Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Test osobnosti: Skříň odhalí zákoutí vaší duše

/
  • Chaos nebo pořádek? Jak vypadá vaše skříň?
    Chaos nebo pořádek? Jak vypadá vaše skříň? (profimedia.cz)
    14. srpna 2017 ● 10:00

    Je vaše skříň pečlivě uspořádaná, nebo vás po otevření dveří zavalí špatně složené oblečení? Ať už jste pořádníček nebo chaotik, váš šatník vypovídá mnohé o vaší povaze. Chcete vědět, co v životě změnit? 

  • 1.

    Totálně přeplněná: Najděte v sobě odvahu začít s něčím novým.

    Přeplňěné zásuvky těžko otevřete a svetry jsou tak napěchované, že už se tam nevejde ani tílko?  Máte problém, protože se neumíte s ničím rozloučit. Každé tričko, každá blůza v sobě nese vzpomínku, vyhodit je nepřipadá v úvahu.  Co to o vás vypovídá?

     

    + Jste skvělá přítelkyně a věrná partnerka
    Sběratelky nejsou věrné jen věcem, ale i lidem. Kamarádky se na vás můžou spolehnout. Nezapomínáte na ně a jste v pravidelném kontaktu. Partner si vámi může být jistý.  

     

    - Ochromuje vás rutina
    Máte rády klid a stabilitu. Všechno máte nejraději tak, jak si to pamatujete už léta. Dejte ale pozor, aby se pravidelnost nezměnila v ubíjející nudu.

     

  • 2.

    Dokonale uklizená: Uvolněte se, prosím.

    Kalhoty a trička třídíte podle barev, žehlíte ponožky, na boty máte zvláštní sáčky. Ve vaší skříni má zkrátka všechno svoje místo. Pohozené oblečení se u vás nevyskytuje, všechno uklízíte a když nakupujete, máte vždycky jasný plán.

     

    + Perfektní šéfka
    Rychle najdete řešení problému, myslíte logicky, jste pořád ve střehu, což z vás dělá perfektního kapitána.

     

    - Hrozí vám vyhoření
    Život, kde je všechno rozplánované do posledního detailu, je únavný a namáhavý. Neustálé organizování vás vyčerpává, často ulpíte na nepodstatných věcech a zbytečně se unavujete. Nedelegujete práci a ostatním nedůvěřujete.  Zkuste se na chvíli uvolnit.

     

  • 3.

    Poloprázdná: Rozmazlujte se víc

    Všechno, co potřebujete, jsou věci na léto a na zimu. Přechodné období neřešíte, prostě si jen rozepnete zimní bundu, nebo naopak přehodíte šátek. Nové věci si kupujete jen když staré doslouží. Nepotřebujete dvacet párů bot, nevěděly byste, co s nimi.

     

    + Prospešná pro společnost
    Máte sociální cítění, hned víte, kdo v okolí potřebuje pomoci, a je jedno, jestli jde o toulavou kočku.

     

    - Chybí vám potěšení
    Kdo se obětuje pro ostatní, často zapomíná na sebe. Udělejte něco bláznivého, dopřejte si radost z barevného šátku, nebo nazdobeného dortu. I vaše štěstí je důležité.

     

  • 4.

    Úplně chaotická: Dopřejte si víc klidu

    Ponožky mezi svetry, kalhotky mezi pyžamy, většina šatů hozená na dně skříně a  nevybalené věci, na které jste zapomněla a přestaly pro vás existovat.

     

    + Duše společnosti
    Máte radost z maličkostí, jste spontánní a kreativní. Berete život z té lepší stránky.  Nikdo se s vámi nenudí.

     

    - Nervozita oslabuje
    Stejně, jako když házíte věci do skříně, funguje to i v životě. Pokoušíte se dělat víc věcí najednou, nepříjemné naopak odsouváte a snažíte se na ně nemyslet. Uklidněte se a zaveďte do života trochu řádu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz