Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Květiny podle měsíce narození: Co řeknou o vaší povaze? Otestujte se!

/
  • Jste polní kytka nebo hrdý karafiát?
    Jste polní kytka nebo hrdý karafiát? (archiv)
    19. července 2016 ● 08:00

    Narcis, karafiát, růže... která květina patří k vašemu měsíci a co vypovídá o vás i o tom, jakým způsobem se zamilováváte? 

  • 1.

    Leden - Karafiát

    Stejně jako karafiát, vyzařujete hrdost a sebedůvěru, Nemusíte se snaží splynout s davem, jste jedineční a nevadí vám, když jste středem pozornosti. I když nevypadáte děsivě, většina lidí ví, budete tvrdým soupeřem, kterého je těžko zlomit. Jste osoba plná rozporů a to mnohé fascinuje, nevejdete se do žádné "škatulky".
    Jste inteligentní a přemíšliví, a v současném světě se dobře uplatníte.

    Pozor na ale na aroganci a přílišnou tvrdost. 

  • 2.

    Únor - Fialka


    Jste pořád plní víry a nadějí, které jen tak neopustíte. Jste velmi loajální ke svým přátelům a rodině. Dokonce i když víte, že nemají pravdu, zastáváte se jich před ostatními. Berete vážně své závazky vážně a správné věci děláte samozřejmě a nepovažujete je za zásluhu. 
    Umíte ostatním také dobře poradit, zejména proto, že se dokážete poučit ze svých zkušeností. Dokážete se poučit z chyb a vaší devizou je zdravý "selský" rozum. 

    Pozor, ne vyždycky zkušenost pro posouzení situace stačí.

  • 3.

    Březen - Krokus


    Stejně jako krokus jste stále svěží a radujete se z kažhého nového dne, každý den je pro vás výzva. Neudržíte v sobě dlouho zlost a i když vám něco zlomí srdce, zvednete se a jdete dál.

    Krokus je symbolem nešťastné lásky a vy první přiznáte, že jste takovou zažili, toužíte po něčem nedosažitelném. Na druhé straně mnozí touží po vás a vy je přehlížíte. Je to však jen otázka času, nakonec dosáhnete lásky i úcty.

  • 4.

    Duben - Hrachor vonný

    Stejně jako hrachor vonný, jste prostý člověk, nemáte rádi komplikace a ty, kdo škodí ostatním. Znáte dobře své priority a jste taktní a dobře vychovaní, i když říkáte něco nepříjemného, dokážete to říct tak, abyste nezranili. Chcete, aby se všichni ve vaší společnosti cítili dobře. Také toužíte vyniknout, ale nenásilně, a vaším nekonfliktním způsobem se vám to daří.

    Pozor ale, aby se z vás nestal manipulátor.

  • 5.

    Květen - Konvalinka


    Máte schopnost pociťovat štěstí, které v moderním světě mnohýn chybí. Chráníte své blízké, hluboce se zajímáte o ty, které milujete, dokonce tolik, že upřednosťnujete jejich zájmy před svými. 
    Konvalinka je květinou lásky a je dost pravděpodobné, že vy svou šťastnou a klidnou lásku prožíváte, navíc máte schopnost pomoci navazovat šťastné vztahy i ostatním.  

  • 6.

    Červen - Růže


    Jste vděční a velkorysí, vaše láska je nesobecká, milující a starostlivá. Prožíváte silné emoce, žijete intenzivně a vaše osobnost má hloubku. Dokážete projevit soucit a moudrost, jste oddaní a vyrovnaní, přístav pro ty, kdo potřebují lásku a pomoc. 

  • 7.

    Červenec - Zvonek


    Jste nekonfliktní a život neberete příliš vážně. Věříte v dobrou náladu a smích, starosti jste schopni hodit za hlavu. Možná se na vás ostatní někdy trochu zlobí, ale dokážete je odzbrojit svou dobrou náladou a roztomilostí. 

    Máte otevřené srdce a svobodného ducha. Jste připraveni na lásku, když potkáte tu správnou osobu. Chvíli vám trvá, než si vyberete toho pravého, ale pokud to nastane, jste mu věrní. 

  • 8.

    Srpen - Vlčí mák

    Jste velmi energiční, ale dokážete i odpočívat. Mák symbolizuje dramatické zvraty, které jste ve svém životě prožli, a přináší do vašeho života náhle životní změny, ale také velkou fantasii. 
    Jste trochu přelétaví, ale dokážete se koncentrovat, když je potřeba a to je tajemství vašeho úspěchu.  

  • 9.

    Září - Poměnka


    Máte úžasnou paměť, pamatujete si drobné detaily, máte však sklon idealizovat si minulost, vzpomínát na staré dobré časy. 

    Věříte v lásku, a jste plní nadějí. Doufáte, že všechno bude mít šťastný konec, pokud potkáte tu pravdou osobu. A co víc, stávají se vám magické věci, máte velké štěstí a úžasnou vitalitu.  

  • 10.

    Říjen - Měsíček


    Ve svém životě nemusíte ničeho litovat. I když jste zažili krušné časy, dokázali jste si z nich něco vzít a pomohlo vám to dostat se tam, kde jste dnes. Jste vděčni za všechno, co vás v životě potkalo a posílilo.
    Stějně jako měsíček jste trochu rezervovaní a zdrženlivý, ale dokážete se otevřím ve správný čas.  Máte velmi bohatý vnitřní svět, ten ale neukazujete každému a lidé vás někdy mají tendenci zbytečně odsuzovat.  Buď vás pochopí a milují, nebo odmítají. Často vám tajně závidí odvahu, ale nepřiznali by to. 

  • 11.

    Listopad - Chyzantéma


    Překypujjete veselím a optimizmem, svět vidíte jako utěšené místo, kde je spousta radosti pro každého, kdo chce. 
    Rádi se smějete a umíte každému zlepšit náladu. Jste taky skvělý parťák a kamarád, milostný vztah si však tvoříte pomalu a máte tendenci dlouho ho držet v tajnosti. Obvykle navíc nedáváte najevo svoje city, pokud si nejste jisti, že nějsou vzájemné.  

  • 12.

    Prosinec - Narcis


    Stejně jako narcis jste krásný a elegantní a víte to o sobě, vaše přítomnost rozsvítí každou místnost. Narcis je navíc symbolem nového začátku a i vy rádi otevíráte nové kapitoly ve svém životě, začínáte znovu a s čistým štítem. Nemáte v sobě žádnou hořkost a nelitujete minulosti.

    Samozřejmě v narcisu je i trocha sebelásky, takže se snažte krotit svou ješitnost, i když jste sami se sebou spokojeni. 

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz