Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jaký je váš osud podle horoskopu? Ovlivňuje ho karma! Co můžete změnit?

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    9. března 2024 ● 17:39

    Máte někdy pocit, že se váš život odvíjí způsobem, který nemůžete ovlivnit? Vaše sluneční znamení je klíč k pochopení karmy z minulých životů. Když budete vědět, co vám je předurčeno, můžete získat kontrolu nad svým životem.

  • 1.

    My a naše podvědomí

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Už jste někdy měli pocit, že se vám dějí věci nevědomky a nezávisle na tom, co chcete? Možná jste byli fascinováni určitou profesí, a nevíte proč. Jeden mladý muž se zeptal své bývalé přítelkyně, která mu dala kopačky a rozhodla se stát jeptiškou, proč to udělala. A ona mu odpověděla: Nemám jinou možnost. Prostě jsem to musela udělat. Naše podvědomí, zvláště když sahá až do dalekých minulých životů, je složité a může nás mást. Ovšem vaše sluneční znamení poskytuje vodítko a taky může vrhnout trošku světla na vaši karmu. Hlavní je, abyste věděli, že extrém v jednom životě musí být vyvážen v tom druhém.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V předchozích životech jste vždy konali dobré a správné věci. Jedli jste, pracovali a žili přesně tak, jak chtěli všichni ostatní. Ovšem občas jste zašli příliš daleko a šli jste proti svým zásadám, protože ostatní věřili něčemu jinému. Pamatujte si, že váš názor a zvolený způsob života je stejně důležitý jako kohokoli jiného.

  • 3.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Milujete krásné věci, ale často si je nekupujete, i když si je můžete dovolit. Opravdu potřebujete ten bestseller, když si ho můžete půjčit v knihovně? V mnoha minulých životech jste byli, upřímně řečeno, velcí  lakomci. Žili jste raději jako žebráci, i když jste měli spoustu peněz. Nyní je načase přiznat si, že je to v pořádku, mít pěkné věci – jsou součástí darů Země.

  • 4.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vás okouzlují v životě běžné věci, jako jsou mraky, květiny, vlny v řece. Mohli byste chodit nebo sedět celé hodiny a pozorovat, co zajímavého zase uvidíte. Skrze mnoho reinkarnací jste byli učencem, který byl vynikající v právu, filozofii, teologii a vědě. Jen zřídka jste si ale všímali obyčejných věcí a hlubokých pravd. V tomto životě je na čase, abyste měli oči otevřené a všímali si jich. Jen tak dál, kochejte se!

     

    VIDEO: Čínský horoskop 2024: Jiří Čermák

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2024: Jiří Čermák • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Milujete svůj domov a rodinu a na Zemi není místo, kde byste byli raději. Vaše rodina je pro vás nejvyšší prioritou a hluboce ji milujete. Ne vždy to bylo ale tak. Byly životy, ve kterých vám záleželo víc na podnikání a práci než na blízkých. Ať už jste byli král, obchodník nebo obyčejný farmář, pravděpodobně jste znali své spolupracovníky lépe než svou rodinu. Proto je to v tomto životě jinak.

  • 6.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Často si vás dobírají kvůli vašemu velkému egu? To je v pořádku. V tomto životě konečně sami uznáváte svou jedinečnost a velkolepost, protože v minulých životech jste byli příliš zaneprázdněni péčí o chudé a utiskované. Všechny jste „léčili“, jako kdyby to byli členové vaší rodiny. Teď jste na řadě vy – dopřejte si stejný luxus, jaký jste dopřávali ostatním v minulých životech.

  • 7.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Kněžka, mnich, jeptiška, léčitel, šamanka – mohli jste být v minulých životech čímkoli z těchto „profesí“ věnujících se duchovnímu životu. Pomáhali jste druhým, když to potřebovali. V tomto životě jste více praktičtí a cítíte se dobře ve světě obchodu. Velmi často zodpovídáte za administrativu, řídíte firmy a společnosti, personál a podobně. Stále můžete toužit po tom pomáhat jiným, ale to se teprve musíte naučit.

  • 8.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Zdá se, že je pro vás důležité vědět, co si o vás myslí ostatní a jaká jsou jejich očekávání. Vaše způsoby jsou bezvadné, cítíte se dobře, pokud se ostatní chovají způsobem, který považujete za přijatelný. V minulých životech to tak nebylo. Vaše předchozí osobnost byla spíše egoistická, arogantní a trochu sobecká. Proto se v tomto životě chováte podvědomě slušně a chcete být s každým zadobře.

  • 9.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Ještě pořád o vás vaše přátelé nevědí všechno? Není divu. Nikdy o sobě moc nemluvíte a zbytečně moc věcí neodhalujete, pokud existuje způsob, jak se tomu vyhnout. V minulých životech jste však byli jiní. Pravděpodobně jste měli mnohem méně tajemství a někdy to až hraničilo s naivitou, kdy jste sdělovali ostatním až moc informací. I proto se v tomto životě máte naučit najít rovnováhu mezi těmito dvěma způsoby jednání.

  • 10.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V tomto životě se těšte na dobré časy, ovšem velmi často je vaše představa zábavy jiná než vašich přátel. Jsou chvíle, kdy raději odmítnete návštěvu u přátel a jdete na přednášku o vysoce intelektuálním problému. Pravděpodobně jste byli v minulých životech až moc lehkomyslní a většinu toho, co jste se naučili, jste získali z pozorování života kolem. Děláte to sice stále i dnes, ovšem dáváte přednost intelektuálním diskusím a hádankám.

  • 11.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Navzdory tomu, že jste orientovaní silně na kariéru, byly doby, kdy jste chtěli trávit většinu času doma s rodinou. To vyplývá z minulých životů, ve kterých byl váš domov celý váš svět. V tomto životě chcete být úspěšní ve světě mimo domov a pravděpodobně jste. Ale nezapomeňte na energii, kterou čerpáte z atmosféry rodiny. Pamatujte, že klíčovým slovem je rovnováha.

  • 12.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vaše oči se naplní slzami, když slyšíte o obětech války a hladomoru, o lidech, které vůbec neznáte, ale máte pocit, jako byste s nimi byli spojeni. V minulých životech to tak ale nebylo. Slzeli jste jen pro svou rodinu a přátele. Nyní, v této reinkarnaci, se potřebujete dostat za hranice svého bezprostředního kruhu a uvědomit si, že všichni jsme jedna rodina. Přemýšlejte o tom.

  • 13.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jako dvanácté znamení zvěrokruhu jste tím, kdo ve svém současném životě zahrnuje téměř všechny lekce výše uvedených znamení. Co je pro vás důležité, je všeobjímající duchovní cvičení, umění vyjadřovat své pocity skrze umění. V minulých životech jste byli moc praktičtí a přízemní, možná až příliš. Nyní se musíte dostat nad rámec toho všeho. Lítejte a projevujte svoje emoce.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz