Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak si v roce 2017 podle feng-šuej přičarovat peníze? Poradí vám kouč Jiří Černák

/
  • (Shutterstock)
    23. prosince 2016 ● 06:00

    Nový rok bude ve znamení Ohnivého Kohouta. Jaký bude, pokud jde o finance? Zbohatneme, nebo naopak o peníze přijdeme? Odborník přes feng-šuej Jiří Černák nám poradí, jak na to, aby se nás peníze držely.

  • 1.

    Co nás čeká v novém roce?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak s pomocí feng-šuej získat v roce 2017 peníze: Radí Jiří Černák • 

     

    V roce 2016 jsme se měli zaměřit na příležitosti a v novém roce bychom je měli dotáhnout do konce. Jak nám v tom může pomoci energie Ohnivého Kohouta? „Přinese lidem možnost soustředit se na detail a taky na dokončení věcí či jejich zkvalitnění. Jestli se vám tedy podařilo v roce 2016 čapnout příležitost za pačesy, v roce 2017 budete mít příležitost ji zužitkovat,“ říká Jiří Černák.

     

  • 2.

    Halíře dělají talíře

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokud jde o peníze, platí heslo: Halíře dělají talíře. Snažte se dávat každou korunu stranou a na konci roku se možná budete divit. Nezaměřujte se tedy na rychlé zisky, v roce 2017 spíše skládejte peníze po malých částech. Jedině tak můžete skutečně zbohatnout. Energie peněz patří do energie kovu, takže pokud chcete tuto energii podpořit, a tak k sobě přitáhnout peníze, určitě si do bytu pořiďte spoustu kovových doplňků, které se lesknou a třpytí.

     

  • 3.

    Misky plné mincí

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Stejně tak neuděláte chybu, když si do bytu rozmístíte do nejrůznějších misek (samozřejmě kovových) mince. Osvědčují se i čínské mince, které mají uprostřed otvor. Čím větší, tím lepší a ideální je provázat je červenou nebo zlatou stuhou a navázat je třeba na rostliny. Mince byste měli mít stále na očích.

     

  • 4.

    Přitáhněte si bohatství

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Chcete-li si do života přitáhnout více peněz, zaměřte se také na zónu bohatství ve svém bytě. Ta se vyskytuje v levém zadním rohu a tohle rozmístění můžete aplikovat na celý byt nebo na jednotlivé pokoje. V levém zadním rohu byste měli mít talismany, které souvisejí s bohatstvím – kromě mincí jsou to pokojové rostliny ve tvaru stromků nebo třínohá žába pro štěstí, která symbolizuje příliv bohatství.

     

     

  • 5.

    Pořádek i košaté rostliny

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Aby mohla ve vašem bytě proudit správně energie bohatství, nesmí jí nic překážet v cestě. Udržujte pořádek, utírejte prach, vše, co je zbytečné, vyhoďte. Starejte se o květiny a vhodné je pořídit si košaté – symbolizují rostoucí finance. Z bytu také odstraňte vše, co připomíná nedostatek peněz – účtenky, tramvajenky, faktury, prostě vše, co už nepotřebujete. A ještě něco: představujte si, že k vám míří peníze a ani vnitřně je neodmítejte, nepřišly by k vám.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz