Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku

/
  • (Shutterstock)
    24. února 2017 ● 06:00

    Kde je moje spřízněná duše? Kdy se vdám? Najdu vůbec toho pravého? Je můj vztah, který právě prožívám, zdravý? Pokud si kladete často právě tyhle otázky, je načase spojit se s archanděly lásky. Je to skupina pěti andělů, kteří mají „pod palcem“ všechno, co se týká lásky. Kdykoli budete potřebovat, přivolejte si tyhle romantiky na pomoc a zeptejte se jich, co máte dělat.

  • 1.

    Archanděl Michal

    w
    w
    Autor: shutterstock.com

     

    Je to anděl ochrany, odvahy a síly. Poskytuje vám sílu k tomu, abyste zjistili, že máte zdravý vztah. Tohoto anděla můžete také požádat, aby pomocí svého mocného meče přeťal pouta, která vás zdržují v minulosti a v nezdravých vztazích, a dodal vám sílu posunout se do nového a lepšího způsobu života.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2017 podle astroložky Martiny Boháčové • 

  • 2.

    Archanděl Jofiel

    Dívka s andělskými křídly
    Dívka s andělskými křídly
    Autor: Shutterstock

     

    Je to mocný anděl osvícení a moudrosti. Jeho posláním je prosvětlovat a zkrášlovat dovnitř a ven, pomáhá přitahovat dokonalý plán vašeho života. Nevíte, zda váš partner mluví pravdu? Přivolejte si Jofiela, pomůže vám, abyste to cítili.

  • 3.

    Archanděl Chamuel

    2793135:gallery:true:true

     

    Tenhle anděl vám pomůže najít cokoli, co hledáte, včetně romantiky a partnerského vztahu. Dokáže otevřít srdce tím, že rozpálí plamen lásky ve vašem nitru. Se svým božským protějškem Dobročinností přináší do života růžový paprsek bezdpomínečné lásky. Má na starosti rozvoj srdeční čakry. Někdo vám srdce zlomil nebo poranil? Zavolejte si na pomoc Chamuela, pomůže ho uzdravit. Stejně tak vám pomůže, pokud máte srdce zablokované a nedaří se vám druhému odpustit.

     

  • 4.

    Archanděl Rafael

    2793137:gallery:true:true

     

    Tento anděl pomáhá uzdravit srdce z minulosti a nechat ho otevřené současné lásce nebo ho otevřít té budoucí. Rafael pomáhá, abyste se soustředili, a posiluje schopnost tvořit prostřednictvím vizualizace vlastní představivost. Tento archanděl působí na smaragdově zeleném paprsku srdce, jeho léčivé schopnosti jsou nasměrovány na rozpuštění negativních bloků, které způsobují nesnáze v lásce, a na pozitivní sílu lásky.

  • 5.

    Archanděl Raguel

    2793132:gallery:true:true

     

    Tento anděl vzbuzuje harmonii ve vztazích a zajišťuje klidnou interakci a komunikaci. Je to anděl, který hlídá dobro a přátelství. Chová se jako „baterka“, která vás dobije, když to budete potřebovat, a to i ve chvílích, kdy vám ve vztahu ubývají síly. Pomáhá s řešením hádek s partnerem, harmonizuje rodiny a vztahy a pomáhá urovnat spory.

     

  • 6.

    Jak s anděly mluvit?

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Můžete si je přivolat jen tak nebo si můžete vykládat andělské karty. V každém případě se vždy zhluboka nadechněte a soustřeďte se na své pocity. Představte si, že sedíte uprostřed světla, kde vás nic neruší. Pak si zkuste představit osobu, kterou milujete nebo kterou byste si přála vidět vedle sebe. Na ni se soustřeďte a pak zavolejte konkrétního anděla, aby vám pomohl.

     

    V případě, že si karty vykládáte, položte konkrétní otázku a pak vyložte karty, nejvíce však tři. První vypovídá o vaší minulosti, druhá o současnosti a třetí má vztah k té druhé. Univerzální zákon o magnetické rezonanci zajistí, že karta, která k vám přijde a promluví, je dokonale přizpůsobená vaší životní situaci – stejně jako klíč pasuje k zámku. Karty vědí, co skutečně ve vašem srdci je.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz