Věděli jste, že naše rozhodnutí jsou založená na našich postojích, názorech, hodnoceních a očekáváních, které byly vytvořeny vzpomínkami? Ano, je to tak – naše vzpomínky vytvářejí naše myšlenky a naše myšlenky vytvářejí naše činy. Tak si vytváříme osud.

Snadná metoda, která čistí naše bloky

V roce 2011 navštívila Prahu Mabel Katz, přední autorita na obnovené havajské učení Ho´oponopono. Měla jsem to štěstí ji vidět na vlastní oči a zúčastnit se jejího semináře.Když jsem ji poslouchala, popravdě se mi nejdřív nechtělo věřit, že je to tak snadné.

Tahle metoda učí rozpouštět vzpomínky, které nám při svém „přehrávání“ způsobují bloky a problémy. Možnost se naučit tyhle bloky rozpouštět umožňuje žít v rovnováze, v klidu a míru. Je na čase nechat jít to, co nefunguje, je na čase přestat být režisérem osudu, který nechceme.

Po semináři s Mabel jsem pochopila, že metoda Ho´oponopono je vážně snadná. Pomocí jednoduchého mentálního a fyzického čištění změníte, cokoli budete chtít. Můj život se například změnil o 100 %, a k lepšímu.

Opakování jednoduchých manter

A jak to funguje v praxi? Možná mi nebudete věřit, ale skutečně to funguje. Myšlenky a negativní energii odstraníte jednoduše – a to tak, že si budete opakovat jednoduché mantry:

Miluji Tě – Omlouvám se – Prosím, odpusť mi – Děkuji Ti

Přijde vám to k smíchu? Jen to zkuste a uvidíte sami. Já si takhle odstranila bloky, kvůli kterým jsem se nesnesla se svou matkou, přestala jsem řešit nesnesitelnou tchyni a příšernou kolegyni.

Tahle jednoduchá slova, která běžně používáme, pomůžou k tomu, abychom dosáhli procesu čištění, zbavili se negativní energie (nebo chybných myšlenek či vzorců uvažování), a zlepšili tak vlastní život, překonali těžké a obtížné situace, napravili mezilidské vztahy a dosáhli osobních i pracovních úspěchů. Takže já radím: Čistěte, čistěte a čistěte. Stačí opakovat obyčejných pár slov.