Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co vám do života věští číslo domu, ve kterém jste vyrůstali?

/
  • Osudová čísla nás provázejí životem a najdeme je všude.
    Osudová čísla nás provázejí životem a najdeme je všude. (profimedia.cz)
    3. listopadu 2016 ● 06:00

    Čísla mají svá vlastní tajemství. Některá jsou branou k poznání, některá branou do vesmíru a některá otevírají bránu do vašeho života. Jaké bylo číslo domu, kde jste bydleli v dětství?

    Vyberte si své číslo a zjistěte více. Pokud má vaše číslo domu několik cifer, prostě je všechny spočítejte (pokud bydlíte pod číslem 412, postupujte takto: 4 + 1 + 2 = 7, pokud máte například číslice 993 = 9 + 9 + 3 = 21 = 2 + 1 = 3). Sečtěte jejich hodnoty do té doby, než dostanete jednociferné číslo. Výjimkou jsou 11 a 22, ty mají mezi ostatními čísly zvláštní postavení. Co o vás vypovídá číslo domu?

  • 1.

    Číslo 1


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud je vaším výsledným číslem jednička, pravděpodobně jste člověk, který miluje nové věci a udělá vše pro to, aby si splnil své sny. Jste ambiciózní a vytrvalí, vždy kráčíte rovně dopředu a bojujete o své cíle. Máte v sobě spoustu pozitivní energie, která působí na lidi velmi příjemně a osvěživě.

    Měli byste se pustit do podnikání, určitě se vám v něm bude dařit. Máte všechny předpoklady k tomu, abyste byli úspěšní. Pokud však toužíte radikálně změnit svůj život, který vám připadá nudný a stereotypní, s chutí se pusťte do práce, nemusíte se bát selhání. Milujete nové věci a uděláte vše pro to, abyste si splnili své sny.

  • 2.

    Číslo 2


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vyšlo vám číslo 2? Znamená to, že máte sklony uzavírat se do sebe. Své pocity před lidmi schováváte a dokážete se svěřit jen těm, kterým důvěřujete. Blízké lidi milujete z celého srdce a oni vědí, že se na vás mohou kdykoliv spolehnout. Vaším úkolem v tomto životě je postupně se naučit otevírat svou duši a projevit svůj názor – nahlas a zřetelně.

    Lidé s tímto číslem mají blízký vztah k mystickým a nadpřirozeným věcem. Cítíte to, čeho si jiní ani nevšimnou. Jste velmi empatičtí a váš vnitřní svět je díky tomu mnohem bohatší. Byli by z vás skvělí umělci nebo psychologové. Pokud jste ještě nenašli své povolání snů, zkuste se zamyslet nad těmito svými silnými stránkami!

  • 3.

    Číslo 3


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé s číslem 3 jsou většinou veselí a pozitivní, mívají dobrou náladu, kterou jim jen tak lehce nikdo nezkazí. Trojka přináší štěstí. Využijte svou kreativitu, nebojte se nových výzev, zkoušejte nové věci – i takové, na které byste před pár lety nenašli odvahu. Jelikož k sobě přitahujete štěstí, v budoucnu se můžete těšit na splnění několika tajných snů. Zůstaňte takoví, jací jste – ať se děje cokoliv!

  • 4.

    Číslo 4


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud vám vyšla čtyřka, pravděpodobně jste pořádkumilovní a precizní lidé, kteří rádi dodržují pravidla. Váš běžný život se skládá z drobných rituálů a zvyků, kterých byste se za žádnou cenu nechtěli vzdát. Tato vlastnost vám brání v pružnosti, těžko se vzdáváte svého pohodlí, nemáte rádi nové výzvy a situace. Jedno je však jisté – toto číslo vám přináší slušné živobytí.

    Finanční problémy se vám budou celý život vyhýbat, a vy se tak budete moci soustředit na budování své kariéry a zajištění sebe a rodiny. Podnikejte, vymýšlejte a nebojte se rizika. Protože vám nechybí pevná vůle a jste velmi pracovití, nemusíte se obávat neúspěchu ani selhání.

     

  • 5.

    Číslo 5


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pětka je symbolem duševního rozvoje a učení. Vaším osudem je neustálé učení, rozvíjení se a poznávání nových věcí. V podstatě je to podobné jako u čísla 3, ale pokud se trojky v životě setkávají s velkou dávkou štěstí, vy se posouváte vpřed především díky pozorování a neustálému sebepoznání.

    Důraz zde leží hlavně na vaší vnitřní cestě. Pětka by vás měla inspirovat, abyste nabrali odvahu a využili příležitosti, které se vám postupně nabídnou. Díky tomu pak dosáhnete toho, o čem jste se možná ani neodvážili snít.

  • 6.

    Číslo 6


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud vám vyšla šestka, je jisté, že v životě čelíte mnoha výzvám a rozhodnutím. Jste spíše introverti s bohatým vnitřním světem, kteří se často uzavírají do sebe. Máte sklony vyhýbat se konfliktům a z každé hádky umíte elegantně vycouvat.

    Šestka má dobrý vliv na to, abyste se dokázali v jednotlivých situacích správně rozhodnout. Život je vlastně sérií rozhodnutí, proto se musíte naučit převzít odpovědnost za své skutky.

  • 7.

    Číslo 7


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud vaše bydlení (a osud) ovlivňuje sedmička, znamená to, že dokážete najít rovnováhu mezi vnitřním a vnějším světem, ve kterém žijete. Materiální svět se postupně dostane do harmonie s vaším duchovním životem a spiritualismem.

    Možná to zní tajemně, ale sedmička vás naučí, jak si vždy vybrat zlatou střední cestu a postupně přijít do cíle. Čeká vás spousta práce a sebepoznání, ale na konci sklidíte úspěch a dosáhnete vnitřního klidu.

  • 8.

    Číslo 8


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Osmička má podobný vliv na osud jako šestka, ale zde nezáleží na samotných rozhodnutích a na tom, jaké cíle jsou v životě důležité, ale také na tom, jak se vám podaří zajistit materiální zdroje, které pro přežití potřebujete. Osmička totiž znamená, že vám bude trvat trochu déle, než najdete v životě svou cestu a budete si moci spokojeně vydechnout.

    Vyplatí se však zapracovat na svých schopnostech a kariéře. Čeká vás vyrovnaný a bohatý život. Dávejte si však pozor na věci, které budete muset cestou k úspěchu obětovat – nesmíte kráčet se zavřenýma očima, nesmíte se soustředit jen na samotný cíl.

  • 9.

    Číslo 9




    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud je vaším číslem devítka, tak jste spíše tiší, klidní, hloubaví lidé. Možná máte občas pocit, že váš život je o něco těžší a náročnější, ale pokud budete vytrvalí, čeká vás spousta krásných věcí. Trvá vám déle, než si splníte své sny, ale výsledek je ve vašem případě minimálně dvakrát intenzivnější, než jaký zažívají ostatní, extrovertnější lidé.

    Toto číslo nepřitahuje materiální blahobyt, spíše vás usměrňuje k duchovnímu světu, abyste mohli lépe poznávat a pochopit sebe i ostatní.

  • 10.

    Číslo 11



    11
    11
    Autor: shutterstock.com
    Toto číslo je velmi podobné devítce, ale neslibuje jednoduchou budoucnost. Neznamená to však, že nedosáhnete toho, po čem toužíte, nebo budete méně šťastní či vyrovnaní. Jedenáctka naznačuje, že budete muset o všechno tvrdě zabojovat a zároveň budete vést i vnitřní boj sami se sebou.

    Na druhou stranu – pokud se vám podaří dostat věci do rovnováhy, najdete velkou vnitřní sílu a budete moci podpořit a povzbudit i své blízké.

  • 11.

    Číslo 22


    y
    y
    Autor: archiv
    Lidé s číslem 22 jsou povoláni na velké věci. Můžete o sobě prohlásit, že nejste běžný typ, právě naopak. Neustále posouváte své hranice a společenské normy a nějaká divná pravidla k vám nemluví. Jste revolucionáři, ne anarchisté, spíše se snažíte o prosazení nových, lepších pravidel. Jste tvrdohlaví, neděláte to, co vám jiní nařídí, jdete za svými cíli a jich i dosáhnete.

    Občas zpomalte a poslechněte si i jiné názory, mohou obohatit váš vnitřní svět. Pokud budete lépe znát problémy a myšlenky svých nejbližších, snadněji prosadíte změny i ve světě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz