Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ložnice podle feng-šuej: Aby se v ní lépe spalo i milovalo

/
  • (Shutterstock)
    18. ledna 2017 ● 06:00

    Chcete, aby se ve vašem intimním životě zlepšil i sex a přibylo v něm romantiky? Pak se inspirujte radami kouče a mistra feng-šuej Jiřího Černáka. Možná se nestačíte divit, jaké změny nastanou.

  • 1.

    Na místě záleží

    Video
    Video se připravuje ...
    Ložnice podle feng-šuej: Jak si ji zařídit, aby vám to klapalo v sexu a romantice • Adam Balažovič/BPŽ

     

    Ložnice by měla být chrámem pro partnery, takže aby vám to v ní dobře klapalo, je vhodné, aby byla spíše směrem k severu, severovýchodu, severozápadu nebo západu. Určitě by taky měla být co nejdál od rušivých částí bytu a neměla by být v blízkosti koupelny. Další tipy vám prozradí Jiří Černák.

  • 2.

    Červená barva je oheň

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    I když červená barva může působit rušivě na spánek, pokud jde o erotiku, je to naopak. Stačí třeba červené polštářky nebo doplňky, nemusíte mít celý byt vymalovaný do červena. Ložnici zařiďte smyslně, mělo by v ní být hodně polštářků a jemných látek, příjemných vůní a také intimní osvětlení. Kromě červené barvy funguje podobně i oranžová či růžová barva. Jen to nepřežeňte, jinak se vášeň přemění v agresi a hádky.

     

  • 3.

    Květiny a svíčky

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Smyslnou energii povzbuďte také čerstvými květinami nebo svíčkami, jen je pak nezapomeňte zhasnout. Vhodné jsou také erotické sošky nebo obrazy. Rozhodně uctívejte v ložnici prvek symetrie, kterým podpoříte harmonii ve vašem vztahu.

  • 4.

    Pořádek a minimum zbytečností

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Odstraňte z ložnice všechny překážky a věci, které jsou u vchodu – to proto, aby mohla čchi (životní energie) snadno proudit dovnitř. Tím také pozvete lásku, aby bez překážek vstoupila do vašeho života.

     

  • 5.

    Pozor na květiny

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jestli je váš milostný život v pořádku, prozradí to o vás rostliny. Zejména to, zda jsou zdravé a nevadnou. Vyvarovat byste se měli květin se špičatými listy, kaktusů – ty by rozhodně neměly být nikde v ložnici u postele. Totéž platí o umělých a sušených květinách, které nemají žádnou energii. Doporučuje se, abyste měli v ložnici dvě stejné rostliny, které tvoří pár a symbolizují skutečné partnerství.

  • 6.

    Čistá okna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Čchi k vám přichází okny. Nedá se nic dělat, ale pokud toužíte po oživení vašeho romantického vztahu, udržujte proto okna v ložnici čistá, aby k vám mohlo do ložnice vstoupit co nejvíce energie a také lásky.

     

  • 7.

    Keramické a červené květináče

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Červená barva naznačuje vášeň. Červený obal tedy může oživit váš milostný život. Keramika je element země a jako takový povzbuzuje stabilitu a bezpečí ve vztahu.

  • 8.

    Kamínky do postele

    Kámen je symbol stálosti a trvalosti. Dejte si tedy kamínky do rohů vaší postele, posílíte tak důvěryhodnost a pocit bezpečí v milostném vztahu.

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz