Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hodná nebo mrcha: Jaká jste kamarádka? Zeptejte se zvěrokruhu!

/
  • (Shutterstock)
    6. srpna 2016 ● 06:00

    Máte sociální cítění a dokázala byste se rozdat nebo jste spíše tvrďačka, která klidně přebere kamarádce chlapa bez pocitů viny? Nezáleží jen na genech, ale taky na tom, v jakém znamení jste se narodila. Najdete se v následujících charakteristikách nebo jste úplně jiná?

  • 1.

    Beran (21. 3. – 19. 4.)

    kamarádky
    kamarádky
    Autor: Shutterstock.com

    Jste impulzivní a umíte se rychle skamarádit. Vaši přátelé mohou mít někdy problém držet krok s vaší mimořádně vysokou energií, ale to není na závadu. V přátelských vztazích míváte sklon k dominanci, ráda za ostatní rozhodujete, kde budou ubrousky nebo na co se budete dívat, na druhou stranu jste ochotná změnit činnost a naslouchat druhým, a to zejména když vás upozorní na to, že jste panovačná nebo ostatní až moc kontrolujete. V kolektivu jste většinou oblíbená a k životu potřebujete hlavně takové kamarádky, se kterými můžete pořád něco podnikat.

  • 2.

    Býk (20. 4. – 20. 5.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Býci jsou spolehliví a platí to hlavně v přátelství. Když je potřeba, uděláte cokoli pro svou věrnou a dlouholetou kamarádku. Máte uvolněnou a veselou povahu pacienta, takže je s vámi zábava. Vašim přátelům je s vámi dobře a cítí se ve vaší blízkosti pohodově. Jste oddaná, ale někdy máte své „nálady". Oceňujete přátelství, kde se ne vždy musí vést rozhovor a raději mlčíte a nasloucháte. Vám může každá kamarádka věřit, nikdy jí neublížíte.

  • 3.

    Blíženci (21. 5.– 20. 6.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Blíženkyně se chovají jako sociální „konektor“ a dokážou spojit různé skupiny lidí nejrůznějších povah. S vámi nikdy není nuda a téměř nikdy ani ticho. Ráda mluvíte, a když náhodou rozhovor vázne, vždycky jste to vy, kdo znova rozproudí zábavu. Někdy jste trochu potrhlá a nedůsledná, takže často vaši přátelé do poslední minuty netuší, co uděláte. Máte spoustu přátel, ale mezi nimi vždy dva nebo tři, kteří jsou vaše „srdcovka“. To jsou ti, kteří vám ukážou i vaše slabé stránky, ale milují vás i s nimi.

  • 4.

    Rak (21. 6. – 22. 7.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Raci jsou stvořeni pro to, aby pomáhali druhým. Dokážete se vcítit do pocitů svých přátel a rádi poradíte nebo je aspoň vyslechnete. Jste velkorysá a vždy máte snahu koordinovat a plánovat aktivity svých přátel. Máte ráda, když jste tak trochu nad nimi. Ale přátelství je pro vás obousměrná ulice – nic neděláte polovičatě a totéž očekáváte od druhých.

  • 5.

    Lev (23. 7. – 22. 8.)

    Kamarádství
    Kamarádství
    Autor: Shutterstock

    Lvice jsou štědré a věrné kamarádky a lidé je uctívají. Jste nejšťastnější, když se na vás upínají zraky, proto jste někdy trochu nafrněná nebo panovačná. I když chápete, že i ostatní potřebují lásku, budete chtít být tou nejlepší přítelkyní vy, protože jste ráda, když dostanete přednost před ostatními. Jste oblíbená mezi mnohými, máte ráda zábavu a obecně jste dobrák od kosti a ráda pomůžete, když to vaši kamarádi potřebují.

  • 6.

    Panna (23. 8. – 22.9.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Jste obvykle klidná a jemná. Někdy se trochu stydíte udělat první krok, abyste navázala nové přátelství, raději se necháte oslovit vy. Vaši přátelé si cení vašich praktických rad a organizačních schopností. Jako Panna jste trošku upjatá a vidíte přátelství tak trochu jako krabici, kterou musíte pořád kontrolovat. To může vést někdy k frustraci. Potřebujete přátele, kteří jsou stejně pozorní k vašim potřebám, tak jako vy k jejich – takoví se stanou těmi nejlepšími kamarády na dlouhou dobu.

  • 7.

    Váhy (23. 9. – 22. 10.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Máte vynikající sociální cítění, jste společenská a ostatní se s vámi nebudou nikdy nudit. Váhy kolem sebe mají obvykle velkou četu lidí. Kamarádi o vás říkají, že jste férová, diplomatická a laskavá. Jste dobrým prostředníkem mezi dalšími přáteli, umíte naslouchat a dáváte skvělé rady. Někdy však pro vás může být těžké udržet tajemství, ne že byste snad někomu chtěla ublížit, spíše naopak.

  • 8.

    Štír (23. 10. – 21. 11.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Trochu delší dobu vám trvá, než si někoho pustíte k tělu, ale když se to stane, jste jedno z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu. I když byste raději některé věci dělala sama, ve finále oceníte, že máte přátele, kteří sdílejí podobné názory a kteří dělají to, co vás baví. Proto se obklopujete pouze těmi, kteří mají podobné priority jako vy. V přátelství je pro vás rozhodující důvěra, jakmile vás někdo zklame nebo důvěru poruší, má smůlu – dokážete se pomstít.

  • 9.

    Střelec (22. 11. – 21. 12.)

    Kamarádky v sauně
    Kamarádky v sauně
    Autor: Shutterstock

    Jste jedno z nejzábavnějších znamení, jste dobrodruh a svobodomyslná. Nenecháte se ničím svazovat ani omezovat, ale k přátelům jste oddaná. Lidé, kteří jsou emocionálně chudí, nejsou váš šálek kávy a těžko byste s nimi vycházela. Někdy jste i v přátelství až moc přímá a otevřená, aniž byste zvážila důsledky toho, co říkáte.

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Jste ambiciózní, takže přátelé na vysokých místech jsou přirozenou součástí vaší sociální oblasti. Na oplátku jim nabízíte věrnost a dlouholeté přátelství. Víte, že nejlepší je vidět a být viděn, takže rády plánujete dopředu. Hůře budete vycházet s přáteli, kteří jsou příliš spontánní. Ovšem když se rozhodnete, že je někdo na vaší straně, bude to běh na dlouhou trať.

  • 11.

    Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Tohle znamení je znamením přátelství, což znamená, že pro vás znamená víc než pro jiné. Jste citlivá a cesta k vašemu srdci někdy bývá velmi trnitá. Vaši přátelé si cení vašich futuristických vizí a nadhledu. Jste nezávislá a soběstačná, ale také hluboce loajální a soucitná. Jste často první, kdo si všimne, že má vaše kamarádka nějaký problém a poskytnete jí podporu, kterou potřebuje.

  • 12.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)

    Kamarádky
    Kamarádky
    Autor: Shutterstock

    Jste soucitná a starostlivá duše, která ráda pomůže kamarádce v nouzi. Někdy vás mohou ostatní využít pro vaši laskavou povahu, takže byste si na to měla dávat pozor. Pokud jste se sblížila s někým v dětství, máte snahu udržet si tohle přátelství i v dospělosti, protože si ceníte lidských kvalit. Nemusíte hledat nové přátele a vyměňovat je za ty staré. Vaše kamarádky si také cení vaší skvělé intuice.

    Přečtěte si další horoskopy. Sedí na vaše znamení? 

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz