Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kde najdete svého anděla strážného? Třeba v hudbě, ptačím pírku nebo v duze

/
  • (Shutterstock)
    10. prosince 2016 ● 06:00

    Věříte na ně? I kdyby ne, jim to vůbec nevadí. Stejně jsou stále připraveni vám pomáhat. Navažte s nimi kontakt a uvidíte. Poradíme vám, kde na vás vaši andělé čekají a jak k nim můžete nalézt cestu. Není to tak těžké, stačí se pozorně dívat kolem sebe.

     

  • 1.

    Jak najít svého anděla

    Autor: Shutterstock

    V jejich ochranu věří bez ohledu na náboženství stále více lidí. Každý máme toho svého, který má na starost jen a jen nás. Dnes a denně nám posílají vzkazy a signály, aby nás ochránili nebo jen vyjádřili svůj názor, ale jen málokdo jim rozumí. Máme pro vás návod, podle kterého se můžete naučit v jejich znameních číst. Předně musíte být klidná a uvolněná a nechat se vést svými pocity. Podstatné je chtít porozumět a aktivně hledat znamení. Úkolem andělů není řešit vaše problémy za vás, ale poskytnout vám útěchu. A kde všude můžete hledat své anděly?

     

  • 2.

    OBLAKA ŠTĚSTÍ

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Právě mraky patří mezi anděly oblíbené komunikační prostředky. Fungují jako prostředníci vzkazů našich zesnulých blízkých, které nás mají uklidnit. Kolikrát se vám stalo, že jste se zadívala na oblohu a mraky se náhle začaly měnit a připomínat něco nebo někoho, koho jste milovala nebo milujete? Tato andělská znamení jsou prostým poselstvím, že jste také milována a vaši blízcí jsou navzdory smrti stále s vámi. Kdykoli se zadíváte do oblak, vždy tam nějaké symboly najdete. Rozptýlíte tím chmurné myšlenky a zjistíte, že v nebi jsou bytosti, kterým na vás záleží a dávají na vás stále pozor.

     

  • 3.

    HUDEBNÍ POSELSTVÍ

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Hudba všeho druhu v nás vyvolává vzpomínky, emoce a probouzí intuici. Jestliže vám tedy nějaká píseň připadá v daný moment důležitá a dává smysl v souvislosti s vaší konkrétní situací, tak taková opravdu je. Andělé vám jejím prostřednictvím vzkazují své poselství nebo udělují radu. Stačí důvěřovat svému prvnímu dojmu. Můžou vám tak poradit, jakou cestou se máte vydat nebo vás mohou utvrdit o své přítomnosti a podpoře.

     

  • 4.

    ANDĚLSKÁ PÍRKA

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Andělé pokládají své navštívenky v podobě ptačích pírek na ta nejnepravděpodobnější místa. Do výtahu, na sedačku v autě nebo třeba do příborníku. Vnímejte je jako potvrzení něčeho, pro co jste se už rozhodla, ale stále máte jisté pochyby. Pokud objevíte peříčko jinde než pod klecí vašeho papouška, považujte ho za odpověď na myšlenku, která se vám právě honila hlavou nebo vás napadla při jeho nálezu. Andělé se nám tak snaží dodat odvahu. Ujistit nás, že jsme na správné cestě a stojí za to dál bojovat.

     

     

  • 5.

    KDYŽ PRŠÍ PENÍZE

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Našla jste zapomenutou pětikorunu v kapse nebo dvacku na chodníku? Mince andělé používají často k tomu, aby nám poradili. Význam hraje místo, kde minci najdete, její hodnota, stáří i materiál, z něhož je vyrobena. Důležité může být i to, co je na ní napsáno. Z toho všeho můžete vyčíst andělský vzkaz. Až příště nějakou najdete, buďte si jistá, že se tak určitě nestalo náhodou. To se vám andělé snaží sdělit, že na vás dávají pozor a máte v nich oporu.

     

  • 6.

    DUHOVÝ VZKAZ

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Spatříte-li duhu, můžete ji pokládat za odpověď na vaši přímou žádost směrovanou k andělům. Říkají tím, že se o vaše problémy postarají. Berte ji jako pokyn k tomu již do ničeho nezasahovat a nechat vyšší bytosti vše zařídit podle jejich úvahy. Duhu si ale nepředstavujte jen klasickou dešťovou. Platí i ta na kaluži benzínu či oleje nebo napsané slovo „duha“, které si přečtete na billboardu, případně v novinách.

     

  • 7.

    VNITŘNÍ HLAS

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokud prožíváte něco naléhavého nebo vás trápí velký stres, mají andělé jediný způsob, jak se s vámi spojit, a tím je přímá komunikace. Promlouvají tichými tóny, náhlým vnuknutím nebo telepaticky. Uslyšíte například hlas, který vás varuje před něčím, co máte v plánu. Najednou vás přepadne nutkavý pocit udělat něco neobvyklého, dostaví se náhlé prozření či změna úhlu pohledu.

     

     

     

Autor: red/aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz