Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 kouzel jako ochrana před lidmi, kteří vám škodí nebo chtějí odlákat partnera!

/
  • (Shutterstock)
    11. listopadu 2016 ● 06:00

    Nemusíte sedět se založenýma rukama a pasivně přijímat bezpráví. Naučte se používat magii na svou ochranu. Bílá magie není nebezpečná. Když je vaše srdce čisté, nikdy nehrozí, že byste dělali něco proti karmickému zákonu. A jak na to? Ileana Abrevová z Austrálie provozuje duchovní praxi, pořádá workshopy zaměřené na magii a spirituální záležitosti. Její jednoduchá kouzla vám pomohou, jak se dostat z problémů.

  • 1.

    Bílá magie neubližuje, ale pomáhá

    Autor: Shutterstock

    Podle čarodějky Ileany Abrevové fungují tahle kouzla na kohokoli, třeba na vašeho šéfa, tchyni nebo souseda. Lze je použít i na objekty a negativní mocnosti, kterých se chcete zbavit. Tahle metoda prý zastaví negativní energii přímo za letu. Ta pak zamrzne, ztratí směr i záměr a spadne pomalu na zem. Slouží i jako varovný signál pro ty, kteří k vám záměrně posílají negativní energii. Důležité je, abyste dodrželi rituály a zároveň zůstali pozitivně naladěni.

    Nikdy si neříkejte: Funguje to už? Místo toho řekněte: Funguje to! Cítím to. Kouzla jsou pouze prostředky, jak se soustředit na pomoc přirozených energií, které zhmotní vaše potřeby. A ještě něco čarodějka Ileana radí: Před každým kouzlem si shromážděte všechna fakta. Pokud nemáte jistotu, neměli byste vyřknout konkrétní jméno!

  • 2.

    Uzly lásky

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Nedá vám někdo pokoj? Na kousek provazu uvažte sedm uzlů. Pak je vhodné „obléknout“ růžovou svíčku i provaz levandulovým esenciálním olejem. Svíčku zapalte a vizualizujte si pokoj a mír pro osobu, která s vámi chce bojovat. Dotyčný vás pak nechá na pokoji.

  • 3.

    Zamkněte je

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Přivažte modrou mašli na klíč od vašeho bytu – ten uzamkne všechny nezvané energie, které se snaží dostat k vám domů.

  • 4.

    Červené prádlo naruby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Potřebujete se ochránit před lidmi, kteří k vám vysílají negativní energii? Nebo před lidmi, kteří by chtěli zničit váš milostný život? Oblékněte si naruby červené spodní prádlo!

  • 5.

    Nepředvídatelné události

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Nikdy nezůstávejte bez ochrany před situacemi, které nemůžete předem odhadnout. Svažte proto modrou, červenou a bílou stužku dohromady a noste ji pořád u sebe.

  • 6.

    Proti pomluvám

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Šíří někdo pomluvy, které se týkají vás a vaší rodiny? Vezměte černou svíčku a vryjte do ní jméno osoby, která pomlouvá. Svíčku pak dejte do mrazničky a pomluvy brzo přestanou.

  • 7.

    Už žádný protivný šéf

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Napište jméno šéfa na kousek papíru a ten polijte medem. Několik dní si papíru nevšímejte a uvidíte, jaké změny nastanou. V případě potřeby opakujte. Chování šéfa se změní k lepšímu!

  • 8.

    Problémový kolega

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Smíchejte půl čajové lžičky drceného či mletého římského kmínu se lžičkou suché anděliky. Směsí pak posypte pracovní prostor kolegy. Vizualizujte si přitom, že dotyčný kolega už s vámi i ostatními vychází dobře nebo že si našel novou práci.

  • 9.

    Kouzlo proti zlu

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V úterý si kupte dvanáct větších chilli papriček. Do každé z nich vetřete ricinový olej a pak si umyjte ruce. V noci vyjděte ven, sedněte si třeba na balkon nebo zahradu, z papriček si udělejte kolem sebe kruh. Pak přes sebe přehoďte modrou látku (nebo modré prostěradlo) a vizualizujte si, jak všechno zlé mizí a vaše duše je ochráněná.

  • 10.

    Nech mého partnera na pokoji!

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokouší se vám někdo odlákat milovanou osobu? Napište její jméno na velký kus papíru. Na něj nasypte trochu vilínu a hnědý nerafinovaný cukr a papír sbalte. Převažte ho červenou stužkou a schovejte pod postel milované osoby – udržíte tím ruce nenechavé chobotnice z dosahu vaší lásky.

  • 11.

    Proti škodícím lidem

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Smíchejte rozdrcený rozmarýn se dvěma kapkami majoránkového esenciálního oleje, až se vytvoří pasta. Tu pak vetřete do růžové svíčky. Do ní vryjte jméno člověka, který škodí každému, s kým přijde do styku, a jehož negativní působení chcete zastavit.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz