Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Komu můžete věřit a komu ne? Střelci lež nenávidí, Ryby jsou diplomatky

/
  • (Shutterstock)
    8. března 2017 ● 06:00

    Komu věřit a komu raději ne? Záleží i na tom, kdy jste se narodili. Některá sluneční znamení jsou od přírody pravdomluvná, jiná s lhaním nemají problém. Nic není ale černobílé, přesvědčte se sami.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Jsou nejupřímnější ze všech znamení, ovšem na druhou stranu jsou také velmi lehkomyslní. Berani vám toho naslibují, ale s dodržením slibů už to je horší. Berani to tak nemyslí, jsou totiž přesvědčení, že slib dodrží, ale taky si myslí, že se věci nakonec nějak samy vyřeší. Zkuste je zahnat do kouta a uvidíte. Buď splní, co slíbili, nebo vezmou nohy na ramena.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Lidé narození v tomto znamení jsou mistři milosrdných lží. Ne že by přímo lhali do očí, ale protože nemají rádi konflikty a raději se hádkám vyhnou, říkají raději to, co chcete slyšet, než aby řekli, co si skutečně myslí. Býci také rádi slibují, ale když se jim nechce to splnit, raději vycouvají nebo zalžou.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Tak s lidmi v tomto znamení to není snadné. Ne že by Blíženci přímo lhali, ovšem jsou tak trochu přelétaví, a to ve všem, a to doslova. Jestli chcete opravdu vědět, co si myslí, holt je musíte přesvědčit, aby to napsali a podepsali. Jednoduše, co je psáno, to je dáno, a u Blíženců to platí dvojnásob. Jinak fakt nebudete vědět, na čem jste. Blíženci jsou mistři v neustálých změnách v postoji, v hledání nových pravd a nemají problém během vteřiny změnit názor.

  • 4.

    Rak

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Raci jsou rodinné typy a mají v podstatě romantickou duši. To se projevuje v jejich přístupu k pravdě a slibům. Raci, když nevědí, jaké zaujmout stanovisko, raději se vyhnou zodpovědnosti, a pokud to jde, raději nic neslíbí. Když už je přece jen donutíte k nějakému závazku, spíše se z něj budou chtít vylhat. Ovšem pozor, pokud jde o lásku, tam nelžou ani omylem – v této oblasti jsou spolehliví, věrní a pravdomluvní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2017 podle astroložky Martiny Boháčové • 

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Lvi jsou hrdí, přímí a sebejistí, takže na ně se opravdu můžete spolehnout. Cokoli vám řeknou, bude pravda, někdy i dost nemilosrdná. Při lži je můžete nachytat snad jen tehdy, když musí chránit svou čest, důstojnost a rodinu. Jinak se nebojte, lhaní je pod lví úroveň. Bohužel jejich pravda někdy bolí, a to pořádně. A to i v případě lásky. Když vás budou chtít opustit, řeknou to na rovinu. I když, někdy je to lepší.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Asi vás to nepřekvapí, ale Panny jsou nejupřímnější, nejvěrnější a nejloajálnější znamení zvěrokruhu. Jasně, i Panny si rády pokecají, a když můžou, někoho pomluví či zasmějí se na úkor cizího, ovšem nikdy nejsou schopné vypočítavosti nebo zloby. Bohužel, někdy z nich musíte nepříjemnou pravdu hodně dlouho dolovat. Panny se doslova a do písmene děsí toho, že by vám mohly ublížit, takže raději mlčí a trpí.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Pokud jde o běžné záležitosti a každodenní situace, jsou Váhy pravdomluvné až do morku kostí. Jakmile jde ale o hodně důležité věci, je to úplně jinak. Někdy to jde až tak daleko, že Váhy lžou samy sobě tak dlouho, až se přesvědčí o tom, že mluví pravdu, i když to pravda není. Chcete-li žít s Váhou, musíte jí umět naslouchat a pozorně sledovat. S nimi vyhrajete jen tehdy, když budete jednat na férovku, a jedině s přímou konfrontací docílíte toho, aby nelhaly.

  • 8.

    Štír

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Štíři jsou pravdomluvní a otevření, až to někdy okolí pěkně štve. A jestli máte partnera Štíra, pak to určitě můžete podepsat. S nimi to není lehké, pravdu vám naservírují natvrdo a někdy i drsně. Štír řekne to, co si myslí, a někdy nepřemýšlí ani minutu, prostě to řekne hned. Ocenit ale můžete to, že Štír se nikdy nesníží ke lžím, to je pod jeho úroveň. Kromě toho si zakládá na tom, že zvládne jakoukoli reakci, klidně i fyzickou. Neumíte-li unést pravdu, Štíra se na ni neptejte.

  • 9.

    Střelec

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Ani Střelci nejsou velcí lháři a lež nenávidí stejně jako přetvářku a neupřímnost. Pokud žijete se Střelcem, moc dobře víte, že Střelec jen tak snadno neodpouští, a zvláště ne podvod. Ovšem jen pokud jde o podvod těch druhých. Na sebe už Střelci tak moc přísní nejsou. Lhát vám nebudou, aby něčeho dosáhli, ovšem milosrdné lži, ty jim jdou dobře. Taky vám asi neřeknou čistou pravdu, když by to mělo vyústit v konflikt nebo hádku, případně narušení jejich pohodlí.

  • 10.

    Kozoroh

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Kozorozi jsou pověstní tím, že než něco řeknou, milionkrát si to v hlavě přeberou, teprve pak konají nebo mluví. Což se může zdát jako úžasná vlastnost, ale někdy pěkně protivná (zvláště když to trvá dlouho). I oni mají hrůzu z toho, že byste je mohli při něčem nachytat, nedej bože při lži nebo nějaké jejich chybě. Vzhledem k tomu, že chyby moc nedělají, moc často je při lži nepřistihnete.

  • 11.

    Vodnář

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vodnáři jsou vzdušné znamení a podobně jako Blíženci i oni nejsou moc velký vzor ctnosti a upřímnosti. Drobné lži jsou u nich na denním pořádku, ale v podstatě lžou, aby se pobavili. Lhaní je pro ně takový druh zábavného sportu. Pokud s nimi musíte řešit něco hodně důležitého, odzbrojí vás svou upřímností. Když o nic ale nejde, nečekejte, že splní to, co slíbili, a berte je prostě takové, jací jsou.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Ryby jsou diplomatky a většinou neřeknou ani pravdu, ani lež, a když to jen trochu jde, hezky se z toho vykroutí jako mořský úhoř. Jejich záměrem není podvádět, ale velmi často se setkávají s tím, že jejich názor nebyl přijat, a tak raději mlží nebo lžou. Hledají všechna pro a proti, zkoumají a nakonec to udělají tak, aby poslední slovo neměly ony, ale vy.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz