Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kde najdete štěstí? Váhy ve vztazích, Býci v penězích a Vodnáři mezi přáteli

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    15. září 2016 ● 06:00

    Udělejte vše pro to, aby bylo štěstí na vaší straně. Jsou lidé, kteří se narodili na šťastné planetě a mají více štěstí než ostatní, ale když na tom svém trochu zapracujete a inspirujete se zvěrokruhem, můžete být šťastní taky. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Berani budou spokojení a šťastní, když budou soutěžit a ukážou při tom svoji rychlost a odvážnost. Rozhodujícím faktorem je pro ně, aby znali svoji motivaci. Když totiž budete „skákat“ moc rychle (což je jejich základní přirozenost), a nebudete vědět všechno, co potřebujete, vaše šance na štěstí mohou zhasnout velmi rychle.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Býci jsou dobří na finance a jako zemité znamení si velmi rádi užívají všeho krásného právě prostřednictvím peněz nebo hmotného majetku. Váš klíč ke štěstí tkví v tom, že si nebudete všechny tyhle věci vyčítat a klidně budete pokračovat v rozšiřování hojnosti, ideálně s ostatními lidmi.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Umíte dobře prodávat sami sebe a obvykle vaše štěstí udeří v okamžiku, kdy to nejméně čekáte. Často také přichází skrze vědomí, že jste je získali z jiných zdrojů nebo prostřednictvím jiných lidí. Abyste byli šťastní, není důležité jen vědět, jak a kdy, ale taky proč to děláte. Poslouchejte víc intuici a štěstí k vám přiletí rychleji, než byste řekli švec.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Jste rodinné typy a štěstí vám přinese vše, co děláte pro rodinu. Můžete být ale ještě šťastnější a spokojenější i v pracovním životě, ale jen tehdy, když se k ostatním budete chovat jako ke své vlastní rodině. Tyhle malé zázraky vám přinesou velké odměny a budete skutečně na vrcholu štěstí.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vaše štěstí přijde, když se ponoříte do svého nitra a vytvoříte něco, co bude vyvěrat z vašeho srdce. Ať už je to umění, hudba, tanec, poezie, film, výrobky ze dřeva nebo sdílení lásky s někým dalším, které dáváte velkoryse a bezpodmínečně, pak budete opravdu spokojení.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Panny jsou skvělé organizátorky a štěstí k nim dorazí, když si ho naplánují předem do svého harmonogramu. Organizování a analyzování věcí, které můžete praktikovat, vám dává kontrolu nad vaším životem, a to vás činí šťastnými. Občas se ale podívejte i do stran, možná budete mile překvapeni, že štěstí číhá i uprostřed toho, co jste si nenaplánovali.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Jste skvělé v partnerských vztazích, tam je vaše síla. Když najdete partnera, se kterým budete rády, budete taky šťastné. Ale pozor, když budete až moc ohleduplní k tomu druhému, můžete ztratit sami sebe a spokojení nebudete. Ujistěte se, že si udržujete svoje vlastní koníčky, že máte i svůj vlastní svět a že jen slepě nenásledujete svého partnera.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Štěstí vás čeká, když se budete s druhými dělit o svoje pocity, a to otevřeně. Když budete druhé láskyplně podporovat bez skrytých jinotajů a různých kliček. Štíři jsou magnet pro štěstí, ovšem musí otevřít svoje vnitřní světlo a nechat ho zářit.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Astrologové říkají, že Střelci jsou nejšťastnější znamení ze všech, ovšem nejdřív musíte najít rovnováhu ve všem, co děláte. K tomu vám pomůže váš dar víry a důvěry v sebe sama a taky schopnost plánovat život. Vy můžete najít štěstí tehdy, když budete ostatní inspirovat svými vznešenými ideály.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vy si rádi stanovujete cíle a štěstí nacházíte v okamžiku, kdy jich dosáhnete. Jste na vrcholu blaha, když se vám něco podaří. Nikdy se nevzdáváte, a to vás činí šťastnými. Každý krok, který uděláte a který vede k úspěchu, vám přináší uspokojení.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vy budete šťastní, když budete se svými přáteli a když jim můžete podat pomocnou ruku. Rádi jim nabízíte své myšlenky, nápady a s radostí jim pomáháte, ať už jsou to osobní problémy nebo jde o sociální oblast. Jakmile tohle všechno máte, štěstí se na vás přilepí a už nepustí.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Ryby jsou soucitné a štěstí vás sleduje jako štěně, pořád je ve vaší blízkosti. Jediné, co musíte udělat pro to, aby vás neopustilo, je zavřít oči a naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Vy budete šťastní, když naplníte svůj život i životy ostatních soucitem.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz