Promilovaný čas není ztracený

Sexuální vzrušení je z psychologického i fyziologického hlediska životně důležité. Dobré věci podporuje, špatné potlačuje, sex je jediná cesta k prodloužení života a zachování fyzické kondice do vysokého věku. Navíc nic tak nepodporuje plodnost jako prožívané sexuální vzrušení.

Zkuste jednu zajímavou, a když se do toho vžijete, tak i vzrušující tantrickou meditaci. Tantra je učení o sexu, které se zabývá spojením mysli, ducha a těla do fungujícího sexuálního mechanismu.

Tantrická meditace

První cvičení spočívá ve společné masturbaci partnera s partnerkou, při současném oddalování orgasmu. Vždy když se blíží vyvrcholení, tak se na chvilku přestane a za okamžik se pokračuje dál. Ale pozor, nesmí to ujet, jinak máte „odcvičeno“ a pokračovat můžete až příští den.


Je celkem jedno, jakým způsobem se budete vzrušovat, pokud vás vzrušuje přítomnost a nahota toho druhého, je to samozřejmě dobré, ale není nic proti ničemu, když se přitom budete společně dívat na umělecké pornofilmy. Tady musí žárlivost stranou, jde o zdraví a o budoucnost. Všechno, co vzrušuje, aniž by to někomu škodilo, je v tantře svaté.

K tomu si zapálíte svíčku, nejlépe červené barvy, když je to večer nebo v noci, tak je dobré veškeré tantrické kejkle provozovat pouze při mihotavém světle svíček.

A k tomu si připravíte ještě jednu naprosto jednoduchou pomůcku. Vezmete jeden obyčejný nepoužitý tampón, který se používá při menstruaci, namočíte jej ve vodě a když se nasákne a zvětší svůj objem, vložíte ho třeba do svačinového sáčku z umělé hmoty, aby z něj nekapala voda a dáte do mrazáku.

Když zmrzne, můžete ho použít při tantrickém cvičení následujícím způsobem. Při oddalování orgasmu se dostanete do bodu, kdy už se dost těžko držíte na uzdě, tělo volá po orgasmu a vy se na chvilku spojíte, ale skutečně jenom na chvilku, aby nedošlo k vyvrcholení (je to mučení, ale celkem zajímavé) a potom se zase oddělíte.

Zkontrolujete zmrzlý tampón, aby na něm nebyly žádné ostřejší kousky ledu, stačí jej na chvíli podržet v ruce, vyzkoušet si, jak studí a potom jej lehce zasunete do vaginy. Když hodně studí, tak ho za šňůrku vytáhnete ven a po chvíli opět zasunete.

Vagina se díky zamrzlému tampónu ochladí a tampónek se potom vyhodí a vzrušení partneři se spojí. Z esoterně tantrického hlediska zde máme přítomný živel ohně a vzduchu (planoucí svíce) a princip vody a země (led a tající voda), při vzájemném vzrušování a změně teploty dotýkajících se sliznic dojde k prudkému zvýšení činnosti žláz s vnitřní sekrecí, k nimž patří také pohlavní žlázy.

Přítomnost pohlavních hormonů zvýší možnost a schopnost oplodnění. Pohlavní styk se samozřejmě odehrává bez jakékoliv ochrany. Změna teploty podporuje vzrušení, ale ledová voda se někdy neukazuje jako nejlepší lubrikant, v tomto případě je možné použít za studena lisovaný olivový olej.

Síla přání

To je ve stručnosti průběh jednoho z tantrických cvičení, nemusíte se přitom modlit, ale můžete při následujícím sexuálním vyvrcholení (někdy se podaří i společná nejvyšší sexuální radost) opakovat v mysli své přání, co chcete, aby se splnilo. Například, aby se vám narodila zdravá holčička, na kterou bude čekat spokojený život.

V tantře je podobných zajímavých cvičení a meditací celá řada. Pro udržení zdraví a vyhýbání se bolestivým chorobám je dobré se tantrickým meditacím občas věnovat.

 

Podle Ravena Argoni