Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vášnivé chvíle: Co musí vaše znamení v létě podniknout, aby zažilo léto snů?

/
  • Co musíte letos v létě zkusit právě vy?
    Co musíte letos v létě zkusit právě vy? (Shutterstock.com)
    29. června 2016 ● 06:00

    Léto je tady a s ním i touha podniknout něco výjimečného. Pro každého je to ale něco jiného, někoho volá srdce do hor, někdo touží po společnosti, jiný po dramatických výkonech. Co by měl podniknout třeba takový Rak, aby si po dovolené mohl říct: "Tohle bylo fakt skvělý!" Víme, kde vaše znamení letos v létě prožije tu největší vášeň!

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Když se řekne "romantika v kině", možná se někteří Berani ušklíbnou: to by měla být má letošní chvíle snů, jo? Ale není kino jako kino! Co byste řekli horkým chvílím s objektem své touhy na sedadle auta? Vezměte tu nebo toho, po kterém toužíte, do autokina. Film rozjitří emoce a auto poskytne potřebné soukromí. To už zní podstatně lépe, že?

  • 2.

    Býk

    .
    .
    Autor: Shutterstock
    Býci jsou romantici, vyznavači tradičních hodnot a lidé s mimořádným vkusem. Rádi se obklopují hezkými věcmi. I proto by jim letos v létě rozhodně prospěla poklidná plavba na lodi. Máte-li kamaráda s jachtou, přijměte jeho pozvání. Můžete se ale nechat i hýčkat při plavbě na lodi po tuzemských přehradách. Klid, vlnky, větřík, dobré jídlo a pohoda vám dodají energii na celý podzim.

  • 3.

    Blíženec

    Tyhle festivaly vás zaručeně nezklamou! Platí za ty nejlepší v Evropě...
    Tyhle festivaly vás zaručeně nezklamou! Platí za ty nejlepší v Evropě...
    Autor: Profimedia.cz
    Colors of Ostrava, Wireless Festival v Londýně, slovenská pohoda nebo Sziget Festival v Maďarsku – už víte, kde se budete cítit naprosto skvěle vy, milí Blíženci? Festivaly jsou pro vaši povahu jako stvořené: můžete si festival užít ve stanu s kelímkovým pivem nebo v blízkých hotelích a VIP zónách. Můžete jet s přáteli či milou osobou, můžete se ale také skvěle bavit uprostřed anonymního davu, jako by neměl přijít zítřek. Stačí si vybrat svou oblíbenou hvězdu a můžete začít balit kufr.

  • 4.

    Rak

    Petra byla ochotna cestovat
    Petra byla ochotna cestovat
    Autor: Shutterstock.com

    Rodina, vztahy, bezpečí a péče o druhé je pro vás úplně nejvíc, milí Raci. Zkuste to ale letos trochu jinak: vyrazte si opravdu nalehko, jen s tím, co se vám vejde do batohu. Zkuste tak trochu model "survival": pár dnů bez civilizace a bez signálu, večer si lehnout někde uprostřed lesa a v případě ohrožení počasím nebo noční zvěří se s partnerem tisknout jeden k druhému. Takový zážitek posílí vaše tělo, duši i vztah.

  • 5.

    Lev

    Jiří Dvořák si vychutnává cigárko na balkoně hotelu Pupp.
    Jiří Dvořák si vychutnává cigárko na balkoně hotelu Pupp.
    Autor: Martin Hykl, David Kundrát, Jan Tůma, Ladislav Křivan

    Karlovy Vary už se připravují na filmový festival a je na čase, abyste se pomalu začali připravovat i vy, drazí Lvi. Vyndejte ty šaty, které chcete provětrat celý rok, ale říkáte si: není to do práce škoda – nebo moc? Na kolonádě při procházce mezi Thermalem a Puppem se budou vyjímat skvěle! A vám bude neméně krásně. Letos si prostě filmový festival užijte očima hvězdy, a ne týpka na gauči, na kterého každý večer vykoukne z televize Marek Eben!

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Je nám jasné, milé Panny, že vy samy moc dobře víte, co je pro vás nejlepší. Rády přemýšlíte a milujete kvalitní přípravu. Proto vám doporučujeme následující: vyberte si jedno krásné město, v Evropě či tuzemsku, které chcete poznat. Kupte si notýsek a pište si, co v něm chcete navštívit. Půjčte si v knihovně průvodce a studujte. Nechte si doporučit od přátel kavárnu, obrazárnu nebo klub. Připravte si varianty pro každé počasí. A pak už jen vyrazte a kochejte se tím, jak vám to všechno hezky vychází.

  • 7.

    Váhy

    Vlak dívku smetl.
    Vlak dívku smetl.
    Autor: Profimedia.cz
    Vy ještě pravděpodobně váháte, kam se vydat, protože všechno má něco do sebe: chalupa s rodinou, dovolená s přáteli, víkend s adrenalinem... Možná ten pravý adrenalin ale zažijete ve chvíli, kdy se necháte tak trochu unést a budete improvizovat. Dejte si letos v létě rande s náhodou. Jděte na nádraží, nasedněte do prvního vlaku, který přijede, a jeďte dvě hodiny. Sám, se svou láskou, s rodinou. A až vystoupíte, určitě vám hned dojde, proč vás osud zavál právě na toto místo.

  • 8.

    Štír

    Sex
    Sex
    Autor: Shutterstock.com

    Možná jste to chtěli udělat už mockrát a něco vám v tom vždycky zabránilo. Letos se tomu oddejte plánovitě a bez výčitek. Většině Štírů je jasné, o čem je řeč: o románku na pláži. Je úplně jedno, jestli to je cizinec z diskotéky nebo místní prodavač ryb. Pro tento večer je to váš osud, vaše vášeň a zítra ať přijde potopa!

  • 9.

    Střelec

    ....
    ....
    Autor: Shutterstock.com
    Co by tak mohlo rozvášnit Střelce, který je vždy před ostatními o krok napřed? Zkuste letos zdolat nějaký vrchol, který pro vás bude opravdovou výzvou! Pokud se úplně necítíte na Mont Blanc, zkuste vyrazit třeba na takový, kde musíte část absolvovat za pomoci řetězů. Via ferrata, neboli zajištěná cesta, poskytne vašemu tělu i mysli dostatečnou vzpruhu a výzvu.

  • 10.

    Kozoroh

    Na grilování nemusíte hned zanevřít...
    Na grilování nemusíte hned zanevřít...
    Autor: profimedia.cz
    Vy už máte nejspíš celé léto rozplánované do poslední minuty, že, milí Kozorozi? Možná by se tam ale našlo místo pro... Ne, nebojte se, nebude to nic bláznivého ani spontánního, žádná improvizace. To přece nesnášíte. Vaše konání musí mít smysl, co kdybyste ho našli v tom, že po dlouhé době sezvete na jedno místo celou rodinu? Bez ohledu na to, kdo se s kým hádá, kdo je na koho naštvaný a kdo se kdy viděl naposledy, buďte tmeličem! Velká grilovačka, padesát členů rodiny z této akce udělá nezapomenutelný zážitek pro vás i vaše okolí.
  • 11.

    Vodnář

     

    Krásu a atmosféru jižní Moravy si okamžitě zamilujete
    Krásu a atmosféru jižní Moravy si okamžitě zamilujete
    Autor: profimedia.cz

    Vodnář bude šťastný kdekoliv, jen to musí zavánět originalitou. Co kdybyste zkusili letos skloubit pohyb, památky, dobré víno a to všechno s radostí ze života a přírodou? Jižní Morava na kole vám nabídne přesně to! Cyklostezky, sklípky, krásná města, lesy, louky... A kdo by potřeboval ještě něco extra, může přidat plavbu po Baťově kanálu.

  • 12.

    Ryby

    ....
    ....
    Autor: Shutterstock.com
    Milujete vodu, milujete životem tak hezky proplouvat, máte neuvěřitelnou fantazii. Někdy vás ale brzdí nedostatek sebevědomí. Možná proto je to tak strašně dávno, kdy jste se koupali s přáteli nebo s rodinou nazí. Vykašlete se na nedokonalosti těla a jděte letos do toho! Uvidíte, je to osvobozující a očistné! A nenuťte se do toho přes den, ta pravá romantika to rozhodně bude v noci!

Autor: red

Klíčová
slova

horoskopy léto láska touha

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz