Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co vás letos čeká podle zvěrokruhu? Býci najdou lásku, Štíři budou cestovat

/
  • (Shutterstock)
    14. ledna 2017 ● 06:00

    Dáváte si novoroční předsevzetí? Pokud ano, ale letos vás žádné nenapadlo, pak se inspirujte tipy, které vám přináší vaše sluneční znamení. Ještě máte čas, je teprve půlka ledna, třeba se konečně splní váš velký sen nebo přání!

     

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Vy jste sólo hvězd, ale letos budete úspěšní, pokud se do něčeho pustíte v týmu. Pracujte na svém současném vztahu nebo hledejte jiného partnera. Abyste byli úspěšní, měli byste letos zapracovat na kompromisech místo toho, abyste tvrdohlavě trvali na svém.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

     

    Toužíte po slasti? V roce 2017 omezte zejména své toxické návyky, ať už k nim patří cokoli. Nebuďte tak moc shovívaví a hledejte dobrodružství spíše ve zdravé kondici, zdravém jídle a v pohybu venku. Prozkoumejte nové pracovní příležitosti nebo zlepšete svoje dovednosti, abyste se dostali na vrchol.

     

     

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci mají talent skoro na všechno a kamery budou letos mířit přímo na vás. Využijte svoje schopnosti a talent moudře a podporujte svoje tvůrčí schopnosti. Romantické riskování v oblasti lásky se vám může vyplatit, takže máte šanci i na objevení skutečné lásky. Svazky, které vás svazují, opusťte nebo více usilujte o jejich zlepšení.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci milují domov a rádi v něm tráví čas. Letos byste z něj ale měli taky občas vyjít a soustředit se na práci a jiné záležitosti. Renovujte, opravujte, budujte. Možná vás čeká příjemné překvapení v podobě těhotenství. Naučte se zvládat stres, cvičte a dobře spěte. A pokud můžete, předelegujte úkoly, které vás čekají, na profíky.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

     

    Vaše slova a myšlenky potřebují ven, takže mluvte a mluvte! Dejte energii do psaní, výuky či studia, používejte sociální média k šíření vašeho poselství. Najděte tým spřízněných duší a můžete mnohé dokázat.

     

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

     

    Važte si sami sebe a peníze se vám jen pohrnou. V tomto roce se bude dařit těm Pannám, které se nebudou bát a odváží se požádat o cokoli, nejen o zvýšení platu. Jestli se v práci nudíte, zariskujte a hledejte nové příležitosti a nebojte se poohlédnout i mimo město, ve kterém žijete.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

     

    Vy si budete letos pořádně užívat! Máte za zády Jupitera, který vám přinese štěstí, a rozhodně se nemusíte bát investovat a třeba se pustit do podnikání. Už nemusíte být hercem ve vedlejší roli, můžete se stát superstar v té hlavní! Pište, učte se a můžete i vystupovat na veřejnosti, budete mít úspěch všude.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

     

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Zaměřte se na uzdravení své duše a odpuštění. Právě vám končí dvanáctiletý cyklus, kdy jste si zametali cestu pro tu novou, kterou nastoupíte v říjnu 2017. Věnujte se umění, spiritualitě a cestování, to vše by mohlo uklidnit vaši duši. Možná to chce vyzkoušet i jógu.

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

     

    Rok 2017 je o tom, abyste právě vy, Střelci, rozšířili svou síť přátel a vlivných osob a připojili se k těm, kdo budují a tvoří. Hledejte inspirující přátelství a možná znova objevíte část svého života od začátku. Chce to ale trpělivost a vytrvalost.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

     

    Vaše kariéra je v centru pozornosti, takže využijte tuto příležitost a investujte do reklamy či inzerce. Pracujte na svém vztahu s otcem nebo jiným významným mužem, který by vám mohl pomoct. Pokud si nevíte rady, vezměte si k ruce nějakého mentora, kouče či trenéra.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    Pečujte o své vnitřní dítě plné touhy po cestování a poslechněte hvězdy, které vás vyzývají k cestování a expanzi prostřednictvím studia a metafyzického pronásledování. Můžete zahájit podnikání, publikovat své originální nápady, ve všem můžete očekávat úspěch.

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Že by nastal čas se dát s někým dohromady? Zatmění ve vašem intimním osmém dómě by mohlo přinést nějaký společný podnik nebo vám do života přihrát sexy blízkého přítele, případně dokonce rozpoutat silné emoce.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz