu totiž ztrácíte elán a brzy se začínáte nudit. Někdy býváte netrpěliví, popudliví a kritičtí vůči druhým. V lásce vám nechybí nadšení a náruživost, hledáte protějšky, na které můžete být hrdí, ale neztrácíte kvůli nim svůj život a zájmy.

  • 4.

    Den narození 4., 13., 22. nebo 31.

    Autor: shutterstock.com

    Potřebujete stabilitu, bezpečí, přesnost, rovnováhu. Jste velmi praktičtí a máte dobré organizační schopnosti. Dokážete se chladnokrevně rozhodovat, být spravedliví a spolehliví, málokdy ale přebíráte iniciativu. Dokážete vytrvale a trpělivě jít po cestě, kterou jste si vytyčili – ať v práci nebo ve vztazích. Za úspěchy vděčíte svému úsilí. Velmi důležité jsou pro vás věrnost, rodina a hluboké, trvalé city.

  • 5.

    Den narození 5., 14. nebo 23.

    Autor: shutterstock.com

    Milujete změnu, pestrost, dynamiku, jste cílevědomí, houževnatí, spontánní, rychle přemýšlíte a ještě rychleji jednáte. Málokdy vydržíte na jednom místě, potřebujete stále nové podněty. Vaše touha po změně ale může přerůst v roztržitost a nedostatek vytrvalosti – spousta věcí se vám rychle omrzí. Dokážete být velmi okouzlující a přitažliví, ale ve vztazích vám hrozí nestálost a máte sklony být nevěrní.

  • 6.

    Den narození 6., 15. nebo 24.

    Autor: shutterstock.com

    Máte silný vztah ke kráse a umění, vytříbený vkus i smysl pro harmonii. Dáváte přednost kvalitě před kvantitou, jste zodpovědní, laskaví a rádi vyhledáváte smyslné požitky. Napětí a konfliktům se vyhýbáte, volíte cestu nejmenšího odporu, což vede někdy k váhavosti a nerozhodnosti. Toužíte po klidu a souladu, rodině, šťastném citovém životě. Jste senzitivní a romantičtí. Dokážete být něžní, ale i nedostupní, svádět a odmítat zároveň, a tím svému protějšku značně pletete hlavu.

  • 7.

    Den narození 7., 16. nebo 25.

    Autor: shutterstock.com

    Jste citliví, máte smysl pro spravedlnost a křivdy se vás hluboce dotýkají. Jste originální, zajímá vás vše neobvyklé a zvláštní, máte nezávislé smýšlení a velký pozorovací talent. Nevadí vám být sami se sebou, ale hrozí, že se příliš uzavřete do sebe. Vaše touha po nezávislosti se projevuje i ve vztazích, těžko vstupujete do svazku a jste citově zdrženliví. Nejlépe vám bude s protějškem podobného ladění.

  • 8.

    Den narození 8., 17. nebo 26.

    Autor: shutterstock.com

    Řídíte se přísnou logikou, máte přesný odhad a cit pro detail. Jste ctižádostiví, aktivní, rozhodní, pohotoví a plní energie. Máte vůdcovské schopnosti a milujete výzvy. Neradi ztrácíte čas, žijete na plný plyn, jste tvrdí, nekompromisní a tvrdohlaví. I po citové stránce u vás vítězí upřímnost, přímočarost, vášeň, ale i žárlivost.

  • 9.

    Den narození 9., 18. nebo 27.

    Autor: shutterstock.com

    Zdobí vás vznešenost, štědrost, tolerance, nezištnost. Hledáte základní pravdu, duchovní hloubku. Umíte se dobře přizpůsobit a porozumět ostatním. Máte touhu být užiteční, uskutečnit své ideály, pro které se dokážete i obětovat. Jste velice upřímní, laskaví, ale obvykle žádáte více citu, než sami dáváte. Vaším hlavním úkolem je nalézt vnitřní rovnováhu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz