Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Milujete modrou nebo spíš červenou? Ukáže to, jaká je vaše osobnost

/
  • Barvy mají moc ovlivnit naši povahu
    Barvy mají moc ovlivnit naši povahu (Shutterstock.com)
    25. května 2016 ● 06:00

    Oblíbenou barvu můžete mít proto, že vás uklidňuje, nabíjí energí, nebo prostě jen proto, že se vám líbí. To, jakou barvu máte raději, než ty ostatní, každopádně hodně prozrazuje o vaší povaze. Jaká je ta vaše?

     

  • 1.

    Bílá

    Autor: archiv
    Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu. Tuhle barvu vyhledávají ti, kteří chtějí mít život dokonalý, harmonický a nesnáší nedokonalosti

  • 2.

    Černá

    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Nedovedete si představit, že byste vyrazila ven bez černého oblečení? Pak jste citlivá duše, kterou láká tajemno, mystika, ale možná vás také trápí smutek, bojíte se lidí a snažíte se před nimi schovat. Černá barva vám pomůže zůstat sama sebou a v klidu, když to kolem vás bouří.

  • 3.

    Červená

    Autor: archiv
    Ohnivá barva dodává odvahu, zvyšuje sex-appeal a ženy ji nosí, když chtějí podvědomě přivábit muže. Červená nás oživuje, dodává odvahu, symbolizuje životní sílu a energii. Je tahle barva váš favorit? Pak jste zřejmě srdečná, upřímná, ale také umanutá, tvrdohlavá a možná tak trochu agresivní.

  • 4.

    Fialová

    Autor: archiv
    Tahle mystická barva je symbolem spirituality, duchovna, ale i srdečnosti. Lidé, kteří k ní tíhnou, jsou vyrovnaní, oduševnělí, klidní a mají srovnané priority.

  • 5.

    Hnědá

    Autor: profimedia.cz
    Barvu hlíny zbožňují trpěliví a spolehliví lidé, kterým nechybí pokora, umí hospodařit s penězi a stojí pevně nohama na zemi.

  • 6.

    Modrá

    Autor: archiv
    Barva nebe a moře umí uklidnit a uvolnit od stresu a napětí. Pomáhá otevřít mysl a naladit se na vlastní intuici. Milovníci modré jsou klidní, věrní, přizpůsobiví a velmi intuitivní.

  • 7.

    Oranžová

    Autor: archiv
    Je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, rozladěnosti i pesimismu, protože umí probudit ztracenou víru v život, probouzí zvědavost a chuť experimentovat. Milují ji extroverti, kterým je nejlíp, když jsou středem pozornosti.

  • 8.

    Růžová

    Autor: archiv
    V esoterice je to barva, která probouzí soucit, lásku a pocity. Na druhou stranu ale symbolizuje nezralost a naivitu. Každopádně pokud zbožňujete růžovou, jste plná emocí, citlivá, vřelá, přátelská, máte otevřené srdce a toužíte po romantických gestech.

  • 9.

    Šedá

    Autor: archiv
    Typická barva stínů vzniklá směsí světla a temnoty. Přitahuje opatrné a nejisté lidi s nedostatkem sebevědomí, kteří se bojí projevit a mají strach ze života. V šedé se snaží uniknout realitě.

  • 10.

    Zelená

    Autor: archiv
    Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Žádná jiná barva neumí tak uklidnit jako právě zelená. Ideální je, pokud potřebujete načerpat nové síly a zregenerovat organismus. „Zelení“ lidé jsou srdeční, přátelští, plní energie, nemají problém pomáhat, rozdávat lásku a motivovat ostatní.

  • 11.

    Žlutá

    Autor: archiv
    Barva slunce povzbuzuje, zlepšuje náladu a je symbolem moudrosti a inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Žlutou milují chytří a zábavní lidé, kteří se nebojí ukázat, jací doopravdy jsou.

  • 12.

    Tyrkysová

    Autor: Kameny na focení zapůjčila ezoterická prodejna Modrá brána, Zborovská 1, Praha 5
    Spojuje v sobě modrou a zelenou, takže téměř zázračně očišťuje a zároveň posiluje tělo i duši. Nosí ji lidé se zdravým sebevědomím, plní fantazie, chuti do života a touhy poznat v životě všechno, co je důležité.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz