Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dny v týdnu podle planet: Pátek na romantiku, sobota na sport a neděle pro velkorysost!

/
  • (Shutterstock)
    19. srpna 2016 ● 06:00

    Pro život je důležité nejen postavení planet v době narození, ale také konkrétní dny v týdnu. Existuje sedm planet, které na nás silně působí, a týden má sedm dní. To přece není náhoda! Není třeba plánovat rozvrh na celý týden, stačí, když budete vědět, který den je pro vás nejlepší!

  • 1.

    Pondělí

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Pondělku vládne Měsíc. Je to den vhodný nejen pro pořádání společenských a firemních akcí, ale také rodinných a přátelských. Je to den, kdy zvládnete své emoce s respektem, protože nic se nemění rychleji než Měsíc a lidské emoce – dokonce ani počasí ne.

     

  • 2.

    Úterý

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Tento den je pod vlivem Marsu. Mars dodává odvahu, energii a sebevědomí. Je dobrý čas začít něco prosazovat, postavit se všemu čelem a jít přes překážky. Pozor, úterý je den, kdy se častěji než kdy jindy dostanete do hloupých sporů.

     

  • 3.

    Středa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Den, který je pod vlivem planety Merkur. Je to ideální den pro duševní práci, sebepoznání, studium, učení, psaní a čtení. Je to také den pro komunikaci všeho druhu. Pokud jste už týden neodpověděli na nějaký mail, udělejte to právě dnes. Ve středu taky budete přesvědčivější a bystřejší než jindy.

     

  • 4.

    Čtvrtek

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Čtvrtku velí Jupiter a tento král planet přináší sílu vypořádat se s velkými věcmi, problémy a lidmi. V tento den můžete do svého života přilákat štěstí při schvalování čehokoli a taky si získat autoritu. Ve čtvrtek zužitkujete svoje odborné znalosti, které jste dosud drželi pod pokličkou. Užijte si mírnou marnivost a den bude váš.

     

  • 5.

    Pátek

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Pátek je den, který patří půvabné Venuši. Není divu, končí pracovní týden a začíná víkend (pro většinu lidí). Během dne si vychutnejte bohaté sociální dovednosti, dobré mravy a harmonické řešení problémů, které vyhladí vrásky mezi všemi. Den pak uzavřete s taktem, spokojeností a těšením se na víkend. Večer je pak jako stvořený pro romantiku, lásku, sladké mazlení a dotyky.

     

  • 6.

    Sobota

     

    saturn
    saturn
    Autor: shutterstock.com

    Sobotě vládne Saturn. Ten je vážný, rezervovaný a velmi opatrný, aby se věci nevymkly kontrole. V sobotu je proto dobré zpomalit, starat se o detaily a raději nic důležitého neřešit. V tento den je vhodné strávit nějaký čas se staršími lidmi. A nezapomeňte si dopřát aktivní odpočinek – v sobotu bude nejefektivnější.

     

  • 7.

    Neděle

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Neděle je pod vlivem Slunce. Je to ideální den v týdnu k tomu, abyste dělali nejvznešenější činy, abyste byli velkorysí a milosrdní. Prostě v neděli se snažte být lepším člověkem.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz