Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Domov podle zvěrokruhu: Berani potřebují barvy, Váhy svíčky a Ryby drahé kameny

/
  • (Shutterstock)
    7. října 2016 ● 06:00

    Toužíte po nějaké změně ve svém bytě nebo se chystáte přestěhovat? Řiďte se následujícími astrologickými pokyny a váš osobní prostor se změní k lepšímu. A nepotřebujete k tomu žádného architekta ani tučné konto. Každé sluneční znamení má svoje základní vlastnosti, které můžete aplikovat i do bytového interiéru.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Dům či byt Beranů by měl být plný energizujících barev, zvláště pak červené. Ta bude stimulovat jejich přirozené nadšení a jistotu, kterou v sobě mají. Zaplňte svůj prostor posilovacími stroji, rotopedy, sportovními doplňky, abyste měli dostatek místa i pro pohyb, který je vám vlastní. Určitě nezapomeňte na umění v podobě živých a pestrých fotografií. Na zdi se budou vyjímat skvěle.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Domov Býků by měl být měkký a smyslný. Ujistěte se, že je vybaven praktickou a příjemnou kuchyní, kterou naplníte co největším počtem kuchyňských přístrojů a pomocníků. Určitě byste neměli zapomenout na bar a domácí vinotéku. Vaše zařízení by mělo být luxusní a krásné, plné textur a bohatých vzorů. Kupte pohodlné pohovky a ložní prádlo. Dovolte vůní, aby naplnily váš domov a nechte hrát všude tichou hudbu. Nezapomeňte na květiny a rostliny, ty Býci potřebují.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Blíženci by měli mít v bytě spolehlivou wifi, aby mohli neustále brouzdat po internetu, televizor s obří obrazovkou a spoustu knihoven. Blíženci potřebují hodně vzduchu a světla, takže jejich byt by měl mít velká okna, světlíky, balkon a zdi vymalované světlými barvami. Pro Blížence jsou ideální open-space místnosti nebo podkroví. Pokud jde o doplňky, pak vybírejte takové, které jsou podnětné a vyvolají diskusi s každou návštěvou.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Domácky založení Raci jsou nejraději v bytě či domě, kde je teplo a útulno. Mají rádi jednoduchost a zemitost. Vybírejte si takový byt, kde se cítíte bezpečně a investujte do poplašných zařízení. Milujte teplé tóny dřeva i dřevěný nábytek, květinové tkaniny, vůně čerstvě upečených koláčů – pak budete šťastní jako blechy. Ideální místo? Blízko moře, řeky nebo u rybníka.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lví domov by měl být plný pestrých barev a dramatického umění. Ke štěstí potřebujete zářivě žluté, modré, oranžové, červené nebo fialové textilie, které dodají vašemu bytu královský vzhled. Potřebujete domácnost plnou života a taky dětský zábavní kout s velkou televizí a spoustou krabic s hračkami. Vždyť i vy si s nimi někdy pohrajete.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Panny jsou spokojené v bytě, který je čistý a perfektně zorganizovaný. Vyhovuje jim elegantní a moderní design. Několik dobře umístěných a vkusných předmětů vaší domácnosti dodají tón. Líbí se vám neutrální barvy a organizéry, do kterých se vejde vše, co potřebujete mít po ruce. Pro váš klid a spokojenost: v bytě byste neměli mít nikdy nepořádek!

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Váhám svědčí vkusná a koordinovaná domácnost plná drahého dekoru. V bytě by měl být krásný výhled a spousta místa pro zábavu. Interiér by měl být elegantní a pohodlný zároveň, takže se obklopte i drobnými luxusními doplňky, jako jsou vonné svíčky, vířivá vana, hebké ložní prádlo nebo zvonkohra nad dveřmi.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Ideální domov Štírů je exotický a tajemný. Bohaté, hluboké barvy a spousta osvětlení dodá vašemu bytu tu pravou atmosféru a smyslnost. Zapalte si kadidlo, svíčky a relaxujte ve vaně. Pokud nemáte vanu, pořiďte si aspoň vodní fontánku. Nezapomeňte na sexy nábytek plný bohatých tkanin. Pokud jde o doplňky, kupte si co nejvíc provokativní.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Střelcův domov by měl být prostorný, uvolněný a ne moc formální. Ozdobte ho suvenýry z cest nebo etnickými doplňky a textilem. Vám udělá dobře funkční krb nebo venkovní ohniště (pokud to je realizovatelné). Nábytek byste měli mít funkční a určený skutečně k sezení a odpočinku. Místnosti vymalujte veselými barvami.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Kozorozi by měli mít dům na kopci nebo byt v horním patře budovy. Ideální je pro vás starší nebo historií nasáklý dům. Potřebujete zemité neutrální tóny a konzervativní vybavení doplňků i materiálů. Investujte do kvalitního nábytku, který je bytelný a vydrží. Vám sluší spíše venkovský styl neboli New Country, moderní styl pro vás není to pravé.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Vodnářův byt musí být vzdušný a lehký, plný unikátních předmětů a nejnovější elektroniky. Vodnáři potřebují dobrý přístup k internetu a kabelové televizi. Milují abstraktní umění, elektronickou hudbu a avantgardní nábytek, který upoutá na první pohled.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Rybí domov je jako z pohádky, tak éterický a tajuplný. Atmosféru doplní akvárium nebo jiné vodní prvky, jako jsou textury připomínající moře. Určitě si do bytu pořiďte spoustu lastur a kamínků, které vám dodají energii. Pokud jde o doplňky, ideální jsou pro vás gázové závěsy, které „rozbijí“ jednotlivé místnosti a fotografie. Vybudujte si ze svého bytu kreativní útočiště, kde si můžete libovolně malovat, kreslit nebo vyrábět keramiku.

     

     

     

Autor: aši

Klíčová
slova

astrologie domov design zvěrokruh

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz