Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál

/
  • (iStock)
    20. ledna 2017 ● 06:00

    Láska patří k nejsilnějším lidským emocím, které můžeme prožít. Láska může být bezohledná a destruktivní nebo ohleduplná a naplňující, takže v našich vztazích existuje velký potenciál, jak si vytvořit dobrou i špatnou karmu. Vytvořte si tu dobrou pomocí meditačních rituálů.

  • 1.

    Aby v lásce panovala dobrá karma

    3217410:gallery:true:true

    Karma je souhrn všeho, co jste kdy udělali, co právě děláte a co uděláte v budoucnosti. Když pochopíte, jak se karma projevuje ve vašem intimním životě, posílíte tím svůj vztah a taky ho zlepšíte. Je štěstí vašeho partnera stejně důležité jako vaše vlastní? Pokud ne, pak je vaše láska „zabarvená“ připoutaností a hrozí, že se budete chovat způsobem, který vytvoří negativní karmu. Totéž platí o sexuální přitažlivosti i svobodě ve vztahu. Jednoduše řečeno: buďte realističtí na začátku vztahu, aby se láska rozvinula. A pokud chcete, aby ve vaší lásce panovala dobrá karma, naučte se tento rituál.

  • 2.

    Rituál spojení pro páry

    3217412:gallery:true:true

     

    Hluboká intimita, která vzniká při fyzickém milování s osobou, kterou milujete a o kterou se staráte, vytváří jedinečné pouto mezi vámi dvěma. Ovšem to, jak tento prožitek bude intenzivní, závisí na tom, jak hluboká je vaše láska, kterou k sobě cítíte. Rituál spojení je možností, jak vyjádřit druhému úctu a respektovat jeho osobnost. „Může také prohloubit pouto mezi vámi a pomoci vám vyřešit případné problémy,“ říká Gill Farrer-Hallsová.

     

  • 3.

    Vyberte si správný čas a místo

    3217409:gallery:true:true

    Ideální doba je večer před spaním. Důležité je také najít správné místo. Může to být váš obývák nebo zahrada se stromy, pláž se sluncem, cokoli. Důležité je, aby to bylo klidné místo, kde není hluk.

  • 4.

    Zklidnění mysli pomocí dýchání

    3217411:gallery:true:true

    Posaďte se proti sobě tak, abyste si viděli do obličeje. Buďte u sebe tak blízko, abyste na sebe dosáhli a mohli se vzít za ruce, pokud budete cítit tu potřebu. Nastavte si budík (ne moc hlučný), kuchyňskou minutku nebo telefon, aby zazvonil asi za pět minut. Oba zavřete oči, položte si ruce na kolena a zaměřte se na svůj dech. Několik minut sledujte pouze svoje dýchání, abyste zklidnili mysl. Uvědomujte si neustále partnerovu přítomnost i to, že vedle vás dýchá.

     

  • 5.

    Přemýšlejte o tom druhém jinak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Až se ozve budík, otevřete oči a můžete se chytit za ruce. Jestli nechcete, nemusíte a nechte je volně ležet na kolenou. Rozmýšlejte o důležitosti toho, že se snažíte jeden druhého poznat jinak než v běžném životě. Dívejte se partnerovi do očí a prociťujte lásku a vřelost. Možná se vám bude chtít smát nebo se budete cítit rozpačitě, ale to nevadí. Věřte sobě i svému partnerovi, že dokážete vyjádřit právě tímto způsobem lásku.

  • 6.

    Hledejte uvnitř celého těla

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Zkuste se podívat hluboko do svého srdce a prozkoumejte ten pocit lásky, který v něm najdete. Prožijte karmické spojení, které mezi vámi je, a pokuste se pocit lásky najít i jinde v těle. Zkuste tento pocit co nejdéle udržet a skutečně ho naplno procítit. Může to být silné a může se vám chtít i brečet.

  • 7.

    Pohledy do očí a mlčení

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pak řekněte jeden druhému pár láskyplných slov, poděkujte mu za to, co dělá, jaký je. Řekněte mu, jak moc ho milujete a jak vám na něm záleží. Nedumejte nad slovy, snažte se být spontánní a řekněte to po svém. Jedině vaše vlastní slova se můžou skutečně dotknout vašich srdcí. Potom spolu opět mlčte a dívejte se jeden druhému do očí. Pak byste měli říct tomu druhému, co k němu cítíte. Nakonec zavřete oči a položte si ruce zpátky na kolena, pokud jste se za ně drželi, a několik minut meditujte.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz