Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 základních pravidel, jak si z vesmíru objednat to, po čem toužíte

/
  • (Shutterstock.com)
    15. července 2016 ● 06:00

    Toužíte po něčem a nevíte, jak to udělat, aby se vám to splnilo? Stačí si jen správně přát a poslat do vesmíru objednávku. Co k tomu potřebujete? Mít otevřené srdce, oči a zásilku shora hravě rozpoznáte.

  • 1.

    Vyznejte se sami v sobě

    Autor: shutterstock.com

     

    Vnější život zrcadlí ten vnitřní. Pokud tedy chcete změnit vnější realitu, je třeba nahlédnout do svého nitra a udělat si tam inventuru. Když nemáte rádi sami sebe, i vnější svět vám bude zrcadlit odmítnutí. Budete-li mít sami k sobě láskyplný vztah, brzo a rychle si získáte uznání od těch, kteří s vámi souzní. Je to jednoduché: to, s čím se setkáte ve vnějším světě, je odrazem toho, co jste si vytvořili uvnitř sebe. Téměř vždy můžete něco změnit a zlepšit.

  • 2.

    Odlište přání od myšlenky

    Autor: shutterstock.com

     

    Objednávejte tak (písemně, v představách, se svíčkou), aby to bylo ve váš prospěch a posílilo vás to. Je jedno, jak, kdy nebo kde objednáváte. Vesmír vždy naslouchá. Vše, co vysíláte, myslíte, cítíte, čemu věříte, automaticky nachází ve vesmíru rezonanci, po které následuje zpětná vazba. Přání odlišuje od náhodné myšlenky jasný úmysl. Ze začátku si napište přání třeba na papírek a dejte ho na nějaké hezké místo. Jediným kritériem je váš dobrý pocit. Někdo si objednává v noci při úplňku, jiný přání napíše a hned spálí, další ho hodí do vody.

  • 3.

    Uvědomte si, co chcete

    Autor: shutterstock.com

     

    Formulujte svá přání vždy pozitivně a jasně. Jasně zformulovaná objednávka nasměruje vaši pozornost k příležitostem, které vás dovedou k cíli. Tohle pravidlo spousta lidí obchází, ale je jasné, že když dítě řekne "nechci medvídka", nemůžete vědět, co jiného chce, dokud vám to samo neřekne. S vesmírem je to stejné. Musí vědět, co vám má přinést.

  • 4.

    Poslouchejte svou intuici

    Autor: shutterstock.com

     

    Dbejte na pocity v břiše. Pokud vám intuice říká, že to není ono, tak to není ono a objednávku přeformulujte. Naslouchejte intuici a hlasu srdce i vnitřnímu pocitu. Posel z vesmíru jen málokdy zazvoní na vaše dveře.

  • 5.

    Trénujte na maličkostech

    Autor: Shutterstock.com

     

    Malá přání jsou také povolená. Tyto „malé“ objednávky pojměte jako trénink v naslouchání vnitřnímu hlasu. Bärbel Mohr tvrdí, že člověk má právo i na drobná přání. Tím vesmír nezatížíme. Naopak. „Linka nahoru“ je jako sval – když ho neprocvičujete, ochabne. Menší objednávky pomůžou procvičovat naslouchání vnitřnímu hlasu. Navíc prožitek i malého úspěchu vám dodá radost a dobře vás naladí.

  • 6.

    Nechte to na vesmíru

    Autor: shutterstock.com

     

    Když si nejste jistí, že je vaše objednávka v pořádku, dodejte nakonec: „… tak, aby to sloužilo nejvyššímu blahu celku.“

  • 7.

    Pojistěte se

    Autor: shutterstock.com

     

    Zeptejte se svého srdce, jestli s objednávkou souhlasí. Je to dobře, nebo špatně? Zeptejte se srdce, oč mu skutečně jde a jaké je přání za přáním. Někdy bývají užitečná i chybná přání – pokusy a omyly často objasní to, o čem bychom jinak věčně jen snili.

  • 8.

    Ptejte se srdce

    Autor: scom

     

    Vděčnost vás dovede k vnitřnímu hlasu a proudu života. Když uzavřete své srdce, odpojíte se od proudu energie. Vděčnost vám přísun energie opět otevře. Naučte se, aby vám bylo dobře i bez vyřízené objednávky – když se naučíte být vděční a naslouchat svému nitru, vesmírný posel nakonec rád přijde i k vám.

  • 9.

    Naučte se být vděční

    Autor: profimedia.cz

     

    Dokud nebude objednávka z vesmíru vyřízená, nikomu nic neříkejte. Jinak se vystavujete tlaku zvenčí, což není nutné. Když budete zbytečně „žvanit“, okolí na vás může přenést skepsi a pochybnosti, nebo se vám dokonce bude vysmívat. Pak se dostanete pod tlak a nebudete moct naslouchat vnitřnímu hlasu.

  • 10.

    Veďte si deník

    Autor: Shutterstock.com

     

    Můžete pak snadno dohledat, jaké kvality do vesmíru nejčastěji posíláte. Denně vám hlavou proletí spousta myšlenek, víte ale, jaká je jejich kvalita? A jaká je kvalita vašich pocitů? Jakou energii vysíláte do vesmíru? Zkuste si udělat malý pokus. Nastavte si v mobilu pípnutí, které se ozve každou hodinu. Po pípnutí si udělejte do sešitku poznámku: Na co právě teď myslím? Jak se cítím? Hodnotím někoho nebo něco, nebo mi je fajn? Mám rád sám sebe? Vydržte to dva týdny a určitě se na 100 % dozvíte, proč, jak a co si ve svém životě vytváříte a jak rychle to může vesmír doručit.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz