Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Test osobnosti: Tvar nehtu prozradí, jakou máte povahu

/
  • Co o vás prozradí tvar nehtů?
    Co o vás prozradí tvar nehtů? (archiv)
    4. května 2016 ● 06:00

    Test je jednoduchý. Podívejte se na své nehty a určete jejich tvar za pomoci obrázku. Pokud svůj typ nemůžete najít, zvolte takový, který se mu nejvíce podobá. Tvar nehtu může říci dost o vaší povaze. Jak jste na tom vy?

     

  • 1.

    1. Podlouhlé a hranaté

    Nehty dlouhé a pravoúhlé mají velmi společenští lidé. Bývají také velmi chytří, společenští a zvídaví. V práci jsou rozvážní a všechno dobře promýšlejí.

  • 2.

    2. Široké a ploché

    Racionální, analytičtí lidé jasného rozumu, kteří si dvakrát rozmyslí, než něco řeknou.  Ostatní je často žádají o radu a jejich názor platí. Vyznají se dobře v lidské povaze a mohou důvěřovat svému instinktu. Jsou praktičtí a problémy řeší efektivně. Je to pro ně výzva.

  • 3.

    3. Krátké a okrouhlé

    Člověk s krátkými a kulatými nehty bývá energický, tvůrčí a velkého (i když možná skrytého) talentu. Vyzařuje z něj radost a optimismus, proto bývá mezi lidmi oblíbený. Je to věrný přítel, loajální druh. Miluje dobrodružství a je schopen vyvinout velké úsilí, aby dosáhl svého cíle. Bývá tvrdohlavý a cílevědomý.  

  • 4.

    4. Nerovné a krátké

    Takové nehty mívají lidé citliví, všímaví a trochu labilní. Cení si vztahů, lpí na nich a k novým přátelům jsou nedůvěřiví. Jsou to klasické „tiché vody“, navenek klidná hladina, ale uvnitř hárají emoce. Takoví lidé dokážou sdělit i nepříjemnou pravdu, pokud jsou vnitřně přesvědčeni, že na tom záleží.

  • 5.

    5. Silné, hranaté

    Charakterizují pracovité, zodpovědné lidi, rozené vůdce, na které je spolehnutí. Takoví lidé si přinejmenším přejí všechno dělat správně. Tvrdě pracují a jsou přesvědčeni o své pravdě, v případě, že jde všechno dobře, mohou být zábavnými společníky. K jejich negativům patří urputnost a nedostatek sebereflexe.

  • 6.

    6. Trojúhelníkovité

    Takové nehty mají odvážní a rozhodní lidé, kteří mají rádi svou práci, ale neradi plýtvají námahou zbytečně. Snaží se všechno řešit efektivně, rádi se baví a flirtují.

  • 7.

    7. Oválné a dlouhé

    Oválný tvar nehtů ukazuje na velmi tvůrčího člověka.  Takoví lidé mají velkou invenci a smysl pro krásu, mají také charisma a ostatní se v jejich přítomnosti cítí dobře. Pokud se vrhnou do práce, nechají se jí úplně pohltit.

  • 8.

    8. Neobvyklá kůžička kolem nehtu

    Takové nehty má velmi výrazný člověk vyhýbající se slovu „obyčejný“ jako nějakému moru. Vždycky hledá nestandardní řešení. Do všeho jde po hlavě a nikdy s ním není nuda.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz