Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Peníze v roce 2017: Astroložka Martina Boháčová varuje Lvy před investicemi,Váhy na podzim zbohatnou

/
  • (Shutterstock)
    4. ledna 2017 ● 06:00

    Bude se vám letos finančně dařit a peněz budete mít dost? Nebo to bude trochu z ruky do úst a budete muset hlídat peněženku, aby se vám hned nerozkutálely? Jak to vidí astroložka Martina Blažena Boháčová?

  • 1.

    Jaký bude nový rok v oblasti financí?

     

    Rok 2017 bude po stránce financí velmi náročný. Během února by si lidé měli udělat pořádek v oblasti financí a investic. Pokud to nestihnou, vhodný čas k řešení nastane až koncem roku 2017. Finance mají velký vliv na vztahy ve společnosti, a to nejen ve firmách, ale i v rodinách. Nový rok přinese také témata, která se budou týkat zdražování, zejména v oblasti dopravy a školství. Každopádně rok 2017 bude po stránce financí velmi slibný, záleží ovšem na tom, jak dokážete využít jednotlivé příležitosti. Více se dozvíte v knize Martiny Boháčové – Horoskopy na rok 2017.

  • 2.

    Beran (20. 3. – 20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Berani, kteří pracovali na svých vzorcích duše, v novém roce porostou, ti druzí mohou zažít existenční krizi. Druhá polovina roku bude vhodná pro investice a můžete rozšířit svůj majetek. V říjnu 2017 se Jupiter přesune do znamení Šítra a začne se řešit finanční inteligence Beranů. Budete se muset naučit ještě lépe zacházet s financemi a naučit se „umění vlastnit“.

     

  • 3.

    Býk (20. 4. – 21. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Býci dostali v uplynulém roce velký prostor, aby zvládli téma vlastnění. I v roce 2017 se bude toto téma rozvíjet. Do konce roku byste měli uzavřít všechny záležitosti, které se týkají majetku. Mnoho Býků si bude majetek dělit, ti šťastnější ho získají. Rok 2017 naučí Býky taky více ovládat téma banky, finanční úřady a investice. Ti, kteří mají dobře zpracovány své vzorce duše, na konci roku zbohatnou. Je čas rozšířit majetek.

  • 4.

    Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci se mohou dočkat nejen prestiže v práci, ale také finančního ocenění. Mnozí nastoupí do nové práce, povýší nebo rozšíří svoje podnikání. Dařit se bude jedincům, kteří tvoří. Jakákoli kreativita dojde ocenění. Jedinci pracující ve službách se rozvinou a dostanou prostor v nové činnosti. Bude záležet na tom, co je baví. No, není to perfektní, dělat to, co vás baví, a ještě přitom vydělat penízky? Pamatujte, hlavním úkolem bude v roce 2017 umět vše zpeněžit.

     

  • 5.

    Rak (21. 6. – 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci jsou od přírody pokladníci, a aby se v tomto období udrželi v dostatku, musejí hodně počítat. Ti Raci, kteří si budou hlídat svou pokladnu, zbohatnou a mohou investovat například do nového bydlení. Rok 2017 bude přát jedincům, kteří mají v plánu pořídit si nový byt nebo zkulturnit bydlení stávající. Aby se však peníze sypaly, je nutné udělat si taky pořádek v rodině, zejména se ženami rodu.

  • 6.

    Lev (22. 7. – 23. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2017 je vhodné pořídit si nové auto nebo si dát do pořádku staré. Celý rok bude náročný pro jednání na úřadech, budou se řešit dokumenty a papíry. Začátkem roku by si Lvi měli překontrolovat svoje platby a rozhodně v této době nejsou vhodné žádné investice. Majetní Lvi by si měli zkontrolovat, jak jsou na tom s majetkem, který s někým vlastní. Je všechno v pořádku? V dubnu se vám otevřou dveře k nové práci, začne se vám dařit. Čeká vás úspěch a mnozí dostanou přidáno.

  • 7.

    Panna (23. 8. – 23. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2017 bude pokrčovat období, ve kterém je vhodné investovat. Koupit zahradu nebo nový dům. Některé Panny budou přemýšlet, jak vydělat více peněz. Buď změní práci, nebo si přiberou další. A co takhle podnikání? Panny se hodí do zdravotnictví nebo služeb. Mnoho jedinců pracuje s financemi, Panny jsou totiž spolehlivé a hledí na detaily. I mezi nimi jsou ale výjimky. Tito jedinci pak budou v novém roce ještě více šetřit, bohužel až přehnaně. Ti, kdo žijí s Pannou, vědí, že když chtějí něco vyhodit, musí to udělat tehdy, když se Panna nedívá.

     

  • 8.

    Váhy (23. 9. – 23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Plodné období roku 2017 otevře cestu Váhám k úspěchu. Některé se posunou vpřed a vesmír jim bude přát i v otázce peněz. Zejména na podzim roku 2017 se jim otevře cesta k financím. Získají více peněz a více majetku – ovšem jen ty Váhy, které na sobě zapracují. Váhy se také přesvědčí, že peníze jsou sice důležité, ale že je potřeba si všímat i jiných hodnot. V listopadu byste si měli překontrolovat bankovní účty a soustředit se na to, co vlastníte a s kým. Důležité je umět se otevřít energiím, které přivolávají peníze. Nepodléhejte náladovosti a nebuďte hysteričtí.

  • 9.

    Štír (23. 10. – 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Štíři již od roku 2016 řeší svůj vztah k financím a budou v tom pokračovat i v novém roce. Měli by si uvědomit, v čem jsou šikovní, jak vydělat více peněz a jak lépe pojmout svět kolem sebe. Práce a nový způsob vydělávání peněz, to je téma, o kterém Štíři měli přemýšlet v roce 2016. Teď by si měli udělat jasno, co vlastně chtějí dělat. Pokud to dokážou, můžou zbohatnout a více vydělávat. Můžou se dostat do situace, kdy je bude někdo držet v hrsti kvůli majetku, takže by se měli obklopovat lidmi, kteří jim dají finanční jistotu. Pokud mají dluhy, budou je muset uhradit.

     

     

  • 10.

    Střelec (22. 11. – 22. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci budou v roce 2017 měnit práci, místa a budou se stěhovat. Měli by také zapomenout na všechny nezdary v minulých letech. Šikovní Střelci si v roce 2017 vytvoří takové situace, které jim v příštích letech dovolí zbohatnout. Střelci peníze milují. Zejména od 10. října mají šanci, že budou oceněni i finančně. Budou muset také provětrat svoje úspory, aby jim nikde zbytečně neležely.

  • 11.

    Kozoroh (21. 12. – 19. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Kozorohové musí v roce 2017 vyčistit svůj život ve všech směrech. Aby měli a vlastnili, aby bylo našetřeno a aby byl pořádek. Snažte se ze svého okolí odstranit lidi, kteří mají dluhy, problémy a nedodržují pravidla a mají problémy na úřadech. Pokud nepodnikáte, začněte právě v roce 2017. Jestli na sobě zapracujete, dosáhnete na zajímavou práci, povýšíte a vybudujete ze sebe autoritu. Kozorozi se narodili pro úspěch, ale život jim nedává nic zadarmo. Zejména srpen pro ně bude o penězích. Ale pozor, Kozoroh se nesmí zadlužit.

  • 12.

    Vodnář (19. 1. – 19. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Vodnářům v novém roce přibydou noví klienti či zákazníci, takže to vypadá i na další přísun peněz. Vždy je ale dobré pamatovat na to, že je lepší, když proudění peněz nepochází jen z jedné činnosti. Když totiž jedna přestane fungovat, funguje ta druhá. Zejména v únoru budete řešit peníze – přemýšlejte o tom, jak jich ještě více vydělat. Pozor ale, nedělejte nic kolem financí, čeho byste mohli v budoucnu litovat. V září se zabývejte majetkem a zkontrolujte si, zda vám někde neutíká mezi prsty.

  • 13.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Ryby měly už v minulém roce dost prostoru pro to, aby se zaměřily na svou kariéru a na své investice. Pilní jedinci už na sobě zapracovali a vytvořili si plán, jak více vydělat. Po celý rok 2017 Ryby budou muset pokračovat v tématu: Učím se vlastnit, zacházet s majetkem a investovat. Téměř po celý rok budou muset zhodnotit, co vlastní, udělat si pořádek v tom, co vlastní s někým jiným. Nezadluží-li se se zbytečně, dostanou možnost rozumně investovat. Ryby též mohou řešit dědictví, může to být dědictví, na které mají nárok už nyní, ale také dědictví, které se bude řešit v budoucnosti.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz