Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na říjen: Raky čeká milostná vášeň, Štíři využijí své charizma

/
  • Červenec bude hlavně o milostných vztazích. Co si pro vás hvězdy připravily?
    Červenec bude hlavně o milostných vztazích. Co si pro vás hvězdy připravily? (shutterstock.com)
    3. října 2016 ● 15:00

    Definitivně začal podzim, a jak to tak vypadá, i hvězdy se dostaly ze své bezstarostné nálady a rozhodly se některá znamení potrápit podzimními depkami. Ač se to nezdá, říjen se bude u většiny jedinců točit kolem lásky. Co čeká tento měsíc právě vás?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

     

    Říjen se pro většinu Beranů jeví jako kritický měsíc, nepříznivé postavení planet s sebou přináší situace plné napětí a vášnivých emocí. Největší nebezpečí číhá především na vaše milostné vztahy, ale ani na pracovišti si nemůžete být ničím jistí. I když budete mít pocit, že horší už to snad být nemůže, snažte se zachovat chladnou hlavu, přátelská Venuše vám pomůže tam, kde to sami nezvládnete.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

     

    Obrovská dávka nadšení vám umožní realizovat i to, do čeho byste se jinak jenom stěží sami pustili, milí Býci. Vaše smyslnost pronikne navenek tak viditelně, že k vám přiláká řadu neodbytných ctitelů. Ve společnosti vynikne vaše přirozená autorita, lidé kolem vás se ztotožní s vašimi názory a potáhnou se za vámi jako vosy za medem. Vynikající příležitosti v pracovní sféře si rozhodně nenechte uniknout.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

     

    Přestože vám sychravé podzimní počasí přináší spíš melancholickou náladu, letos to bude úplně jinak, milí Blíženci. Říjen vás nabije nevídanou energií, která vám rychle vrátí ztracenou chuť do života. Všechno poběží na plné obrátky, nabídne se vám řada příležitostí zažít něco neobvyklého a nezapomenutelného. Díky kreativnímu myšlení trvale uvíznete v povědomí svých nadřízených, což vám přinese mnohé výhody.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

     

    Na klid a pohodu můžete v říjnu rovnou zapomenout, jednotlivé události se budou střídat takovým tempem, že se v nich jen stěží dokážete vyznat. Chvíli nahoře a pak zase dole, přitom zmítáni milostnou vášní, ale přesto nezlomeni, proplujete bouřlivými vodami všeho, co vstoupí do vašeho života. Vaše naděje a touhy rozhodně neumírají, právě naopak. Zřejmě poněkud vygradují některé domácí konflikty, milí Raci.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

     

    V tomto měsíci se dokážete prosadit především díky skvělým myšlenkám, které se vám budou rojit v hlavě. Pokud právě teď studujete, můžete se pustit i do náročnějších záležitostí, úspěchy na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Ani vaše rodina nezůstane v pozadí vašeho zájmu, věnujete jí veškerou možnou pozornost, milí Lvi. Přece jen vás trochu trápí svědomí, že jste své blízké možná trochu zanedbávali.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

     

    Rozhodně vám nechybí tah na branku, což se vám může hodit zejména v zaměstnání. Nezadané Panny seberou veškerou odvahu a osloví člověka, který je už dlouho přitahuje. Vaše pověstná rozvážnost půjde v tomto okamžiku stranou, spíš vás ovládnou vášnivé emoce. Pokud to bude jen trochu možné, zapojte do hry také zdravý rozum, jinak se ocitnete ve vážných potížích. Finančně si ovšem docela polepšíte.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

     

    V průběhu října vyniknete úplně ve všem, na co jen sáhnete, milé Váhy. Tentokrát se dá opravdu říct, že jste doslova strůjcem svého skutečného štěstí. Nové informace vstřebáváte přímo úžasnou rychlostí, což vám ve vztahu k ostatním přináší určité výhody. Se všemi lidmi jednáte s přirozeným taktem i šarmem, čímž si upevňujete svou pozici nejen v zaměstnání, ale i ve svém soukromém životě.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

     

    Svým charizmatem oslníte každého, kdo se byť jen na malou chvíli ocitne ve vaší blízkosti. K prosazení svých požadavků potřebujete pouhou špetku diplomacie, všechno ostatní už poběží jako po másle. Dokážete v lidech kolem vás vzbudit bezmeznou důvěru v to, čím se zabýváte, pro své ideály dokážete nadchnout téměř každého. V lásce se vám otevírají netušené možnosti, čekají vás neuvěřitelné zážitky, milí Štíři.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

     

    Milí Střelci, ani vám hvězdy neupírají velké možnosti, které nabízely ostatním. Existuje velká šance, že se vám splní vaše nejtajnější sny. Koneckonců, už dávno si zasloužíte, aby vás někdo odměnil za vaši nesmírnou trpělivost a laskavost. Naplno si vychutnáte společenský život a možná také zatoužíte po členství v nějakém zájmovém sdružení. V lásce ani ve financích rozhodně nebudete nijak strádat.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

     

    Energie budete mít sice nadbytek, záleží ovšem pouze na vás, kam ji hodláte nasměrovat. Špatné rozhodnutí přinese víc škody než užitku, proto se raději nejdřív poraďte s někým, komu bezmezně důvěřujete. Mějte na paměti, že působením z pozice síly rozhodně nic nezmůžete, snažte se spíš nejdřív s každým domluvit po dobrém. Ani kritikou nedosáhnete splnění svých tužeb, milí Kozorozi, i kdybyste se snažili sebevíc.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

     

    V tomto měsíci beze zbytku uplatníte své vizionářské myšlení. Na rozdíl od ostatních dokážete být vždy o krok napřed, přičemž vás to nestojí téměř žádnou námahu. Každodenní stereotyp vás ani v nejmenším neláká, při pouti životem chcete zažívat nekonečná dobrodružství. V partnerských vztazích vás překvapí silné emoční propojení s vaším protějškem. Nejpříznivější období vás čeká na konci října, milí Vodnáři.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

     

    Konečně se dostáváte z útlumu, který vás už nějakou dobu nepříjemně dusil, milé Ryby. Nejpříznivější události můžete očekávat v pracovní sféře, tam se pravděpodobně pozitivní vliv planet projeví nejznatelněji. Nebude to ale jen tak, k dobrému výsledku dospějete především s pomocí svých vynikajících komunikačních schopností. Finančně na tom nemusíte být zrovna nejlépe, při výdajích buďte raději hodně opatrní.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz