Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na červen: Raky čekají velké změny, Vodnáře spousta vášně

/
  • Co si pro vás hvězdy přichystaly na začátek letošního léta?
    Co si pro vás hvězdy přichystaly na začátek letošního léta? (shutterstock.com)
    1. června 2016 ● 06:00

    Máme pro vás dobrou zprávu! Do června totiž většina znamení vstoupí šťastnou nohou. I ty problémy, které vám možná budou dělat vrásky, by se měly v průběhu měsíce vyřešit k vaší spokojenosti. Léto je tady, tak si ho zkuste pořádně užít.

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Energie vám v červnu rozhodně neschází, milí Berani. Hýříte nejrůznějšími nápady, kterými neustále zásobujete své okolí. To s sebou ovšem přináší také určitou nervozitu, nedokážete vydržet na jednom místě a nevíte, do čeho byste se měli pustit dřív. Svým blízkým tím zřejmě polezete trochu na nervy, nakonec ale pochopí, že za to víceméně nemůžete, a nechají vás na pokoji. Koncem měsíce projevíte více empatie.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu června se zaměříte hlavně na to, abyste si udrželi stejné finanční zabezpečení jako doposud. Materiální zázemí pro vás bude dokonce důležitější než milostný život, což mnohé lidi ve vašem okolí značně překvapí. Koncem června zatoužíte po nějaké kvalitní intelektuální potravě a začnete se pídit po zajímavých kurzech či knihách. Pokud najdete, co hledáte, už vás od toho nikdo neodtrhne, milí Býci.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Zatímco v milostné sféře se budete cítit jako na houpačce, v ostatních oblastech vašeho života můžete zažít velký boom. Blížencům nechybí dostatečné sebevědomí ani intelekt, proto se dokáží prosadit i tam, kde zatím jen váhavě přešlapovali na místě. Dáte ostatním jasně najevo, že nejste žádná ořezávátka a do budoucna s vámi musí počítat. Konečně se projevíte jako dostatečně silní protivníci.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Červnové planetární konstelace vás přimějí k tomu, abyste se nad sebou pořádně zamysleli. Raci, skutečně se domníváte, že kráčíte po správné cestě? Možná byste se měli na chvíli zastavit a udělat si malou rekapitulaci toho, co se vám v životě povedlo a kde jste podle svého názoru totálně selhali. Osud vás vtáhne do situací, jež na vás nenechají nit suchou, berte to ale tak, že se to děje pro vaše dobro.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, v tomto měsíci se nemusíte obávat žádných extrémních výkyvů, vaší doménou se ovšem stanou především mezilidské vztahy. Lidé si vás oblíbí pro vaši přátelskou a nekonfliktní povahu a postarají se o to, abyste nechyběli na žádné důležité společenské akci. Pokud byste chtěli pomáhat těm, kteří se ocitli v nouzi, naskytne se vám skvělá šance zapojit se do zajímavých charitativních aktivit.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Náročné červnové dny vás nenechjí ani na chvíli vydechnout, milé Panny. V centru dění se ocitne především vaše kariéra, jež si vyžádá vaši maximální pozornost. Vaše rodina si pochopitelně nenechá líbit, že ji opomíjíte, proto se brzy budete cítit tak trochu jako mezi mlýnskými kameny. Nenechte se zlomit požadavky svého okolí a snažte se co nejvíc vyhýbat stresovým situacím, jen tak si zachováte zdravý rozum.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se chystáte na nějaké důležité zkoušky či pracovní pohovory, vyčleňte si na to čas do 16. června, kdy vám hvězdy vytvářejí příznivé podmínky. Totéž platí pro plánované cesty, v druhé polovině měsíce se už nemusíte dočkat kýženého efektu. Některé záležitosti se poněkud zkomplikují, vy se tím ale zbytečně netrapte, příště se vám povede mnohem lépe. Nenechte se odradit negativními poznámkami, milé Váhy.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Po finanční stránce pro vás nový měsíc nezačne zrovna nejlépe, naštěstí to bude jenom drobnější komplikace, kterou už brzy urovnáte, milí Štíři. Zřejmě nastal ten správný čas oprášit některé ze svých dlouhodobějších plánů, na něž jste v tom každodenním shonu tak trochu pozapomněli. Nechybí vám potřebné schopnosti k tomu, abyste to dotáhli do zdárného konce, chce to jen trochu víc trpělivosti a pevné vůle.

  • 9.

    Střelec

    Střelce čeká relativně klidný měsíc. To se ale netýká vašeho společenského života. Pokud jste se těšili na to, jak budete doma tiše odpočívat, rychle na to zapomeňte. Pozvánky na nejrůznější akce se vám jen pohrnou a většinu z nich bohužel nemůžete odmítnout. Pozor na partnerské vztahy, jedovatými slovy si dokážete s protějškem vzájemně neskutečně ublížit. Tísnivého napětí se zbavíte až koncem června.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Červen vás vystaví nepříjemné zkoušce, milí Kozorozi. Přinutí vás totiž k tomu, abyste se ve většině případů přizpůsobovali přání ostatních, což vám způsobí obrovské těžkosti. Přecitlivělí lidé vás dokážou podráždit natolik, že vás vyprovokují k neadekvátní reakci, čímž se samozřejmě nevyhnete zbytečným hádkám. Bohužel se to dotkne i vaší rodiny, kde bude po vašich výstupech panovat poněkud mrazivá atmosféra.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Venuše vám na červen připravila přehršel romantických zážitků a jiskřivých záblesků letní vášně. Nechte se hýčkat její sladkou náručí, která vás činí pro opačné pohlaví velmi přitažlivými. Starosti hoďte protentokrát za hlavu, bavte se a užívejte si okouzlujících momentů. V druhé polovině měsíce vstoupí do hry váš intelekt, který řekne jasně stop. Ať chcete nebo ne, musíte se vrátit k realitě, milí Vodnáři.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Dejte prostor svému duchovnímu růstu, který se už nějakou dobu neúnavně hlásí o slovo. Kariéra pro vás momentálně není to zásadní, mnohem důležitější je vědět, kdo jste a kam patříte. Nezapomínejte ani na svou rodinu, vaši blízcí potřebují cítit, že jste jim duševně nablízku. Milé Ryby, nedovolte svým rozbouřeným emocím, aby převládly nad racionálním úsudkem, mohlo by to pro vás mít nedozírné následky.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz