Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muži podle zvěrokruhu: Lvi jsou velkorysí, Váhy vás nepodvedou

/
  • (Shutterstock)
    25. srpna 2022 ● 06:00

    Hledáte vhodného partnera, který k vám bude dobře pasovat? Rozhlédněte se kolem sebe a hledejte i podle toho, co je pro něj typické podle znamení, ve kterém se narodil. S někým to bude přece jen jiskřit o něco víc.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muž Beran miluje sport, výzvy a sex. Je akční, agresivní a energický. Má rád ženy, které jsou ve skvělé kondici a které si věří. Se ženami ve znamení Střelce a Lva dosáhne nejlepších výsledků v jakémkoli snažení či boji, Blíženci a Vodnáři ho můžou také zaujmout, ovšem takové Váhy mu přinesou hodně frustrace. Nebude mít trpělivost s Kozorohy a Raky. Ryby a Býci pro něj budou spíše nejlepšími kamarádkami a manýrům Panen nebude rozumět ani trošku. Muž Beran rozhodně přispěje k ohňostroji ve vaší ložnici, ale taky k výbušným soubojům. Toužíte-li hrát první housle, s Beranem to rozhodně nepůjde.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Muži Býci jsou romantičtí, praktičtí a zásadoví, ovšem dokážou být i panovační a tvrdohlaví. Zbožňují jídlo a milují peníze. Proto mají rádi ženy, které se umějí otáčet v kuchyni a kterým nevadí, že se mohou ušpinit. Romantiku zažijí s Rybami a Raky, se Štíry půjdou do všeho po hlavě. Společné zájmy je můžou spojit s Váhami, s Blíženci to bude spíše o kamarádství a s Berany to bude velmi žhavý vztah plný sexu. Nebude jim to ladit s Vodnáři a Lvy, žena Býk je sice bude přitahovat, ale díky oboustranné tvrdohlavosti to může skřípat. Pozor, Býk se může zdát flegmatický, ale když se rozčilí, stojí to za to. Odpustit umí, ale nikdy nezapomene.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Muži Blíženci jsou upovídaní, trendy, milují knihy a obvykle mají spoustu přátel. Bývají štíhlí, zvědaví a často v sobě nosí dvě tváře, ne nadarmo se tomuto znamení říká „dvojčata“. Oslní ho žena, která ho dokáže rozesmát a která je upovídaná stejně jako on. Dává přednost štíhlým ženám se smyslem pro styl. Ženy Raci a Býci bývají dobrými kamarádkami, se Střelci je to bude vzrušovat. Podobný pohled na život bude mít s Pannami, Vodnářkami a s Váhami to zase bude velmi romantické. Blíženci muži se moc nesnesou se Štírkami, které pro ně nebudou mít pochopení. Budoucnost s muži ve znamení Blíženců nebývá jistá, ale přítomnost je zábavná a upřímná.

    Video
    Video se připravuje ...
    Co čeká Blížence v roce 2022? • Videohub

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Muži Raci jsou citliví, extra starostliví, pečující, milující a často je najdete pouze u rodiny a jídla. Mají rádi svou ženu, ke které se chovají pozorně a neustále ji opečovávají. Svěřují se jen lidem, které považují za své blízké, k cizím jsou spíše odtažití. To může navenek působit jako arogance, ale je to jen obrana před okolím. Vyžadují věrnost a sami bývají věrní. Spřízněné duše najdou mezi Rybami, Raky a Štíry, perfektní dvojku vytvoří s Býkem (kuchyně + sex), nebude jim to ladit s Vodnáři, Váhami a Střelci, protože ženy narozené v těchto znameních jsou pro ně až moc nezávislé a svobodomyslné.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Muži ve znamení Lva jsou odvážní samci, kteří si věří, jsou také mimořádně velkorysí, a to ve všem. Mají laskavé srdce, jsou kreativní a milují děti (klidně jich mají i deset, ovšem z několika manželství). Milují ženy, které jsou silné. A ženy milují Lvy – jsou totiž magnetem. Lvi jsou ješitní, a když jim budete lichotit, snadno je přesvědčíte k čemukoli. Jsou vášniví, dokážou milovat celým srdcem a dělat teatrální gesta. Ovšem bohužel ne na dlouho. Než se usadí, může to trvat dlouhé roky a mohou za tu dobu vyměnit několik partnerek. Nejvíc je zajímají ženy ve znamení Blíženců a Vah, k jejich ohnivému duchu se hodí také ženy ve znamení Berana, Lva a Střelce, hodně ho naučí Vodnářky, nepochopí se nikdy s Rybami ani Raky.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži ve znamení Panny jsou spíše plaší, přesní a posedlí zdravím. Milují pořádek a jsou praktičtí. Mají rádi ženy, které o sebe pečují a jsou zdravé. Nádherně si porozumí se Štíry a Raky, Ryby ho také mohou zaujmout. Porozumí mu dobře ženy ve znamení Kozoroha, Býka a Panny, Střelci a Býci jsou moc ohniví, z Vah a Lvic může mít dobré kamarádky. Hodně společného najde s ženami ve znamení Blíženců, bohužel klapat mu to moc nebude s Vodnářkami. Když se do něj zamilujete, nebude to snadné, muži-Panny nejsou lovci, budete ho muset ulovit sama. Nečekejte ani spalující vášeň a lichotky. Místo toho vám ale nabídne stabilní zázemí a jistotu pevného vztahu.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži ve znamení Vah jsou romantičtí, okouzlující, nekonfliktní a společenští. Mají rádi ženy, které se chovají a vypadají jako dámy. Dobře jim to bude klapat s Blíženci, Střelci a Lvy, hlavně v práci. Berani je budou fascinovat, hodně společného najdou s Býky. Ženy ve znamení Kozoroha pro ně budou moc autoritativní, Ryby a Raci zase moc hluboké a emocionální. Muži Váhy jsou vždy upravení, voňaví a pozitivní. Nemají rádi křivdu a bezpráví, mají silně vyvinutý smysl pro čest. Tihle princové vás s největší pravděpodobností nepodvedou. Jediné, v čem jsou slabší, je schopnost rychle se rozhodnout.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Váhy • Videohub

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Štíři jsou smyslní a plní sex-appealu, nevypočitatelní a intenzivní ve všem, co dělají. Bývají extrémisté, kteří dokáží oscilovat mezi projevy božské vášně a projevy nezájmu, až chladu. A ani v nejmenším se nesnaží to skrývat, takoví prostě Štíři jsou. Mají rádi ženy, které jsou super atraktivní a které rády experimentují v sexu. Ideální partnerky najdou mezi Pannami a Kozorohy, fascinovat je budou ženy ve znamení Berana a hodně společného najdou s Býky. Ženy ve znamení Blíženců a Vodnáře jsou pro Štíry až moc upovídané.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Pokud jste natrefila na muže ve znamení Střelce, pak se musíte smířit s tím, že je to chlap, který má rád svobodu, rád cestuje a nikdy se nenechá svázat. Miluje ženy, které jsou inteligentní, rády cestují a které se rády přiučí novým věcem. Kamarádky najde mezi Štíry a Kozorohy, fantastické vztahy může navázat s Váhami a Vodnářkami, Blíženkyně ho budou fascinovat, protože i ony jsou inteligentní a rády tlachají. S Pannami a Beranem to nebude klapat. S mužem ve znamení Střelce najdete skvělého společníka a optimistu.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Muži ve znamení Kozoroha jsou autoritativní a úžasní milenci. Jsou to také muži, o které se můžete opravdu opřít. Jsou totiž velmi zodpovědní a velcí pracanti. Můžou působit trochu nudně a nezajímavě, ale zase jsou jistotou, pokud toužíte po bezpečném domově. Muži Kozorozi milují inteligentní ženy, které jsou svůdné a které ho respektují. Pevný vztah může vybudovat s ženami ve znamení Střelce, Ryb a Štíra, hluboké spojení nečekejte s Býkem, Blížencem, Lvem a Váhami.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Kozoroh • 

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Vodnáři jsou logičtí, výstřední a vzpurní. Mají rádi ženy, které jsou logické a přátelské, a vzhledem k tomu, že se často pohybují v oblacích, je jim skoro jedno, jak vypadáte. Hlavní je, že jim budete rozumět a že jim dáte najevo, že máte něco v hlavě. Muži Vodnáři ocení váš intelekt a spíše než sexuální splynutí očekávejte splynutí duší. Libujete-li si ve vzdušných zámcích, běžte do toho, s ním to zažijete. Hodně společného najde Vodnář se ženou ve znamení Kozoroha, Berana a Střelce, Lvice ho budou fascinovat. Klapat to asi nebude s ženami ve znamení Štíra a Raka, ty jsou moc emociální, což by ho mohlo děsit. A už vůbec to nebude ladit s ženami ve znamení Býka a Panny – ty stojí až moc pevně na zemi.

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži Ryby jsou snílci a idealisté. Jsou také citliví, romantičtí a nápadití. Ideální žena je pro ně ta, která jim bude dávat něhu, lásku a porozumění. Nemají rádi drsňačky, upřednostňují jemné ženy. Pokud potřebujete partnera, který umí přiložit ruku k dílu, u Ryb ho nehledejte. Ryby muži jsou nepraktičtí a jen stěží vymění žárovku. Osloví je žena ve znamení Raka, Štíra a Býka, Panny by je frustrovaly, ohnivé Lvice zase vystrašily, Váhy jsou citově někde jinde. Blíženkyně by ho sice mohly bavit, ale ne dlouhodobě. Hodně společného najde se ženami ve znamení Střelce. Ženy ve znamení Kozoroha jsou na něj až moc autoritativní.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz