Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Horoskop zdraví na rok 2017: Jak to vidí kartářka a astroložka Dagmar Kludská

/
  • (shutterstock.com)
    19. prosince 2016 ● 06:00

    Nový rok bude ve znamení určitého zvolnění a také řádu, protože Kohout, který mu vládne, má rád vojenský dril. Věci, které nás tížily, se srovnají, i když to nebude vždy lehké. Nový rok bude trochu uhoněný, proto dbejte na odpočinek, relax, věnujte se rodině a upevňujte partnerské i přátelské vztahy. A pokud jde o zdraví? Co nás čeká podle Dagmar Kludské?

  • 1.

    Ohnivý Kohout bude uhoněný, takže je potřeba relaxovat

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2017: Jak to vidí kartářka a astroložka Dagmar Kludská • Adam Balažovič/BPŽ

     

    Rok Ohnivého Kohouta bude ve znamení nových příležitostí, takže lidé se budou muset více snažit. Ovšem pozor, raději bez hazardování. Bude to uhoněný rok a velmi vytížený, takže bychom si měli dávat pozor na krevní tlak a zejména na zažívání, které nás bude více trápit. Je potřeba hodně pít, hýbat se, a hlavně si udržovat pozitivní pkdy to nebude jednoduché. Nutné je tedy oprostit se od práce a taky dát prostor odpočinku.

  • 2.

    Beran (21. 3.-20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Berani jsou sice tvrdí, ale křehcí. Mívají slabší psychickou výdrž, která je dokáže snadno přivést až k depresi. Raději se tedy vyhýbejte po celý rok stresujícím situacím, z přílišné nervozity by vás mohly bolest slinivka, játra, žlučník nebo zuby. Pokud jste až moc aktivní, přemýšlejte o zklidnění, abyste si nezpůsobily drobný úraz.

     

     

     

     

  • 3.

    Býk (21. 4.- 21. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Býci obecně trpí na krk a všechny orgány v něm, pohlavní orgány a kůži. Často je bolí záda, to proto, že Býci patří ke znamením, která se v práci ráda ztrhají. V příštím roce si dávejte pozor na kožní problémy, jež by mohly být přímým důsledkem pochroumané psychiky. Rozhodně nepodceňuje ani tu nejmenší vyrážku a raději jděte k lékaři.

     

     

     

     

  • 4.

    Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci mívají problémy s klouby, rameny, s nervy a dýchacími cestami. Vaše klouby potřebují správný přístup a vhodný pohyb. Dopřávejte si detoxikační kúry, snažte se více hýbat. Jako Blíženci nemáte moc trpělivosti, ale zkuste to vydržet a kombinujte pohyb s meditací. Na začátku roku vám klesne nálada pod bod mrazu, protože se vám zřejmě nevyhne drobné nachlazení. Snažte se tomu předejít vhodným oblečením.

     

     

  • 5.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Raky trápí velmi často hrudník, játra, slezina i zažívací trakt. Velmi často také podléhají návykovým látkám a jen těžko se svých závislostí zbavují. Chladnější počasí začátkem roku vás může rozladit, takže si hlídejte klouby a taky zažívání. Jezte střídmě a nasaďte si přísnější režim. Nedivte se, že vás přepadnou častěji průjmy, nadýmání nebo větší únava.

     

     

  • 6.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Vaše zdraví bude v novém roce poměrně stabilní, a to díky dobré konstelaci planet. Přesto si dávejte pozor na nesprávný způsob stravování, který u vás může vyvolat výraznější potíže s oběhovou soustavou. Jakmile upravíte jídelníček, vrátí se vše do normálu. Rozhodně taky dopřejte tělu odpočinek, nejlépe v letních měsících. Naučte se ventilovat svoje pocity, abyste neupadali do splínu. Pozor při řízení auta.

     

     

  • 7.

    Panna (24. 8. – 23. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V novém roce byste měli být opatrní na svoje tělo. Hlavně na břicho, zažívací trakt a játra. Váš imunitní systém může začít stávkovat, takže zejména na konci roku 2017 vás mohou postihnout virové či bakteriální onemocnění. Po celý rok byste měli pracovat na posílení imunity. Nepodceňujte svoje schopnosti a fyzické limity. Nezapomeňte chodit i na stomatologické prohlídky, hrozí vám trable se zuby. Ženy Panny by zase neměly zapomenout na gynekologickou prevenci. Pozor též na možné otravy jídlem.

     

     

  • 8.

    Váhy (24. 9. – 23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Dávejte si pozor na ledviny, které nefungují úplně na 100 %, takže se vaše tělo hůře zbavuje škodlivých látek. Dbejte tedy na odlehčený jídelníček a vyhýbejte se alkoholu a těžkým jídlům. Sledujte také, jestli vás netrápí otoky nebo bolesti dolních končetin, z úrazů vám hrozí pády a naštípnutí kostí. Pozor při zvedání těžkých předmětů, abyste si nezablokovali páteř.

     

     

     

  • 9.

    Štír (24. 10. – 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2017 mohou zrozence Štíra potrápit záněty v oblasti rozmnožovacích orgánů, a to nejen muže, ale i ženy. Nesnažte se je léčit sami, raději si nechte poradit od odborníků. Pokud jste v roce 2016 začali se zdravým životním stylem, pokračujte v něm a pokuste se eliminovat stres. Relaxujte, odpočívejte. Mnozí Štíři začnou běhat, ale předtím si nechte pořádně zkontrolovat srdce. Mějte se jen na pozoru před ohněm, abyste se nespálili.

     

     

     

  • 10.

    Střelec (23. 11. – 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Vy budete v novém roce muset hodně relaxovat a meditovat, abyste si uchovali zdravý rozum a nadhled. Pozor si dejte též na záda a nemoci krve. V období úplňku a novoluní si dopřávejte pravidelně půst či detoxikační kúr. Opatrní buďte při řízení a také si dávejte pozor na to, kam šlapete, hrozí vám vyvrknutí kotníku či dokonce zlomenina. Jinak se nebojte, většina z vás se bude těšit z relativně dobré zdravotní kondice.

     

     

  • 11.

    Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V novém roce si dávejte pozor zejména na bolesti hlavy, jejich příčinou bude zřejmě přílišná nervozit. Zkuste se zklidnit, třeba pomocí jógy. Objevit se u vás mohou také žaludeční problémy, které budou způsobeny spíše psychikou, nikoli stravováním. Naučte se více svěřovat, aby se vám ulevilo. Možná vás v novém roce čeká operace, pokud ji plánujete, pak raději na jaro nebo podzim.

     

     

  • 12.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Vodnáři budou v novém roce sršet energií, takže bude výborná i vaše psychická a fyzická kondice. Nezapomínejte ale ani na zdravou výživu. Váš organismus má sice skvělou imunitu, ale nic se nemá přehánět. Pravidelně se stravujte, nevynechávejte žádné jídlo – vy potřebujete řád i v jídle. Pozor na případné úrazy na zahradě, pokud nějakou máte.

     

     

     

  • 13.

    Ryby (21. 2.-20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V letošním roce měly Ryby více zdravotních problémů. V roce 2017 to bude určitě mnohem lepší. Od ledna vás sice může sužovat neustálé nachlazení, ale nic dramatického to nebude. Jen se raději vyhýbejte místům, kde je hodně lidí. Pokud jde o jídelníček, zvyšte konzumaci oříšků a suchých plodů, vhodná je pro vás šťáva z červené řepy. Po celý rok poslouchejte pozorně svoje tělo, pozor si dejte zejména na zuby, hlavně dásně.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz