Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Andělská numerologie: Přečtěte si poselství svého ochránce

/
  • Neodmítejte pomoc andělů...
    Neodmítejte pomoc andělů... (profimedia.cz)
    22. listopadu 2016 ● 10:00

    Setkáváte se stále se stejným číslem, třeba na hodinách,  značkách automobilů, na pokladně v obchodě i v označení parkovacího místa? Zamyslete se. Možná vám andělé chtějí něco říct. Známý angelolog Emanuel Swedenborg tvrdil, že řeč a písmo andělů tvoří jen čísla, protože jinak není jejich moudrost možné popsat. A číselné jsou i vzkazy, kterými andělé komunikují s lidmi.

  • 1.

    111

    1
    1
    Autor: shutterstock.com

    Měli byste pozorně kontrolovat své myšlenky a přemýšlet nad tím, co vlastně chcete. Uklidněte se, zastavte a rozvažte, kdo jste a kam vlastně směřujete.

  • 2.

    222

    2
    2
    Autor: shutterstock.com

    Jestliže stále narážíte na kombinaci čísel 222 nebo 2222, znamená to, že se vaše plány začínají plnit, ale musíte je dál podporovat a věnovat se jim. Nepropaste možnost, kterou vám vyšší síly poskytují. Nezapomínejte pozitivně myslet, věnujte se vizualizaci a afirmacím.

  • 3.

    333

    3
    3
    Autor: shutterstock.com

    Váš ochránce vám nabízí pomoc. Myslete na to a nebojte se ho o ni požádat.

  • 4.

    444

    4
    4
    Autor: shutterstock.com

    Váš anděl se rozhodl vám připomenout, že je nablízku a můžete počítat s jeho podporou. Ani v obtížné situaci nepropadejte zoufalství. Pamatujte, že vás strážce vás ani za nic neopustí.

  • 5.

    555

    5
    5
    Autor: shutterstock.com

    Pokud stále narážíte na spojení 555, pak to podle andělské numerologie znamená, že vás brzy čekají závažné změny a události. Není známo, zda budou pozitivní nebo negativní. Snažte se zachovat klid, vždyť ke kladným změnám vedou jen kladně orientované myšlenky.

  • 6.

    666

    6
    6
    Autor: shutterstock.com

    Pro mnohé velmi zlověstná kombinace tří šestek signalizuje, že věnujete neúměrnou pozornost materiálním věcem. Budete-li věnovat nějaký čas také svojí duši a dosáhnete lepší harmonie mezi tělem a duchem, budou uspokojeny také vaše materiální nároky.

  • 7.

    777

    7
    7
    Autor: shutterstock.com

    Andělé říkají, že vaše sny se naplňují. Jde o velmi příznivé spojení. Povedete-li si i nadále stejně, očekávejte jen dobré události. Vyšší síly vás shledaly hodnými skutečných zázraků. Brzy se o tom přesvědčíte.

  • 8.

    888

    8
    8
    Autor: shutterstock.com

    Připravte se k uzavření nějaké zvláště důležité etapy své existence. Osmičky sdělují, že nastal čas sklízet a vychutnávat si plody svého úsilí. Navíc jde o číslo naděje sdělující, že zdaleka ne vše je ztraceno a je třeba jít dál. Snad budete muset opustit něco nepotřebného a s vděčností přijmout něco nového.

  • 9.

    999

    9
    9
    Autor: shutterstock.com

    Vyšší síly s vámi počítají a vyzývají vás pustit se neprodleně do práce na sobě samých i na světě okolo. Také devítky mohou znamenat ukončení závažné životní kapitoly. Někdy připomínají, že ne vše bylo náležitě uzavřen, že je třeba dokončit něco, co jste opustili, aby pak uvolněné místo mohly zaujmout nové dary vesmíru.

  • 10.

    000

    0
    0
    Autor: shutterstock.com

    Připomínka všeobjímající lásky a také sdělení, že jste se vypořádali s úkolem důležitým pro vás i pro ostatní. Nula připomíná kruh a může sdělovat, že nějaká situace ve vašem životě svůj kruh dokončila a brzy se uzavře.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz