Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láska podle feng-šuej: 15 snadných tipů, jak si ji přivolat a udržet

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    2. listopadu 2016 ● 06:00

    Čínské umění feng-šuej věří, že štěstí, lásku, bohatství i zdraví můžeme pěstovat a usměrňovat. Feng-šuej často používá „léky“ – nápravné prostředky, které léčí nejen problémy v domácnosti, ale i v životě. Astroložka Skye Alexanderová vám nabízí několik snadných postupů, jak si přivolat nebo udržet lásku. Jsou jednoduché, účinné a měly by zabrat téměř okamžitě.

  • 1.

    Vyčistěte ložnici

    3084212:gallery:true:true

    Odstraňte všechny zbytečné věci a překážky, které jsou blízko vchodu do vaší ložnice. Tím umožníte čchi (životní energii), aby snadno proudila do ložnice, a pozvete tak lásku, aby bez překážek vstoupila do vašeho života.

  • 2.

    Oprašte v ložnici nábytek

    3084214:gallery:true:true

    Všechen prach, pavučiny a špína svědčí o nedostatečném využívání nebo přehlížení. Tím, že to uklidíte, oživíte i svůj milostný život.

  • 3.

    Pověste si do ložnice zrcadlo

    3084223:gallery:true:true

    Zrcadlo otevírá cestu k novým příležitostem. Pro nejlepší výsledek ho pověste tak, aby se v něm zrcadlila postel nebo věc, která pro vás znamená lásku nebo partnerství.

  • 4.

    Umyjte v ložnici okno

    3084216:gallery:true:true

    Čchi k vám přichází okny. Udržujte proto okna v ložnici čistá, aby k vám mohlo domů, a tím i do života vstoupit co nejvíce energie a také lásky.

  • 5.

    Vyměňte v ložnici prasklou žárovku

    3084210:gallery:true:true

    Všechno, co je nefunkční, představuje podle feng-šuej oblasti života, které nefungují tak, jak by měly. Obzvláště světlo přináší energii, takže výměna žárovky pomůže, aby vaše láska nikdy nevyhasla.

  • 6.

    Zbavte se rostlin se špičatými listy

    3084204:gallery:true:true

    Rostliny představují růst a život. Živá květina v ložnici je tedy dobrá, protože povzbuzuje romantiku a lásku. Ovšem pozor, ty s trny a ostrými listy mohou podnítit nedůtklivé reakce mezi partnery. Jediné růže jsou výjimkou.

  • 7.

    Dejte květiny do keramického a červeného obalu

    3084229:gallery:true:true

    Červená barva je šťastnou barvou a naznačuje vášeň. Červený obal tedy oživí váš milostný život. Keramický obal zase jako element země povzbuzuje stabilitu a bezpečí ve vztahu.

  • 8.

    Zapalte si v ložnici vonnou tyčinku

    3084201:gallery:true:true

    Vůně mají vliv na vaše emoce, například jasmín, růže, pižmo nebo ylang-ylang stimulují milostné city a touhy. Svíčky pak dejte do dřevěného stojánku, dřevo symbolizuje růst, napomáhá získání partnera a silnější lásce.

  • 9.

    Pověste si do ložnice čtyři obrázky do čtverce

    3084205:gallery:true:true

    Tenhle nápravný feng-šuej prostředek používá číslo čtyři k podpoře důvěry, bezpečí a stability ve vztahu. Obrázky vybírejte podle toho, jaký je váš záměr.

  • 10.

    Dejte si do ložnice dvě sošky holubice

    3084203:gallery:true:true

    Holubice je symbol míru a harmonie. V Číně lidé vnímají ptáky jako posly štěstí. Takže si pořiďte holubičky z keramiky, skla nebo kovu, abyste posílili váš vztah.

  • 11.

    Dejte si do ložnice červenou nebo růžovou hvězdu

    3084206:gallery:true:true

    Hvězda je symbolem naděje. Červená nebo růžová jsou zase barvy, které jsou spojeny s láskou. Tenhle postup kombinuje oba symboly, abyste udrželi dobrý vztah a partnerství.

  • 12.

    Odstraňte z ložnice fotky jiných lidí

    3084215:gallery:true:true

    Obrázky jiných lidí k sobě přitahují negativní pozornost a ruší a stahují vaši energii od partnera. Proto je nahraďte fotkami vás dvou. Z dovolené, ze svatby, jakékoliv vás napadnou.

  • 13.

    Dejte si do ložnice na noční stolek tmavomodrou věc

    3084209:gallery:true:true

    Tenhle nápravný prostředek je dobrý tehdy, když chcete vyřešit svár nebo se dobrat nějaké dohody. Tmavomodrá barva usnadňuje kompromis a zlepšuje komunikaci mezi partnery.

  • 14.

    Dejte do keramické nádoby rýži

    3084245:gallery:true:true

    Toužíte po dítěti? Jak rýže, tak element země (což je keramika) jsou spojeny s plodností. Jejich kombinace zvyšuje šance na početí. Podobně fungují i mušle v krabičce (mušle oživuje živé věci a ženskou energii). Ideální počet je devět.

  • 15.

    Dejte si kamínek do každého rohu postele

    3084211:gallery:true:true

    Kámen je symbol stálosti a trvalosti. Tenhle nápravný prostředek se hodí tehdy, když chcete posílit důvěryhodnost a pocit bezpečí v milostném vztahu.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz