Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Test osobnosti: Která panenka se vám líbí? Do jakých snů utíkáte?

/
  • Která panenka je ta vaše?
    Která panenka je ta vaše? (archiv)
    24. ledna 2017 ● 09:56

    Panenky nás provázejí dětstvím, jsou mlčenlivými důvěrnicemi našich her, ale mohou být i děsivé. Se kterou se do svých snů a vzpomínek vracíte vy? 

  • 1.

    1.

    panenka
    panenka
    Autor: archiv

     

    Ne snad, že byste se chtěla vrátit do dětství, ale občas máte chuť životu se vzepřít, udělat něco nepředloženého, utéct, hodit po kolegovi šlehačkový dort, prostě udělat něco bláznivého.
    A víte co? Dopřejte si to. Nemusíte začínat hned regulérní výtržností, ale když budete chytal vločky sněhu na jazyk, zákonu to neodporuje a vy se budete cítit líp.



  • 2.

    2.

    panenka
    panenka
    Autor: archiv

     

    Tak tohle už je vážné. Svět vás štve a vy máte chuť trochu mu to oplatit. Způsobná holka? To nikdy. Provokace je vaše druhé jméno, ráda lidi šokujete a děsíte. Na druhé straně, ne všichni, kdo nesdílejí váš náhled na svět a smysl pro humor, jsou pitomci.

  • 3.

    3.

    panenka
    panenka
    Autor: archiv


    Vy se na svět nezlobíte, jen se na něj tiše díváte a někdy kroutíte hlavou. Máte ráda klidné, hezké, bezpečné  věci, staré příběhy, klid a pohodlí. Hádky a konflikty vás děsí, raději se jim vyhýbáte, to ovšem někdy není řešení. Někdy je prostě třeba tím medvídkem vzít někoho po hlavě.

  • 4.

    4.

    panenka
    panenka
    Autor: archiv

     

    Ráda  se ohlížíte do minulosti, jste romantická, a kdybyste mohla, budete svůj čas trávit v knihách a při sledování filmů. Věříte, nebo spíš chcete věřit, že dřív bylo všechno lepší, lodě ze dřeva, muži ze železa… Neztrácejte tolik času sněním, každá doba má své a idyla to nebyla nikdy. Dejte pozor, aby vám život neproklouzne mez prsty.


  • 5.

    5.

    panenka
    panenka
    Autor: archiv

     

    Vidíte se jako romantická víla, máte ráda přírodu, malebné scenérie, jarní vzduch, výlety a cestování. Všední život vás dusí a ráda byste utekla ven, představa pěkné roubenky, srubu u jezera, nebo chaty na pláži vám rozhodně není cizí. Jen mějte na paměti, že příroda není jen vlahý vítr a slunečné dny a do svých snů vždycky pusťte i trochu realismu.

  • 6.

    6.


    panenka
    panenka
    Autor: archiv

     

    Toužíte po bezpečí. Ať už je to bezpečí vlastního dětství nebo do období vlastních rodinných povinností. Preferujete domov, svět bez agresivity a soutěžení, představu laskavých rodičů, kteří chrání.  Jste ale dospělá… ať chcete nebo ne, světu musíte čelit, jinak si své malé bezpečí neuchráníte.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz