Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Test osobnosti: Kterou cestu si vyberete? Poznejte, jaký je váš životní cíl!

/
  • Vyberte si cestu a poznejte, kam v životě kráčíte
    Vyberte si cestu a poznejte, kam v životě kráčíte (shutterstock.com)
    23. února 2023 ● 06:00

    Říká se, že i cesta může být cíl. Pro každého je ale tím cílem něco jiného. Jak vaše osobnost ovlivňuje to, kam v životě jdete a čeho dosáhnete? Co je pro vás smyslem života? Vyberte si cestu, po které kráčíte, a poznejte sami sebe.

  • 1.

    Vyberte si cestu

    Vyberte si cestu a poznejte, kam v životě kráčíte

     

    Pozorně se zahleďte do obrázku a vyberte si cestu, která vás nejvíce přitahuje. Kam byste po ní chtěli kráčet? Která vás dovede k vytouženému cíli? Půjdete statečně sami, nebo s sebou vezmete své nejbližší? Zvolte si tu pravou a poznejte, kam v životě kráčíte.

    Jak se bude dařit jednotlivým znamením v tomto roce? To se dozvíte ve videu: 

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Věčně do neznáma

    Z duše nenávidíte plánování, řád a rutinu. Dobrovolně tak dáváte přednost tomu brát vše, co vám život přinese a rozhodnout se podle momentální nálady. Chcete jistoty, ale i dobrodružství, lásku i samotu. Vaše ambivalentní povaha vás vždy zavede na zajímavá rozcestí a žádná cesta, kterou se dáte, není špatná. Věřte své intuici a nebojte se. Většinou se vám to vyplatí.

     

     

  • 3.

    Ruku v ruce

    Základním pilířem vašeho života je touha po jistotě. Neumíte žít bez lásky, ale ve vašem případě to není ohnivé vzrušení a bláznivá zamilovanost, ale spíš jistota manželství a rodinného krbu. Jste empatičtí, zodpovědní a spolehliví a vaše budoucnost bude šťastná, pokud po ní budete kráčet ruku v ruce s milovanou osobou.

     

     

  • 4.

    K jasnému cíli

    Jste vytrvalí, zásadoví a jistí ve svých názorech. Zpravidla naprosto víte, co chcete a co musíte udělat, abyste toho dosáhli. Mnoho lidí vás kvůli tomu může považovat za nudné patrony, ale ve svém nitru jste velmi citlivá bytost, která dělá vše pro to, abyste byli v budoucnu šťastní a spokojení nejen vy, ale i vaše okolí. Co si vytyčíte, to dokážete. Jen občas polevte a dovolte si také se trošku pobavit.

     

  • 5.

    Za skřítky a vílami

    Jste nenapravitelní optimisté, snílci a věčné děti. Na své cestě životem kráčíte tam, kam vás srdce táhne a musíte několikrát odbočit a změnit směr, než zjistíte, kam jste vlastně chtěli dojít. Pro vás má větší význam samotná cesta, ne její cíl a užíváte si všeho a všech, koho na ní potkáte. Užívejte si život plnými doušky s bezelstností, kterou si nikdy nenecháte vzít.

     

  • 6.

    Ke slastnému klidu

    Všechno to, co děláte teď, děláte s jasnou vizí budoucnosti. Klidně budete několik let dřít do úmoru a nespat, jen abyste si mohli nakonec hodit nohy na stůl a koukat dlouhé hodiny do krbu u šálku dobré kávy a v objetí milované osoby. Víte, co chcete, ale zase tomu na druhou stranu nebudete obětovat všechno. Nedělá vám problémy změnit směr, pokud to situace vyžaduje. Vaši racionalitu a pragmatismus vám může každý jen závidět.

  • 7.

    K dokonalému štěstí

    Nepotřebujete dvougenerační vilu, statisíce na kontě, v posteli modela a na zahradě labradora. Vše, co od života očekáváte, je to, že jej prožijete šťastní. Ať už to znamená zajít si každý pátek s nejlepší kamarádkou na koktejl, trhat s dětmi v dešti kopretiny nebo usínat každou noc na hrudi svého milovaného muže, jsou to právě zdánlivě drobné radosti, co je smyslem vašeho života.

  • 8.

    Hlavně být první

    Soutěživost je něco, co vám rozhodně nechybí. Kdyby se životní "drajv" dal stáčet a prodávat v lahvích, byli byste milionáři. Jste neustále v pohybu, s hlavou hrdě vztyčenou, a pokud nemáte výzvu, život vás nebaví a upadáte do letargie. Byli jste zrozeni stát se vůdci a přesně tam musíte také směřovat. Jinak hrozí, že budete nešťastní a zatrpklí.

  • 9.

    Samota, ale ne osamělost

    Ať se to může zdát komukoliv jakékoliv, vy si prostě vystačíte sami se sebou. Zbožňujete samotu, avšak z duše vás tíží osamělost. Na své cestě životem potřebujete jen malou hrstku přátel, ale zato o nich víte, že se na ně můžete opravdu maximálně spolehnout stejně jako oni na vás. Děláte to, co považujete za správné a nedáváte si velké cíle. Smyslem vašeho života je být v harmonii a bez stresu. Pokud se občas někomu otevřete, bude se vám to dokonale dařit.

  • 10.

    K perfektnímu řádu

    Naprosto jasně víte, proč se ve vašem životě děje všechno právě tak, jak se děje. Jste milovníky řádu, tabulek a plánování a v chaosu nezměrně trpíte. Když se náhodou střetnete s krutou realitou, ve které vás něco překvapí, okamžitě umíte vyhodnotit situaci a udělat všechno pro to, abyste se nejen zorientovali, ale také se vrátili na původní cestu, po které jste šli. Dovolte si občas trošku spontánnosti a uvidíte, že budete ještě šťastnější.

  • 11.

    Cestou nehynoucí vášně

    Milujete. Smyslem vašeho života je láska ve své nejvášnivější podobě. Ať už je to láska jako taková, potřeba dobrého jídla, touha cestovat nebo změnit svět, vždy vás naprosto pohltí a nedá vám spát. Vaše cesta životem je plná touhy a směřování k tomu, abyste se svou vášní nechali naprosto pohltit. A co až svého vysněného objektu dosáhnete? Prostě si najdete další. Vaše srdce je doširoka otevřené a vaše láska nevyčerpatelná.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz