Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaký muž se k vám hodí podle hvězd? K Pannám Kozoroh, k Váhám Lev

/
  • (Shutterstock)
    9. listopadu 2016 ● 06:00

    Říká snad někdo, že hvězdy nemají žádný vliv na váš život? Nevěřte mu! Zvěrokruh má velkou moc ovlivnit vše, co děláte a s kým to děláte. Vaše sluneční znamení říká spoustu o vašich volbách, vášních a cílech. A taky o tom, jaký chlap se k vám hodí nejvíc. Jakého byste si tedy měla vybrat?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    S kým je pro ženy Berany ideální randit? Žena v tomto znamení je odvážná, divoká a s neochvějnou nezávislostí. Je taky stabilní a logická. Stojí pevně na zemi a má dostatek síly přijímat energii z okolního světa.

    Hodí se k ní:

    Raci: Jsou okouzlující a velmi je přitahuje energie žen Beranů. Doslova si užívají vztah s ženou Beranem.

    Ryby: Muž v tomto znamení je citlivý a důvěryhodný a k Beranům se moc hodí.

    Nehodí se k ní:

    Blíženci: Nenechte se zmást, ale vášeň může být v tomto případě naprosto nevhodná. Blíženci muži jsou až moc ohniví a emocionální, a pro dívku ve znamení Berana se nehodí.

    Lev: Muž Lev je pro ženu Berana až moc dominující a nezávislost Berana by tím hodně trpěla. Tahle dvě znamení k sobě prostě nepasují.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Býka miluje jemné věci v životě a ráda se jim oddává. Je to holka, která má ráda luxus. Vždy hledá nejen milence, ale také přítele.

    Hodí se k ní:

    Býk: Pro ženu Býka je muž Býk spřízněná duše. Odpovídající podobné charakterové znaky vedou k dokonalému souznění, a to i po stránce vášně.

    Rak: Muž Rak může docela dobře splnit citlivé potřeby ženy ve znamení Býka. Vzájemně se skvěle doplňují a přiživují emocionální energii.

    Nehodí se k ní:

    Lev: Lev je až moc náročný pro ženu Býka a její představy trávení volného času. Ženu v tomto znamení by až moc nudil pohodový životní styl Lva, ona prostě pořád potřebuje stimulaci.

    Střelec: Žena Býk nemá absolutně nic společného se Střelcem. Ona je až moc uvolněná a on až moc cestuje. To by nefungovalo.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena v tomto znamení je pořád zahloubaná a romantická. Nikdy ji okolní svět nenudí, je srdcařka a neustále věří na lásku. Je univerzální, dobrodružná a přátelská. Díky tomu se může spřátelit s kdekým, bez ohledu na to, kde je.

    Hodí se k ní:

    Rak: Rak muž hledá svou jedinou životní lásku a žena Blíženec hledá muže, který bude chtít jen ji. Tahle romantická znamení si vzájemně velmi rozumí, a to až do morku kostí.

    Váhy: Obě tahle znamení si vychutnávají fyzickou a duševní stimulaci. Nikdy se spolu neunaví, vždy budou zároveň nezávislí a flexibilní. Skvělá kombinace!

    Nehodí se k ní:

    Štír: Blíženec žena je až moc pohodová a uvolněná pro ohnivé muže Štíry. Jejich vztah by byl až moc žárlivý a výbušný. Žena Blíženec potřebuje stabilitu, a tu by se Štírem nenašla.

    Panna: Muž ve znamení Panny bude pro ženu ve znamení Blíženců až moc tichý a vážný. To by ji dovádělo k šílenství.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Raka je ambiciózní, ale vždy laskavá. Přitahují ji lidé, kteří s ní sdílejí stejné vášně. Má tendenci být někdy až moc citlivá, ale to je jen kvůli její vysoké emoční inteligenci. Má velký smysl pro humor a baví ji rozveselovat ostatní.

    Hodí se k ní:

    Váhy: Muž ve znamení Váhy je stabilní a sebejistý. Má rád rovnováhu jak v osobním, tak profesním životě. Je vysoce kompatibilní se ženou ve znamení Raka a ona se s ním bude cítit v bezpečí.

    Beran: Muž Beran je stabilní a stojí pevně na zemi. Vzhledem k tomu, že žena Rak má sklon být přehnaně emotivní, je Beran ideální typ muže pro ni, aby byla v pohodě.

    Nehodí se k ní:

    Štír: Muž v tomto znamení je moc vášnivý a intenzivní, spolu by jim to neklapalo, protože by jeden na druhého žárlili.

    Střelec: Obě znamení jsou trochu plachá, pokud jde o vyjadřování, ovšem spoustu věcí cítí podobně. Nedostatek správné komunikace může znamenat pro tohle spojení pohromu.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena Lvice má své ego a moc dobře to ví. Potřebuje být uctívaná,, a když najde lásku, je věrná a vytrvalá. Potřebuje partnera, který je silný a neméně temperamentní.

    Hodí se k ní:

    Blíženci: Muž Blíženec je laskavá bytost, která bude pro svou Lvici dělat cokoliv, aby věřila a cítila, že je milována. Bude obdivovat její osobnost a taky ,sílu.

    Štír: Stejně jako Lvice, i muž Štír je vášnivý – zvláště pokud oprav,du miluje. Nikdy ale není dominantní. Obě znamení mají smysl pro loajalitu. Jakmile k sobě najdou cestu, jen těžko je někdo rozdělí.

    Nehodí se k ní:

    Vodnář: Vodnář muž se dává Lvici cele a totéž žádá od ní. Jenže žena Lev potřebuje někoho, kdo bude po jejím boku a nikdy ji nezavře do své jeskyně.

    Kozoroh: Rázná a svobodná povaha Kozoroha je v rozporu s vysoce motivovanou ženou Lvicí. Jenže Kozoroh se nedá řídit ani organizovat. Tyhle dva prostě spolu být nemůžou.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena Panna se ztrácí uvnitř svých vlastních myšlenek. Je přemýšlivá a klidná. Pokud miluje Panna, je velmi zranitelná a snaží se ze všech sil, aby tu zranitelnost skryla. Je špatně čitelná na začátku vztahu, ale jakmile ji dostanete, bude navěky vaše.

    Hodí se k ní:

    Váhy: Muž v tomto znamení je vytrvalý. Když se jeho pozornost upne na ženu Pannu, nic ho nezastaví, dokud nezíská její srdce. Je logický a starostlivý a nikdy jí nezlomí srdce.

    Kozoroh: Kozoroh muž bude „tahat“ ženu Pannu z její ulity. Nezastraší ho její tajemné nitro. Jakmile se Panna otevře a odhalí své nádherné já, vznikne šťastné spojení.

    Nehodí se k ní:

    Rak: Obě tato znamení jsou intenzivně citlivá, takže je těžké, aby spolu dobře vycházela.

    Ryby: Stejně jako Panny, i muž Ryba je tichý a přemýšlivý. Oba by spolu byli pravděpodobně nespokojení, protože by nebyl nikdo, kdo by začal s komunikací.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Váhy je nejuvědomělejší ze všech znamení zvěrokruhu. Ví, co chce, a neskončí, dokud to nedostane. Je logická a vyvážená. Nikdy se nespokojí s ničím jiným než s tím nejlepším. To ji pohání kupředu.

    Hodí se k ní:

    Střelec: Muž Střelec bude se střízlivou Váhou velmi spokojen. On má svobodného ducha a ona je pragmatická, takže dohromady tvoří skvělou dvojici. On jí otevře mysl směrem do světa, ona ho dostane zpátky na zem. Harmonické spojení.

    Lev: Tahle dvě znamení jsou velmi loajální. Žena Váhy kontroluje ego Lva a on ji inspiruje svou hravostí. Lev a Váhy jsou skutečné spřízněné duše.

    Nehodí se k ní:

    Kozoroh: Muž Kozoroh je příliš bezcílný pro cílově orientovanou ženu Váhy. Ta vidí jeho smysl pro dobrodružství a svobodomyslnost jako lenost. I když mezi nimi může být chemie, rychle vyhoří.

    Ryby: Muž ve znamení Ryb má nulovou toleranci pro vysoce citlivou Rybu. Ona je nestydatě upřímná a ve spojení s Rybou by to neklapalo.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Nejnáročnější ze všech znamení. Žena Štír je velmi emocionální, žárlivá a vášnivá. Její nároky jsou vysoké po stránce psychické i fyzické. Její sexuální apetit je často ohromující a její smysl pro černý humor jen málokdo snese. Když se ale někdo takový najde, zatočí se celý svět.

    Hodí se k ní:

    Kozoroh: Muž v tomto znamení má kritické myšlení a je trpělivý, to z něj činí ideálního partnera pro nebojácnou a vášnivou Štírku. Kozoroh a Štír si skutečně naplno vychutnávají svou společnost. A kromě toho – panuje mezi nimi neuvěřitelné sexuální napětí a nikdy nezhasne.

    Lev: Muž Lev je stejně jako žena Štír vášnivý. Proto jim to spolu může vyjít. Ona v něm bude cítit loajalitu, ale taky vášeň a nezávislost. Hvězdné spojení.

    Nehodí se k ní:

    Štír: Muž Štír by se měl ženě Štírce vyhýbat. Tohle spojení by bylo tak moc intenzivní, že když byste přidali jen trochu víc paliva, shořeli byste. Fyzické spojení by sice bylo úchvatné, ale romantika by byla toxická.

    Blíženci: Muž Blíženec je až moc velký romantik pro intenzivní Štírku. Ta si o něm bude myslet, že je kýčovitý, a vůbec jí to nebude připadat erotické. Muž Blíženec by se na ženu Štíra moc upnul a ta by se s ním udusila. Nebrat.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Střelce nezná strach. Ona je královnou dobrodružství a svobody. Vždy bude taky následovat své srdce – tam, kam ji povede. Když hledá lásku, pak hledá někoho, kdo by se podílel na její touze po dobrodružství a dobyl s ní svět.

    Hodí se k ní:

    Beran: Muž Beran a žena Střelec jsou sociální motýli, kteří touží po dobrodružství. Milují ztřeštěnosti, ale i toleranci. Jejich vztah je až po okraj naplněn láskou a radostí.

    Vodnář: Muž Vodnář vždy pomůže ženě Střelci, aby rostla její osobnost. On taky dokáže pochopit její žízeň po dobrodružství a vychutná si s ní divoký a vynalézavý sexuální život.

    Nehodí se k ní:

    Býk: Muž Býk nikdy nenajde v očích ženy Střelce stejnou jiskru. Dává přednost životu při zemi a doma, zatímco ona chce létat. Touhu muže Býka po stabilitě nemůže žena Střelec nikdy naplnit.

    Panna: Muž ve znamení Panny potřebuje pořádek a ujištění. Žena Střelec mu nebude slušet, protože ona je dost zaneprázdněná výhledem do budoucna, zatímco on je příliš zaneprázdněn životem v přítomnosti.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Kozoroha je cílevědomá, zábavná a milující. Má fantastický smysl pro humor. Někdy je ale vážná a introvertní, má ale spoustu trpělivosti a úžasnou schopnost řešit problémy.

    Hodí se k ní:

    Ryby: Může se zdát, že citlivá povaha Ryb nebude pasovat k povaze Kozoroha. Ovšem opak je pravdou – obě znamení spolu vytváří perfektní dvojku. Kozoroh přispívá ke stabilizaci neklidné Ryby a zároveň poskytuje pocit bezpečí. Muž Ryba zase pomáhá přinést trochu světla do vážného světa ženy Kozoroha.

    Panna: Muž Panna je pro ženu Kozoroha spřízněnou duší. Ani jeden není přehnaně vášnivý a emocionální, ale když mezi nimi vznikne láska, je hluboká a trvalá. Ačkoli je svazek poměrně klidný, jim to nevadí.

    Nehodí se k ní:

    Lev: Muž Lev se k ženě ve znamení Kozoroha nehodí ani náhodou. Je totiž nepředvídatelný, což žena Kozoroh nepotřebuje. Lev navíc musí být středem pozornosti a ona má mnohem důležitější věci na mysli.

    Beran: Muž Beran a žena Kozoroh spolu nemůžou být. Veselost, bezstarostnost spolu s rozumem a logikou nejdou dohromady. Kozoroh žena potřebuje partnera, který myslí na budoucnost, a Beran je moc zaneprázdněn velkým dobrodružstvím.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Vodnáře jde vždy kupředu. Je od přírody kreativní a vždy hledí na zlepšení a inovaci. Nesnáší, když by ji chtěl někdo zavřít do krabice. Potřebuje nespoutanost, volnost, nikdo ji nemůže svazovat.

    Hodí se k ní:

    Váhy: Muž ve znamení Váhy se snadno spojí s pružnou Vodnářkou. Obě znamení jsou sociální, Váhy ocení kreativitu ženy Vodnářky a budou se snažit ji pronásledovat. Spolu jim to bude klapat, protože se vzájemně budou stimulovat a vzrušovat.

    Blíženci: Obě znamení jsou okouzlující, když jsou spolu, mají sílu na všechno. Sex mezi nimi je úžasný, protože oba rádi experimentují. Muž Blíženec se prostě k ženě ve znamení Vodnáře hodí.

    Nehodí se k ní:

    Štír: Je moc žárlivý a nezávislá žena Vodnářka by nebyla šťastná. Ona nechce být zkrocená a Štír by její nespoutanost dlouho nevydržel. Nevhodné spojení.

    Ryby: Muž ve znamení Ryb je moc náročný a ke svobodomyslné Vodnářce se nehodí. Stejně jako Štír, i muž Ryba potřebuje hodně pozornosti a péče. Ryba je závislá, ale Vodnářka je pravý opak.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Žena ve znamení Ryb je složitá bytost, kterou je těžké pochopit. Je citlivá, emocionální a pozorná, taky kreativní a pořád ji něco zajímá. Zároveň je plachá a někdy roztržitá. A je i hodně přemýšlivá.

    Hodí se k ní:

    Rak: Muž ve znamení Raka je soucitný a obě znamení jsou v souladu se svými emocemi. Panuje mezi nimi taky pocit bezpečí, který vzájemně sdílejí. Rak muž je přirozený ochránce a Ryby tuhle vlastnost oceňují. Láska mezi nimi bývá dlouhotrvající.

    Kozoroh: Muž Kozoroh se nenechá odradit tendencí Ryb k zasněnosti a nedostatku pozornosti. Poskytuje ženě Rybě potřebný základ a pevnou kotvu. Umí taky pochopit její citlivou povahu a vnímat ji jako roztomilou. Jí zase imponuje jeho moudrost a logika.

    Nehodí se k ní:

    Blíženci: Muž ve znamení Blíženců je moc upřímný, takže by mohl snadno zlomit srdce Ryby. Rád flirtuje, a to citlivé Rybě ubližuje. Blíženec muž je pro ženu Rybu moc svobodomyslný a nerad ujišťuje o své lásce.

    Váhy: Muž ve znamení Váhy se pro ženu Rybu nehodí ani trochu. Dovedl by ji totiž k slzám. Jeho potřeba sociální stimulace by vyvolávala v Rybě beznaděj a taky šílený smutek. Ne!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz