Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zatmění Slunce nevěstí nic dobrého, Diana při něm zemřela! Plánujte podle hvězd!

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    20. srpna 2016 ● 06:00

    Někdy jsou hvězdy v nepříznivém rozpoložení pro jakoukoli aktivitu, třeba i pro cestování. Pokud si tedy plánujete nějakou dovolenou nebo delší cestu, vezměte si do ruky kalendář a dobře si to promyslete. Není jedno, který den totiž zvolíte!

  • 1.

    Den před Novoluním

    Už jste slyšela o vlkodlačí dietě? Řídí se fázemi měsíce.
    Už jste slyšela o vlkodlačí dietě? Řídí se fázemi měsíce.
    Autor: Shutterstock.com

    Den před Novoluním je notoricky známý den, kdy dochází nejčastěji k nehodám. Novoluní s sebou přináší hodně energie, která signalizuje buď nové začátky, nebo konec jedné fáze. Hodně záleží na tom, které planety na Měsíc v danou chvíli působí, a může se stát, že to budou negativní aspekty. Pak může být Novoluní pro řadu lidí nebezpečné.

    Podle astrologů je nejrizikovější 15. hodina dne před Novoluním, říká se jí též „Hodina Hekaté“ (Hekaté byla řecká titánka, patronka cest, křižovatek a taky temných sil). Respektujte to a v tuhle hodinu si nic neplánujte, a když půjdete přes křižovatku, raději se pětkrát rozhlédněte.

  • 2.

    Den před zatměním Slunce

    Relaxace na pláži při západu slunce
    Relaxace na pláži při západu slunce
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM

    I tenhle den je pro vaše cestovní plány zlověstný. Například princezna Diana zemřela při autonehodě právě v den, kdy se blížilo částečné zatmění Slunce. Slunce v Beranu, Lvu a Střelci znamená, že nastává období napětí, spěchu a nepozornosti. Pokud jste se narodili v těchto ohnivých znameních, budete na tom lépe než ti, kteří se narodili například ve znamení vzdušném.

  • 3.

    Měsíc v konjunkci s Marsem

    Měsíc ovlivňuje náš život
    Měsíc ovlivňuje náš život
    Autor: profimedia.cz

    V období konjunkce se lidé chovají více odvážně, mají sklon k dobrodružství a netradičnímu řešení situací. Rádi cestují a podnikají výzkumné aktivity, ale jsou také netrpělivější a konfrontační. Proto můžete jednat neuváženě a vyrazit na cestu naštvaní, takže si to raději několikrát rozmyslete, než vyrazíte do práce, mohli byste si snadno přivodit úraz.

  • 4.

    Měsíc v konjunkci s hvězdou Antares

    Hvězda
    Hvězda
    Autor: Youtube

    Možná, že jste o téhle hvězdě nikdy neslyšeli, ale měli byste. Je to krásná, jasně červená hvězda, která je srdcem souhvězdí Štíra. Její název znamená v překladu: Soupeř Marsu a je pro ni typická netrpělivost, neklid a vztek. To všechno má negativní vliv na lidi, zejména na řidiče. Pokud můžete, v tento den raději nesedejte za volant a pro jistotu ani na kolo.

  • 5.

    Slunce v konjunkci s Plutem

    2815245:gallery:true:true

    V mezilidských vztazích může docházet k náhlým a nečekaným změnám, které mohou mít často i zásadní charakter. Pluto dokáže se Sluncem celkem slušně manipulovat, a dokáže proto povzbudit k vyšším výkonům. Tento vliv pociťují hlavně muži, takže se v tento den můžou chovat poněkud bláznivě, například budou nepozorní při řízení nebo se budou předvádět třeba na lyžích. Nebezpečí totiž hrozí hlavně v prosinci a v první polovině ledna. Pokud tedy můžete, buďte rozumní, spolupracujte s hvězdami a užijte si svoje cesty!

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz