Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pistáciová, čokoládová nebo jahodová? Na jaké zmrzlině si nejvíce pochutná vaše znamení?

/
  • Milujete experiment, nebo dáte přednost klasice?
    Milujete experiment, nebo dáte přednost klasice? (Shutterstock.com)
    13. července 2016 ● 06:00

    I když v těchto dnech slunce zrovna nepraží, pořád je dost teplé počasí, ve kterém člověk rád sáhne po ledovém osvěžení. Každá příchuť má své příznivce. Jednou z věcí, která ovlivňuje naše chutě, je i znamení, ve kterém jsme se narodili. Jaká příchuť je pro vás ta pravá?

  • 1.

    Beran

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Beran je ohnivé znamení a jeho barva je červená. Jahoda je ale pro něj příliš obyčejná. Beran miluje pohyb vpřed a experiment, dá raději přednost malinové nebo rybízové. Snese i takový experiment, jako je zmrzlina z červené řepy. V nejhorším mu nebude chutnat, tak co?

  • 2.

    Býk

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Býk miluje luxus a klasiku. Než by si dal ve vedru zmrzlinu u stánku, který právě míjí na výletě a kde nikdy nebyl, raději zajde do obchodu a koupí si prověřenou značku domů. Smetanová zmrzlina s oříšky a karamelem je něco, čemu Býk nikdy neodolá.

  • 3.

    Blíženci

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci budou nejšťastnější u stánku s kopečkovou zmrzlinou, kde si budou moct nakombinovat vlastní mix. Budou je lákat poměrně neobvyklé příchuti, jako je například máta, a tu klidně zkombinují s klasickou vanilkovou nebo jahodovou.

  • 4.

    Rak

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Raci mají mimořádný cit pro kvalitu a poctivost. Pochutnají si na takové zmrzlině, kde budou pořádně cítit to, z čeho je vyrobena. V ovocných zmrzlinách kousky ovoce, v čokoládové kousky čokolády.

  • 5.

    Lev

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Lev miluje pozornost a své okolí dost často dokáže nakazit svou dobrou náladou. Barvy, které se pojí s tímto znamením, jsou oranžová a žlutá. Pokud uvidíte někoho u zmrzlinového stánku vykřikovat "zvu vás všechny na banánovou!", bude to nejspíš Lev. Možná také ještě na pomerančovou nebo zmrzlinu z červeného grepu.

  • 6.

    Panna

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Pragmatické Panny si kupují zmrzlinu zásadně v létě, protože je vedro (v zimě by se člověk přece mohl nakazit!). Nejvíce jim vyhovuje to, co opravdu osvěží, a tak je citron nebo limetka jasnou volbou.
  • 7.

    Váhy

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Postavit člověka narozeného ve znamení Vah před stánek s kopečkovou zmrzlinou znamená vytvořit mu dilema na pár desítek minut. Dal by si nejraději všechny, které zná, protože je má rád, ale zase třeba modrou šmoulovou ještě neměl, ale co když mu nebude chutnat? Pokud chcete jít s Váhou na zmrzlinu, jděte do nejbližšího stánku s jedním druhem točené nebo rovnou přineste nanuka. Tím uděláte největší radost!

  • 8.

    Štír

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Pod ohnivou maskou chlad a trpělivost, tak by se dalo definovat znamení Štíra. Pokud se drží stranou, tak kvůli tomu, aby mohli vše pozorovat, nic jim neuniklo a v pravou chvíli mohli bodnout. Vášeň a chlad, to přesně splňuje vanilková zmrzlina s horkými jahodami! Pro Štíry jak dělané.

  • 9.

    Střelec

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Bude-li někde v nabídce zmrzlina slivovicová, štrúdlová, s příchutí konopí nebo karotky, pak to bude jistě Střelec, kdo ji s nadšením a vervou ochutná. Experiment, nové poznatky, pořád vpřed, to je jeho heslo nejen při vybírání té pravé zmrzlinové chuti.

  • 10.

    Kozoroh

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh miluje, když jsou věci naplánované a ověřené. U zmrzlin bude vždycky volit klasiku, která se doplňuje: smetanu s jahodami, vanilku a čokoládu nebo banán a jahody.

  • 11.

    Vodnář

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři patří mezi ta znamení, která v životě vyčkávají a jsou vždy připravena "ke skoku". Když zmrzlina, tak tedy pořádná, která ho nakopne k dalším akcím a zážitkům. Nejlépe tedy taková, která je spojena s kapkou alkoholu. Becherovka, griotka, baileys nebo koňak, to jsou příchuti, které Vodnáři ocení nejvíce.

  • 12.

    Ryby

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Ryby milují přírodu a harmonii. Jsou upřímné, nemají rády konflikty ani zbytečnou pozornost. Většinou sáhnou po osvědčené ovocné klasice, tedy po jahodách.

Autor: red

Klíčová
slova

horoskopy zmrzlina ovoce smetana

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz