Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Test osobnosti: Jste spontánní, nebo potřebujete řád? Vločky odhalí vaši povahu!

/
  • Vločky jsou magické
    Vločky jsou magické (archiv)
    9. prosince 2021 ● 06:00

    Sníh je tajemný... magicky krásný i nebezpečný. A vloček jsou miliardy, každá jiná, každá jedinečná, stejně jako lidé. Najděte tu svou a zjistíte, co to o vás vypovídá. 

  • 1.

    1.

     
    vlocka
    vlocka
    Autor: archiv
     

     

    Dáváte přednost prostým věcem a zavedeným pořádkům. Dokonce i ve vztazích ctíte tradiční role, na experimentování vás příliš neužije.  Říká se, že lidé jsou buď spíš diamant, nebo spíš pšenice. Vy jste ta pšenice. Vaši přátelé i rodina se na vás mohou spolehnout, pozor na přílišnou zkostnatělost.

  • 2.

    2.

    vlocka
    vlocka
    Autor: archiv

     

    Spoléháte  na zajištěnou obranu, jste trochu introverti a hned tak na potkání se nikomu nesvěřujete.  Co se doma upeče, to se doma sní, to je vaše heslo. Jste věrní, berete život vážně a vaše slovo platí.  Pokud chcete v životě opravdu uspět, musíte ale občas vylézt ze své ulity, svět si vás jinak nevšimne.


  • 3.

    3.

    vlocka
    vlocka
    Autor: archiv

     

    Jste veselí, originální a milujete život. Zvědavě zkoušíte každou novotu, neúspěch vás rozhodí jen na chvíli. Rádi se rozmazlujete, jste požitkáři a přinášíte radost vašemu okolí. Na druhou stranu,  trochu nepohodlí snést musíte, to se nedá nic  dělat.

     

  • 4.

    4.

    vlocka
    vlocka
    Autor: archiv

     

    Máte rádi okázalost, a život v nedostatku vás děsí. Máte rádi pěkné věci, pěkné lidi kolem, prestižní práci... Nezáleží vám tolik na pohodlí, jste ochotni tvrdě pracovat, přetvařovat se, ovládat... ale zůstat příliš dlouho v šedivém světě bez radovánek, to vás děsí. Zkuste naplánovat si i radosti, které nestojí majlant, budete pak klidnější.

  • 5.

    5.

    vlocka
    vlocka
    Autor: archiv

     

    Hledáte v kráse řád a v řádu krásu. Z každé práce dokářete udělat tak trochu umění, jste kreativní, ale přitom ne neukáznění. Vaše fantasie ozdobí i všední události, máte prostě dar. Někdy jste však zbytečně vážní a smutní, když vaše představy příiš tvrdě narazí na skutečnost.


  • 6.

    6.

    vlocka
    vlocka
    Autor: archiv

     

    Máte kouzlo, a lidé k vám mají tendenci vzhlížet i když se k nim občas chováte tvrdě. Jste přesvědčeni že víte, co je pro ostatní dobré a nerozpakujete se jim to dávat najevo. Ne, že byste chtěli škodit, jen neumíte dělat kompromisy a ani nevíte, proč byste je vlastně dělat měli. Na druhé straně vám nevadí pro ostatní se trochu obětovat a lámat za ně kopí.  Zkuste se něky podívat na věci očima těch druhých, možná, že vás překvapí, že existují i jiná hlediska.  

          

Autor: neo

Klíčová
slova

test osobnosti vločky sníh magie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz